خطر این خوراکیها برای سلامت دندانها را جدی بگیرید!
محققان کالج کینگ لندن گفتند که مصرف این قبیل نوشیدنیها در فاصله میان وعدههای غذایی و مزمزه کردن آنها برای مدت طولانی خطر ساییدگی دندان بر اثر اسید نوشیدنی را افزایش میدهد.
رویداد۲۴ برای داشتن دندانهایی زیبا و سالم باید مراقب وعدههای غذایی خود باشیم. زیرا سلامت دندان بستگی به کیفیت غذا و چگونگی مصرف آن دارد. به علاوه بعضی از خوراکیهای خاص از جمله خوراکیهای دارای آنتی اکسیدان و مواد معدنی در برابر باکتری و عفونتهای بدن مقاومت بیش تری از خود نشان میدهند. با اطمینان میتوان گفت که با استفاده از این خوراکی ها، سلامت دندانها و دهان شما تا سنین پیری (البته اگر مسواک زدن را فراموش نکنید) تضمین میشود. در ادامه این مطلب شما را بیشتر با این مواد غذایی آشنا میکنیم:
محققان کالج کینگ لندن گفتند که مصرف این قبیل نوشیدنیها در فاصله میان وعدههای غذایی و مزمزه کردن آنها برای مدت طولانی خطر ساییدگی دندان بر اثر اسید نوشیدنی را افزایش میدهد.
محققان در این تحقیق رژیمهای غذایی ۳۰۰ فرد مبتلا به ساییدگی شدید روکش دندان را مورد بررسی قرار دادند.
این مطالعه نشان داد که مصرف نوشابههای رژیمی و یا چای میوه در فاصله میان وعدههای غذایی خطر فاسد شدن دندان را ۱۱ برابر افزایش میدهد.
چیپسهای سرکه و نمکی نیز از جمله خوراکیهایی هستند که حاوی سطوح بالای اسید هستند و میتوانند باعث از بین رفتن مینای دندان شوند.
دندانپزشکان هشدار میدهد که نوشیدن نوشابههای اسیدی مانند چای میوه و یا فشردن لیمو در آب در فاصله میان وعدههای غذایی یکی از مخربترین اثرات را بر مینای دندان دارد. چنین عاداتی احتمال پوسیدگی زیاد یا جزیی دندان را ۱۱ برابر افزایش میدهد، اما اگر چنین نوشابههایی با غذا مصرف شوند، این آسیب تقریبا نصف میشود.
همچنین این تحقیق نشان داد که این مشکل با مصرف تنقلات بیشتر افزایش مییابد.
به گفته محققان، نوشیدنیهایی مانند آب میوه، شربت، چای میوه، نوشیدنی رژیمی، نوشابه قندی و آب طعم دار همگی اسیدی هستند و میتوانند باعث ساییدگی دندان و فاسد شدن آن شوند.
آنها افزودند: نوشیدن مداوم و یا نگاه داشتن این نوشیدنیها در دهان قبل از قورت دادن آنها خطر فاسد شدن دندان را افزایش میدهد.
این تحقیق در مجله British Dental Journal منتشر شده است.
محققان کالج کینگ لندن گفتند که مصرف این قبیل نوشیدنیها در فاصله میان وعدههای غذایی و مزمزه کردن آنها برای مدت طولانی خطر ساییدگی دندان بر اثر اسید نوشیدنی را افزایش میدهد.
محققان در این تحقیق رژیمهای غذایی ۳۰۰ فرد مبتلا به ساییدگی شدید روکش دندان را مورد بررسی قرار دادند.
این مطالعه نشان داد که مصرف نوشابههای رژیمی و یا چای میوه در فاصله میان وعدههای غذایی خطر فاسد شدن دندان را ۱۱ برابر افزایش میدهد.
چیپسهای سرکه و نمکی نیز از جمله خوراکیهایی هستند که حاوی سطوح بالای اسید هستند و میتوانند باعث از بین رفتن مینای دندان شوند.
دندانپزشکان هشدار میدهد که نوشیدن نوشابههای اسیدی مانند چای میوه و یا فشردن لیمو در آب در فاصله میان وعدههای غذایی یکی از مخربترین اثرات را بر مینای دندان دارد. چنین عاداتی احتمال پوسیدگی زیاد یا جزیی دندان را ۱۱ برابر افزایش میدهد، اما اگر چنین نوشابههایی با غذا مصرف شوند، این آسیب تقریبا نصف میشود.
همچنین این تحقیق نشان داد که این مشکل با مصرف تنقلات بیشتر افزایش مییابد.
به گفته محققان، نوشیدنیهایی مانند آب میوه، شربت، چای میوه، نوشیدنی رژیمی، نوشابه قندی و آب طعم دار همگی اسیدی هستند و میتوانند باعث ساییدگی دندان و فاسد شدن آن شوند.
آنها افزودند: نوشیدن مداوم و یا نگاه داشتن این نوشیدنیها در دهان قبل از قورت دادن آنها خطر فاسد شدن دندان را افزایش میدهد.
این تحقیق در مجله British Dental Journal منتشر شده است.
منبع: ایرنا
خبر های مرتبط