تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷
مخالفان از برجام حمایت کردند؛

حمایت وزیر احمدی نژاد از سیاست خارجی روحانی

رییس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی گفت: مواضع مقتدرانه رییس جمهوری و وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به یاوه‌گویی‌های رئیس جمهوری آمریکا در زمینه برجام، قابل تقدیر است.
 رویداد۲۴ حمیدرضا حاجی بابایی دوشنبه شب در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی پویانمایی تلویزیونی ایران در همدان بیان کرد: رئیس جمهوری در سخنرانی اخیر خود سه موضع مقتدارانه در قبال خروج امریکا از برجام مطرح کرد که شامل ادامه غنی سازی، خروج ایران از ان.پی.تی و خروج از برجام است.

نماینده همدان و فامنین در خانه ملت اظهار کرد: ملت ایران با ترامپ و همدستان او جز زبان قدرت نباید سخن بگویند چراکه رئیس جمهوری آمریکا دنبال تحقیر کشورمان است.

حاجی بابایی اضافه کرد: ملت ایران در جریان انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و پس از آن 230 هزار شهید تقدیم ارزش های این انقلاب کردند تا تحقیر نشوند.

وی گفت: ترامپ در حال بازی در فیلمی است که خود نقش اول آن را دارد و انگلیس و فرانسه و برخی کشورها نیز با وی همکاری می کنند.

نماینده همدان و فامنین در خانه ملت اضافه کرد: سناریوی دولت آمریکا مجبور کردن ایران به عقب نشینی از مواضع مقتدرانه خود است.

حاجی بابایی یادآوری کرد: مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای که سال 87 تصویب کرد، با ایجاد پردیس سینمایی در همدان موافقت کرد تا این استان با توجه به استعدادهایی که دارد به پایتخت انیمیشن کشور تبدیل شود.

او اضافه کرد: برای اجرای این طرح 15 هزارمتر مربع زمین پیش بینی و کلنگ‌زنی شد تا با استفاده از این ظرفیت بتوان این استعداد را در کشور و جهان مطرح کرد.

ملت ایران سال 92 با انتخاب دکتر حسن روحانی که در شعارهای انتخاباتی به تعیین تکلیف موضوع هسته ای تاکید کرده بود، خواستار حل و فصل این موضوع شدند و رییس جمهوری هم تیمی کارکشته از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را مامور این کار کرد.

ملت ایران با انتخاب دکتر روحانی مذاکره و گفت‌وگو با 1+5 را به منظور پایان دادن به موضوع هسته‌ای برگزید و با توجه به پشتوانه مردمی دولت یازدهم و محبوبیت رئیس جمهوری از همان نخستین روزهای آغاز به کار دولت موضوع هسته‌ای در کانون توجه رئیس جمهوری قرار گرفت.

این بار برخلاف مذاکرات طولانی و بدون نتیجه دولت‌های قبلی، گفت‌وگوها در موضوع هسته‌ای پس از چند دور مذاکره سرانجام به توافق برجام میان جمهوری اسلامی ایران و گروه پنج به علاوه یک (آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، انگلیس و آلمان) انجامید.

برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در شرایطی به تصویب رسید که در خارج از مرزهای کشور مخالفان فراوانی داشت و در داخل هم اگرچه برخی به شیوه اجرای آن انتقاد داشتند اما با وفاق و همگرایی به سرانجام رسید. 
نظرات شما