ظاهرا نظام برای پیوستن به FATF به جمع بندی رسیده
رویداد24| سعید شمس: سید جلال ساداتیان، سفیر اسبق ایران در انگلیس در گفتوگو با رویداد ۲۴ درباره این موضوع که موجب گره در مبادلات بانکی شده است، اظهار داشت: در حالی قرار است به مساله اف ای تی اف در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شود که در واقع کارکردِ این نهاد حاکمیتی کارکردش فقط رفع اشکال و اختلاف است و اینکه دنبال تدوین قانون باشند، این حق را ندارند.
کارشناس بین الملل در ادامه گفت: اخبار رسیده از درون مجمع حاکی از این است، حالا که دولت پزشکیان با «چراغ سبز از بالا» برای پیوستن به افای تی اف در حال فراهم کردن مقدمات است در جمع اعضای مجمع ۱۰ نفر کاملا موافق پیوستن به افای تی اف هستند و ۱۱ نفر اظهارنظری در این رابطه نداشتهاند و ۲۲ نفر هم مخالفت خود را اعلام کردهاند. با این حال به نظر میرسد، در نظامسیاسی اجماع برای پیوستن به معاهده بین المللی صورت گرفته است.
او افزود: در این بین دو_سه نماینده مجلس نقطه نظرات کاملا اشتباهی مطرح کرده و در نامهای به مجمع با ادلهای که حتما کارشناسی نیست نوشتهاند، افای تی اف به این دلیل که استقلال را از ما میگیرد و مبادلات مالی را در اختیار دشمن قرار میدهد، نباید با آن کنار بیاییم. این تلاشها در حالی است که متاسفانه در کشور ما اظهارنظر میکنند اما نمیدانند چه چیزی میگویند و وقتی هم که نامه یا نوشتهای امضاء میکنند، بازهم نمیدانند دلیل امضای شان چیست!
نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: مساله چیزی جز این نیست که مخالفان یا نمیدانند یا خودشان را به ندانستن میزنند که افای تی اف، ضوابطی بین المللی است که ۱۸۶ کشور در عضویت این قرارداد بین المللی هستند و فقط سه_چهار کشور آن را نپذیرفتهاند که ایران هم یکی از آنها است؛ بنابراین مصرانه اطلاعات غلطی میدهند و مخالفت شان را مخالفتی اساسی و بر اساس آرمانها میپندارند! انگار نه انگار که تحریم اقتصاد ما را بیمار و حتی فلج کرده است تا فواید پیوستن به افای تی اف به قول معروف اظهرمن الشمس باشد.
ساداتیان یادآور شد: هیچ کشوری نمیتواند بدون رابطه اقتصادی نمیتواند، حتی یک قدم در راستای توسعه اقتصادی بردارند. انشاءالله که همین روزها این مشکل برای همیشه رفع شود تا گرفتاری مردم کمی کمتر شود.
کلا ۳۹ کشور عضو fatf هستند
موافق عدد هست الان ۷۰ درصد مخالف اف ای
اگر بیشتررباشد نشان میدهد فقط یک قشر خاصی تلویزیون نگاه میکنند و اگر رای با تلویزیون بود که الان جلیلی با ۹۰ درصد آرا رییس جمهور بود
کلا یک سیاست هست مردم ایران همیشه سردرگم باشند و در سردرگمی باقی بمانند
اصلاح طلبان تندرو با روشفکری وسط میان که مردم همیشه سردرگم باشند ،اصولگزایان تندرو با روشنگری .هردو گروه بیشتر سردرگم کردن مردم دارند ...اصلاحطلبان و اصولگرایان میانه رو بیشتر به فکر نظام و انقلاب و کشور و مردم هستند
افراطی ها فقط شعار