"موهیتو نعنایی" نوشیدنی فوق العاده برای فصل تابستان
موهیتو یکی از نوشیدنیهای خوش طعم و فوق العاده است که بیشتر در فصل تابستان برای جلوگیری از گرمازدگی استفاده میشود.
رویداد۲۴ طرز تهیه موهیتو نعنایی با ۲ روش مختلف:
نوشیدنی موهیتو طعمهای گوناگونی دارد که متداولترین نوع آن موهیتو نعنایی است که طرفداران زیادی دارد و برای جلوگیری از عطش در فصول گرم سال بسیار مناسب میباشد پس با نمناک همراه باشد تا طرز تهیه موهیتو را به شما آموزش دهیم.
نوشیدنی موهیتو طعمهای گوناگونی دارد که متداولترین نوع آن موهیتو نعنایی است که طرفداران زیادی دارد و برای جلوگیری از عطش در فصول گرم سال بسیار مناسب میباشد پس با نمناک همراه باشد تا طرز تهیه موهیتو را به شما آموزش دهیم.
روش اول برای تهیه موهیتو:
در این روش برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه تابستانی از شکر استفاده شده است.
مواد لازم برای موهیتو نعنایی:
شکر:یک و نیم پیمانه
برگ نعنا:دو پیمانه
لیمو:یک عدد برای تزیین
آب گازدار یا سودا:۸ پیمانه
آب:سه پیمانه
شربت لیمو:دو پمانه
آب لیمو:یک پیمانه
دستور تهیه موهیتو نعنایی:
ابتدا برگهای نعنا را از ساقه جدا کرده و داخل تشت آب سرد بریزید و سپس آنها را از آب خارج کرده و داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید. بعد از پاک کردن آن باید دو پیمانه برگ نعنا داشته باشید. در این میان شکر را با دوسوم آب ترکیب کرده و برای ۵ دقیقه در مایکروفر قرار دهید. بعد از ۵ دقیقه مخلوط آب و شکر را از مایکروفر خارج کرده و برگهای نعنا را به آن اضافه کنید و برای ۵ دقیقه کنار بگذارید تا عطر نعنا با شربت ترکیب شود. بعد از ۵ دقیقه برگهای نعنا را از آب خارج کرده و با دست فشار دهید تا عصاره آن خارج شود سپس آن را کنار بگذارید.
در این مرحله آب باقی مانده را به مخلوط آب و شکر و نعنا اضافه کرده و آب لیمو و شربت لیمو را هم بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید. در مرحله آخریک عدد لیمو را برشهای نازک بزنید و به همراه چند عدد برگ نعنا و مقداری یخ داخل یک تنگ بریزید و شربت را به آن اضافه کنید. در آخر آب گاز دار را افزوده و بعد از یک هم زدن آن را داخل لیوان بریزید و سرو نمایید. میتوانید یک برش از لیمو را برای تزیین لبه لیوان قرار دهید.
روش دوم برای تهیه موهیتو:
در این روش برای اینکه نوشیدنی خاصیت بیشتری داشته باشد و بتواند در فصل گرما ما را از گرما زدگی حفظ کند از عسل استفاده شده است.
مواد لازم برای موهیتو:
دو عدد لیموترش
یک قاشق غذاخوری عسل
مقداری یخ
۸ برگ نعنا + چند برگ برای تزیین
یک قوطی دلستر لیمویی یا آب گاز دار هرکدام که در دسترس بود
دستور تهیه موهیتو:
ابتدا برگهای نعنا را شسته و ریز خرد کنید چند برگ از آن را جدا کرده و برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را خرد نمایید. لیموها را شسته و چهار قاچ کنید و اگر هسته داشت آن را جدا کرده و یک یا دو برش از لیمو را برای تزیین کنار گذاشته و مابقی برشهای لیمو را به قطعات کوچکتری خرد نمایید. لیموی خرد شده را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا لیمو بخوبی له شده و حالت پوره پیدا کند.
در ادامه یخ را افزوده و دستگاه را مجدد روشن کنید تا یخها بخوبی خرد شده و با لیمو ترکیب شود سپس عسل را بریزید و برای چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند. حالا پوره بدست آمده را به ظرفی منتقل کرده و نعنای خرد شده و آب گاز دار یا دلستر لیمویی را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. موهیتوی آماده شده را در لیوانهای مورد نظر بریزید و آنها را با برگهای نعنا و برشهای لیمویی که کنار گذاشته بودید تزیین کنید و خنک سرو نمایید.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط