تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

جریان حمله آمریکا به سوریه چیست؟

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) از هدف قرار دادن ۷۵ موضع داعش در سوریه خبر داد.

جریان حمله آمریکا به سوریه چیست؟

رویداد۲۴| سنتکام طی پیامی در شبکه «ایکس» اعلام کرد: «در تاریخ هشتم ماه دسامبر، نیرو‌های فرماندهی مرکزی ایالات متحده ده‌ها حمله هوایی دقیق در راستای هدف قرار دادن کمپ‌ها و عوامل شناسایی‌شده داعش، در مرکز سوریه انجام دادند. این حملات علیه رهبران، عوامل و اردوگاه‌های داعش به عنوان بخشی از ماموریت جاری جهت نابودی، تخریب و شکست داعش، به منظور جلوگیری از انجام عملیات خارجی این گروه تروریستی و اطمینان از عدم سوء استفاده از وضعیت فعلی سوریه برای احیای خود در مرکز سوریه انجام شد».

در ادامه آمده است: «در این عملیات با استفاده از سلاح‌های نیروی هوایی ایالات متحده از جمله بمب افکن‌های بی-۵۲ و جنگنده‌های اف-۱۵ و ای-۱۰ بیش از ۷۵ هدف مورد اصابت قرار داده شد».

سنتکام در این پیام افزوده است: «ارزیابی خسارات این حملات در جریان است و هیچ نشانه‌ای از تلفات غیرنظامیان وجود ندارد. سنتکام، همراه با متحدان و شرکای خود در منطقه، حتی در این وضعیت پرتلاطم در سوریه، به انجام عملیات برای کاهش توانایی‌های عملیاتی داعش ادامه خواهد داد».

منبع: ایلنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
0
0
سوالات کلیدی درباره سقوط اسد
تحلیلگران سوالاتی مانند چگونگی شکست ارتش و عدم مقاومت مردم سوریه و عدم درخواست کمک از ایران را مطرح کردند. این تحولات به‌ویژه با توجه به ضعف‌های ارتش سوریه و نارضایتی عمومی از دولت اسد تبیین می‌شود.

افزایش نارضایتی مردمی و هشدارهای ایران
افزایش نارضایتی مردم سوریه به دلیل مشکلات اقتصادی و عدم بازسازی زیرساخت‌ها موجب هشدار ایران به دولت سوریه شد. مقامات ایرانی بر لزوم رسیدگی به مشکلات اقتصادی و نظامی تاکید کردند.

واکنش اسد و فاصله‌گیری از ایران
بشار اسد به درخواست‌های ایران برای کمک نظامی پاسخ نداد و به دلیل وعده‌های فریبنده از سوی کشورهای دیگر، تصمیم گرفت تا از ایران فاصله بگیرد و به سمت کشورهای عربی و غربی گرایش پیدا کند.

وعده‌های فریبنده از سوی کشورهای عربی
امارات و دیگر کشورهای عربی به بشار اسد وعده‌هایی درباره لغو تحریم‌ها و کمک‌های اقتصادی دادند، اما این وعده‌ها محقق نشد و باعث سقوط اسد شد.

دوراهی اسد و پیشنهاد ایران
پس از حرکت تروریست‌ها به سمت حلب، ایران آمادگی خود برای حمایت از سوریه را اعلام کرد، اما اسد ترجیح داد به وعده‌های کشورهای جدید توجه کند. این تصمیم غلط در نهایت به سقوط اسد انجامید.

تغییرات ژئوپلیتیکی
خروج موقت سوریه از محور مقاومت و تضعیف ارتباطات با جبهه مقاومت، به ویژه در زمینه انتقال سلاح به حزب‌الله، موجب تغییرات ژئوپلیتیکی در منطقه شده است. هماهنگی میان آمریکا، اسرائیل و کشورهای عربی به نفع محور عبری-عربی-غربی ادامه دارد.
ایران باید با در نظر گرفتن آنچه رخ داده و تجربیات خود آینده ی منطقه ای مورد نظر رو هوشمندانه ترسیم کند...
نظرات شما