تخم شربتی با علائم کرونا مبارزه میکند!
تخم شربتی در اوایل بهار در کوهستانها و بیابانها میروید. تخم این گیاه سیاه است و وقتی که در آب ریخته شود بلافاصله حالتی خمیری و لعاب دار در آب ایجاد میکند که بسیار لغزنده است و رنگش متمایل به رنگ خاکستری میشود.
رویداد۲۴ طبع تخم شربتی گرم و خشک بوده و آهن بالایی دارد، از خواص تخم شربتی میتوان به پاکسازی شریانها اشاره کرد.
تخم شربتی، سرشار از فیبر است، بنابراین شما را به مدت طولانی تری سیر نگه میدارند و از هوسهای غذایی جلوگیری میکند. شما میتوانید برای کنترل اشتها از آن به عنوان یک میان وعده قبل از غذای اصلی استفاده کنید. برای این منظور کافی است آن را به یک کاسه ماست اضافه کنید یا مقداری از آن را روی سالاد میوه بپاشید.
بیشتر بخوانید: فواید دانههای ریحان؛ از خنککنندگی تا کاهش استرس
درمان دردهای معده و گوارش با تخم شربتی
تخم شربتی برای درمان ناراحتیهای گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده استفاده میشود. در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده میشود.
تخم شربتی فیبر غذایی فوق العادهای دارد و به همین دلیل، برای گوارش و درمان بافتهای گوارشی عالی است.
تنظیم فشار خون با تخم شربتی
معمولاً بعد از خوردن غذا به ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا میرود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاستهای به تدریج، شکر موجود در خود را آزاد میکنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
تخم شربتی، سرشار از فیبر است، بنابراین شما را به مدت طولانی تری سیر نگه میدارند و از هوسهای غذایی جلوگیری میکند. شما میتوانید برای کنترل اشتها از آن به عنوان یک میان وعده قبل از غذای اصلی استفاده کنید. برای این منظور کافی است آن را به یک کاسه ماست اضافه کنید یا مقداری از آن را روی سالاد میوه بپاشید.
بیشتر بخوانید: فواید دانههای ریحان؛ از خنککنندگی تا کاهش استرس
درمان دردهای معده و گوارش با تخم شربتی
تخم شربتی برای درمان ناراحتیهای گوارشی مانند درد معده، نفخ، یبوست، سوءهاضمه و بی نظمی کارکرد روده استفاده میشود. در کشور چین، از تخم شربتی برای درمان عفونت، درد معده، گزیدگی مار و حشرات و پایین آوردن دمای بدن استفاده میشود.
تخم شربتی فیبر غذایی فوق العادهای دارد و به همین دلیل، برای گوارش و درمان بافتهای گوارشی عالی است.
تنظیم فشار خون با تخم شربتی
معمولاً بعد از خوردن غذا به ویژه غذاهای پر نشاسته، فشارخون بالا میرود و اگر تخم شربتی همراه غذا خورده شود مواد نشاستهای به تدریج، شکر موجود در خود را آزاد میکنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت.
آرامش اعصاب با تخم شربتی
برای تقویت اعصاب روزانه یک یا دو بار تخم شربتی را با عرق بادرنجبویه مخلوط کنید و آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید. تخم شربتی خلق و خوی فرد را خوب میکند، خستگی مفرط ذهنی، تنشهای عصبی، افسردگی، میگرن و مالیخولیا را برطرف میکند.
بهبود بیماریهای تنفسی با تخم شربتی
مخلوطی از تخم شربتی با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.
از روغنی که با خرد کردن تخمهای شربت به دست میآید، برای درمان عفونتهایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و … استفاده میشود.
پایین آوردن تب با تخم شربتی
در طب سنتی ترکیب تخم شربتی با تخم ریحان، تخم شاهی، قدومه شیرازی و اسفرزه برای پایین آوردن حرارت بدن تجویز میشود
مصرف تخم شربتی در بارداری و شیردهی
گفته میشود در دوران بارداری مصرف روزانه ۱۰ گرم تخم شربتی برای تقویت قلب و صحت مزاج وخوشرنگی و زیبایی طفل بسیار مفید است. مصرف تخم شربتی در دوره شیردهی، باعث افزایش شیر مادر میشود، ولی در مصرف آن زیاده روی نشود.
مضرات تخم شربتی
اشخاص مبتلا به کرم معده نباید از تخم شربتی استفاده کنند.
زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سرگیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی میشود.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط