نکات ویژه و توصیههای سر آشپز برای درست کردن خیارشور
خیارشور درست کردن هم مثل همه دستور تهیهها یک سری نکات دارد که اگر رعایت شود از بهترین طعم خیارشور برخوردار خواهیم بود.
رویداد۲۴ برای تهیه خیارشور یکی از مراحل مهم آن که مانع کپک زدن خیارشور میشود، ضدعفونی کردن همه مواد لازم آن است که باید با دقت، سبزی، خیار و سیر را قبل از ریختن در شیشه کاملا ضد عفونی و خشک کنید.
اضافه کردن یک عدد لیموترش برش زده داخل شیشههای خیارشور باعث میشود خیارشور شما دیگر کپک نزند.
بیشتر بخوانید: هرگز خیار شور فلهای نخورید!
زمانی که میخواهید آب و نمک را داخل شیشههای خیارشور بریزید باید آن را با انگشت تست کنید و اگر احساس گرما کردید آن را استفاده کنید.
در تهیه خیارشور از سنگ نمک بجای نمک معمولی در آب جوشیده استفاده کنید.
میزان استفاده از نمک بستگی به ذائقه خودتان دارد، ولی مناسبترین میزان استفاده از نمک برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک است و یا در مقدار کمتر باید به اضای هر لیتر آب جوشیده دو قاشق نمک اضافه کرد.
اگر میزان نمک داخل خیار شور کم باشد سبب نرمی و لیز شدن خیار شور میشود.
روی خیارها را حتما با آب نمک کاملا بپوشانید تا مانع کپک زدگی خیار شور شود.
در شیشههای خیارشور، از یک تکه کوچک زاج سفید استفاده کنید تا خیارشور تردتر شود.
استفاده از سرکه داخل خیارشور، باعث کپک زدن آن میشود، به همین دلیل توصیه میشود از سرکه داخل خیار شور استفاده نکنید.
خیارهای ضد عفونی شده و تمیز خیارشور را با یک میله نازک و یا خلال دندان سوراخ کنید تا با این کار مانع از پوک شدن خیارها شوید.
برای جلوگیری از نفوذ میکروب و هوا، به اندازه دهانه ظرف خیارشورتان یک تکه نان بگذارید و بعد در ظرف را محکم ببندید.
برای اینکه مانع نفوذ هوا به داخل ظرف خیارشور شوید دور ظرف را باگچ بگیرید.
یکی از راههایی که میتوانید خیار شور را به مدت طولانی تری نگه دارید و مانع کپک زدن خیار شور شوید، استفاده از شیشههای نوشابهی خانواده است که در آن محکم بسته میشود و تقریبا به مدت دو سال قابل نگهداری است. فقط باید از خیارهای ریز برای خیارشور استفاده کنید تا به راحتی داخل شیشه قرار بگیرند و در آوردن آنها آسان باشد.
سبزی مناسب برای درست کردن خیارشور، ترخون- مرزه- نعنا و شوید است که بعد از ریختن خیارها باید سبزیها را داخل ظرف خیار شور بریزید.
انتخاب خیارهای ریزتر باعث خوشمزگی و تردی بیشتر خیارشور شما میشود.
برای ترد شدن خیارشور، خیارها را از قبل به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل آب سرد قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خیارها خیس بخورند. بعد آنها را خشک و استفاده کنید.
اضافه کردن یک عدد لیموترش برش زده داخل شیشههای خیارشور باعث میشود خیارشور شما دیگر کپک نزند.
بیشتر بخوانید: هرگز خیار شور فلهای نخورید!
زمانی که میخواهید آب و نمک را داخل شیشههای خیارشور بریزید باید آن را با انگشت تست کنید و اگر احساس گرما کردید آن را استفاده کنید.
در تهیه خیارشور از سنگ نمک بجای نمک معمولی در آب جوشیده استفاده کنید.
میزان استفاده از نمک بستگی به ذائقه خودتان دارد، ولی مناسبترین میزان استفاده از نمک برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک است و یا در مقدار کمتر باید به اضای هر لیتر آب جوشیده دو قاشق نمک اضافه کرد.
اگر میزان نمک داخل خیار شور کم باشد سبب نرمی و لیز شدن خیار شور میشود.
روی خیارها را حتما با آب نمک کاملا بپوشانید تا مانع کپک زدگی خیار شور شود.
در شیشههای خیارشور، از یک تکه کوچک زاج سفید استفاده کنید تا خیارشور تردتر شود.
استفاده از سرکه داخل خیارشور، باعث کپک زدن آن میشود، به همین دلیل توصیه میشود از سرکه داخل خیار شور استفاده نکنید.
خیارهای ضد عفونی شده و تمیز خیارشور را با یک میله نازک و یا خلال دندان سوراخ کنید تا با این کار مانع از پوک شدن خیارها شوید.
برای جلوگیری از نفوذ میکروب و هوا، به اندازه دهانه ظرف خیارشورتان یک تکه نان بگذارید و بعد در ظرف را محکم ببندید.
برای اینکه مانع نفوذ هوا به داخل ظرف خیارشور شوید دور ظرف را باگچ بگیرید.
یکی از راههایی که میتوانید خیار شور را به مدت طولانی تری نگه دارید و مانع کپک زدن خیار شور شوید، استفاده از شیشههای نوشابهی خانواده است که در آن محکم بسته میشود و تقریبا به مدت دو سال قابل نگهداری است. فقط باید از خیارهای ریز برای خیارشور استفاده کنید تا به راحتی داخل شیشه قرار بگیرند و در آوردن آنها آسان باشد.
سبزی مناسب برای درست کردن خیارشور، ترخون- مرزه- نعنا و شوید است که بعد از ریختن خیارها باید سبزیها را داخل ظرف خیار شور بریزید.
انتخاب خیارهای ریزتر باعث خوشمزگی و تردی بیشتر خیارشور شما میشود.
برای ترد شدن خیارشور، خیارها را از قبل به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل آب سرد قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خیارها خیس بخورند. بعد آنها را خشک و استفاده کنید.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط