تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۹

تلاش برای ساخت دستگاه‌ تنفسی متفاوت توسط یک شرکت فضایی

شرکت "ویرجین اوربیت" (Virgin Orbit) یکی از شرکت‌های زیرمجموعه "گروه ویرجین" (Virgin Group) که متلعق به "ریچارد برانسون" (Richard Branson)، کارآفرین و سرمایه‌گذار بریتانیایی است، اخیرا اعلام کرد که برای کمک به معالجه افراد مبتلا به کروناویروس جدید تولید دستگاه‌های تنفسی را آغاز خواهد کرد.
تلاش برای ساخت دستگاه‌ تنفسی متفاوت توسط یک شرکت فضایی
رویداد۲۴ ‌دیلی میل، اعلام کرد: شرکت فضایی ویرجین اوربیت اخیرا دست از کار اصلی خود برداشته و اعلام کرده قصد دارد تولید دستگاه‌های تنفسی را به دلیل شیوع ویروس کرونا آغاز کند.

حدود دو ماه است که افراد برخی کشور‌های جهان به کروناویروس که اکنون بیماری "کووید-۱۹" (COVID-۱۹) نام گرفته، مبتلا شده‌اند و تاکنون این ویروس جان هزاران نفر را در سراسر جهان گرفته است. شیوع این بیماری در شهر ووهان چین بوده است. اخیرا نیز محققان دانشگاه علوم پزشکی نانجینگ نیز اعلام کرده اند این ویروس خطرناک‌تر از آن چیزی است که افراد تصور میکنند و مطالعات آن‌ها نشان میدهد ویروس در محیط ۴۱ درجه نیز قابل انتقال و سرایت است.

حال این شرکت فضایی تصمیم گرفته با ساخت دستگاه تنفّس مصنوعی یا وِنتیلاتور (Medical ventilator) گامی نوین در جهت درمان این بیماری برداشته باشد. این دستگاه‌ها کمی متفاوت از یک دستگاه تنفس مصنوعی معمولی خواهد بود و از کیسه‌های متحرک خودکار برای پمپاژ اکسیژن به بیماران استفاده می‌کند.

این شرکت امیدوار است با اتوماتیک کردن کیسه‌ها که معمولاً باید توسط یک شخص پمپاژ شود، ونتیلاتور‌های هوشمندی توسعه دهد که همانند گذشته بزرگ و پیچیده نیستند.

بیشتر بخوانید: تولید واکسن ویروس کرونا چقدر طول می‌کشد؟
دستگاه تنفّس مصنوعی یا دستگاهی است که کار تنفس را برای بیمارانی که به‌طور موقت یا دائم دچار مشکلات تنفسی هستند انجام می‌دهد. به عبارت دیگر در ریه می‌دمد و درنگ می‌کند و بازدم خودبخود انجام می‌شود. آغاز تهویهٔ مصنوعی با لوله‌گذاری تراشه فراهم می‌شود. پس از آن با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته که امروزه تحت کنترل ریز پردازنده‌ها هستند تنفس مصنوعی برای بیمار شروع می‌شود. با شیوع ویروس کرونا یمارستان‌های آمریکا با کمبود دستگاه‌های تنفسی مواجه شده اند.

به گزارش CNBC این شرکت امیدوار است ظرف چند روز آینده تاییدیه ساخت این دستگاه‌ها را از سازمان غذا و دارو آمریکا دریافت کند تا ساخت هزاران دستگاه در هفته را آغاز کند.
منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما