ویژه افطار/طرز تهیه فرنی + نکاتی برای گوله نشدن و آب نینداختن
فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای کودکان که معده حساسی دارند تهیه میشود. البته فرنی مانند شله زرد یکی از دسرهای مناسبی ماه رمضان هم محسوب میشود که میتوانید برای سفرههای افطار خود از این غذا استفاده کنید.
رویداد۲۴ با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است میتوانید برای ۲ نفر فرنی تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقداری کمتر یا بیشتری فرنی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه فرنی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم فرنی
شیر ۴ لیوان
شکر ۸ قاشق غذاخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
دستور پخت
طرز تهیه فرنی
برای تهیه فرنی ابتدا در قابلمهای شیر را میریزیم و شکر را به آن اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا کاملا در شیر حل شود و بعد گلاب را میافزاییم و هم میزنیم و آرد برنج را آرام آرام به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا در شیر گلوله نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بامیه برای ماه رمضان + نکته های تکمیلی
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و پی در پی هم میزنیم تا شیر جوش بیاید سپس حرارت را کمتر میکنیم و همچنان هم میزنیم مداوم تا ته نگیرد. در پی هم زدن متوجه خواهید شد که شیر در حال قوام گرفتن و غلیظ شدن است.
زمانی که کمی سفت شد و به غلظت مورد نظرتان رسید شعله را خاموش میکنیم و قابلمه را از روی آن بر میداریم و همچنان هم میزنیم، چون قابلمه داغ است و اگر به حال خود فرنی را رها کنیم تا سرد شود حتما ته میگیرد. فرنی آماده شده را در ظرف میکشید و نوش جان کنید.
نکات پخت فرنی
یکی از نکاتی که خیلی از خانمها با آن مشکل دارند این است که فرنی را پس از اینکه از یخچال خارج میکنند متوجه میشوند فرنی آب انداخته است. برای رفع این مشکل پس از اینکه فرنی آماده شد اجازه دهید با دمای محیط آشپزخانه به آرامی خنک شود سپس آنرا در یخچال قرار دهید.
مواد لازم فرنی
شیر ۴ لیوان
شکر ۸ قاشق غذاخوری
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
دستور پخت
طرز تهیه فرنی
برای تهیه فرنی ابتدا در قابلمهای شیر را میریزیم و شکر را به آن اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا کاملا در شیر حل شود و بعد گلاب را میافزاییم و هم میزنیم و آرد برنج را آرام آرام به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا در شیر گلوله نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بامیه برای ماه رمضان + نکته های تکمیلی
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و پی در پی هم میزنیم تا شیر جوش بیاید سپس حرارت را کمتر میکنیم و همچنان هم میزنیم مداوم تا ته نگیرد. در پی هم زدن متوجه خواهید شد که شیر در حال قوام گرفتن و غلیظ شدن است.
زمانی که کمی سفت شد و به غلظت مورد نظرتان رسید شعله را خاموش میکنیم و قابلمه را از روی آن بر میداریم و همچنان هم میزنیم، چون قابلمه داغ است و اگر به حال خود فرنی را رها کنیم تا سرد شود حتما ته میگیرد. فرنی آماده شده را در ظرف میکشید و نوش جان کنید.
نکات پخت فرنی
یکی از نکاتی که خیلی از خانمها با آن مشکل دارند این است که فرنی را پس از اینکه از یخچال خارج میکنند متوجه میشوند فرنی آب انداخته است. برای رفع این مشکل پس از اینکه فرنی آماده شد اجازه دهید با دمای محیط آشپزخانه به آرامی خنک شود سپس آنرا در یخچال قرار دهید.
خبر های مرتبط