سوپ زمستونی خوشمزه + طرز تهیه
زمستان فصل پختن انواع سوپها و آش هاست. در دستور زیر روش پخت یک سوپ خوشمزه زمستانی آمده است.
رویداد۲۴ مواد لازم
۲ نفر
ورمیشل (رشته سوپ) به اندازه کم
گشنیز و جعفری تازه به مقدار کم
بغلور گندم و جو نصف پیمانه
فلفل دلمهای ۱ عدد کوچک
هویج ۱ عدد متوسط
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه نمک و فلفل و کمی زردچوبه
رب ۱ قاشق پر غذاخوری
روغن خیلی کم
مراحل
بلغور گندم و جو را میشوریم خیس میکنیم حدود یک ساعت با آب ولرم بعد توی قابلمه میذاریم بپزه در حد نیم ساعت و به اندازهای که لعاب بندازه
هویج و فلفل دلمهای و پیاز و نگینی خرد میکنیم داخل قابلمه میریزیم کمی بعد گشنیز و جعفری ریز شده میریزیم میذاریم بپزه
بعد از کمی پختن حدود یه ربع بعدش یکم رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و نمک و فلفل و یه کمی روغن
در مرحله آخر من یه دونه از ورمیشلا را خرد کردم داخل سوپ زیاد نباشه یه دونه اون گلوله ایها کافیه، چون زیاد باشه سوپ سفت میشه و درآبلیمو میزنیم به مدت ۱ ساعت میذاریم با شعله متوسط روبه کم بپزه تا جا بیفته.
۲ نفر
ورمیشل (رشته سوپ) به اندازه کم
گشنیز و جعفری تازه به مقدار کم
بغلور گندم و جو نصف پیمانه
فلفل دلمهای ۱ عدد کوچک
هویج ۱ عدد متوسط
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه نمک و فلفل و کمی زردچوبه
رب ۱ قاشق پر غذاخوری
روغن خیلی کم
مراحل
بلغور گندم و جو را میشوریم خیس میکنیم حدود یک ساعت با آب ولرم بعد توی قابلمه میذاریم بپزه در حد نیم ساعت و به اندازهای که لعاب بندازه
هویج و فلفل دلمهای و پیاز و نگینی خرد میکنیم داخل قابلمه میریزیم کمی بعد گشنیز و جعفری ریز شده میریزیم میذاریم بپزه
بعد از کمی پختن حدود یه ربع بعدش یکم رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و نمک و فلفل و یه کمی روغن
در مرحله آخر من یه دونه از ورمیشلا را خرد کردم داخل سوپ زیاد نباشه یه دونه اون گلوله ایها کافیه، چون زیاد باشه سوپ سفت میشه و درآبلیمو میزنیم به مدت ۱ ساعت میذاریم با شعله متوسط روبه کم بپزه تا جا بیفته.
خبر های مرتبط