تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

۳هزار وکیل پرونده مالیاتی ندارند

مدیرکل بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفت: ۳هزار وکیل را شناسایی کرده‌ایم که هیچ پرونده مالیاتی ندارند و مشخص نیست چطور مجوز گرفته‌اند.

۳هزار وکیل پرونده مالیاتی ندارند

رویداد۲۴  هادی خانی درباره شناسایی سه هزار وکیل بدون پرونده مالیاتی و تمدید پروانه این وکلا، گفت: تمدید یا عدم تمدید پروانه آن‌ها دست سازمان امور مالیاتی نیست. برابر ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم هر دستگاهی که مجوز یک فعالیت اقتصادی را می‌دهد یا مجوز یک فعالیت اقتصادی را تمدید می‌کند، موظف است با سازمان امور مالیاتی مکاتبه کند، از سازمان امور مالیاتی استعلام بگیرد، اگر سازمان امور مالیاتی اعلام کرد آن فرد بدهکار مالیاتی نیست و یا مؤدی مالیاتی خوش‌حساب است، نسبت به تمدید اقدام کند.

مدیرکل بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی افزود: متأسفانه در برخی از مشاغل از جمله همین ۳ هزار وکیل، این همکاری اجرای صحیح و صریح قانون با سازمان امور مالیاتی انجام نشده و نمی‌شود. ما این ۳ هزار وکیل را شناسایی کردیم. بر اساس اطلاعات پایه‌ای که اخذ کردیم این افراد هیچ پرونده مالیاتی نداشتند و مشخص نیست چطور مجوز گرفتند.

وی ادامه داد: دیتایی که ما به‌عنوان پایه روی آن متمرکز شدیم و با سامانه‌های نرم‌افزاری خودمان مقایسه کردیم که آیا این تعداد افراد پرونده مالیاتی دارند یا ندارند، اطلاعاتی بود که مستقیم از روی سایت کانون وکلا برداشتیم.

تمرکز بر ریزتراکنش‌های بانکی و فعالیت‌های اقتصادی وکلا

خانی گفت: حتی من با امضای رئیس کل سازمان، با معاون پیشگیری از جرم قوه قضاییه مکاتبه کردم که اگر می­‌توانید اطلاعات مربوط به وکلا را دقیق­تر در اختیار ما بگذارید، چه آن‌ها که پرونده مالیاتی دارند و چه آن‌ها که پرونده مالیاتی ندارند.

وی ادامه داد: ما روی ریزتراکنش‌های بانکی و فعالیت‌های اقتصادی آن‌ها تمرکز داریم و تلاش می‌کنیم ابعاد فعالیت‌های اقتصادی این قشر را کامل شفاف کنیم، ولی هنوز به عدد دقیق فرار مالیاتی وکلا نرسیده­‌ایم.

خانی افزود: این‌که ما اعلام می‌کنیم ۳ هزار وکیل فاقد پرونده هستند بر اساس موجودی سامانه‌هایمان است و تقریبی و تخمینی نیست، اما این‌که وکلا چقدر فرار مالیاتی دارند، باید گفت ما فعلاً در حال جمع‌آوری تمام دیتا‌های وکلا در حوزه فعالیت­‌های اقتصادی، دارایی، ثروت و تراکنش‌های بانکی هستیم که بعد از بررسی رقم مشخص می‌شود.

مدیرکل بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفت: اگر این طیف مانند سایر گروه‌ها فرار مالیاتی نداشته باشند، قطعاً در رسانه­‌ها اعلام می­‌شود، اما اگر فرار مالیاتی محرز شود، با آن‌ها مطابق مقررات و قانون قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

منبع: فارس
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۸
0
0
وکلا در مورد درامدشون و میزان دریافنی از هر پرونده راسنشو نمیگند و با نوجه به اشنا بودن به قانون و قاضیها فرار مالیانی زیاد دارند
نظرات شما