تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹

آلمان در آستانه آزمایش انسانی واکسن کرونا

شرکت آلمانی بایونتک و شرکت داروسازی آمریکایی فایزز روز دوشنبه اعلام کردند فاز نهایی تحقیقات برای ارزیابی واکسن ساخت این دو شرکت آغاز شده و در صورت موفقیت محصول آنها تا اوایل ماه اکتبر (مهر) برای کسب تاییدیه ارائه خواهد شد.

زمان تولید واکسن کرونا

رویداد۲۴ به گزارش رویترز، این دو شرکت بعد از تایید در مرحله عرضه ۱۰۰ میلیون دوز از این واکسن تا پایان سال ۲۰۲۰ و ۱.۳  میلیارد تا پایان سال ۲۰۲۱ قرار خواهد گرفت.

در این تحقیقات به هر یک از بیماران دو دوز از واکسن این شرکت های داروساز تزریق شده تا سیستم ایمنی بدن آنها تقویت شود. دوز نخست عرضه این واکسن به میزان ۱۰۰ میلیون دوز به واکسیناسیون حدود ۵۰ میلیون نفر منجر خواهد شد.

انتظار می رود این مرحله از تحقیقات با مشارکت ۳۰ هزار نفر شامل بیمارانی از  مناطق بشدت آسیب دیده از کووید-۱۹ انجام شود.

شرکت فایزر اکنون توافقی را برای فروش ۱۰۰ میلیون دوز از داروی خود با دولت آمریکا منعقد کرده و  اجازه داده ۵۰۰ میلیون دوز دیگر این واکسن نیز ارائه شود. این شرکت درباره توافقات مشابهی  با دولت های اتحادیه اروپا مذاکره کرده است.

به نوشته رویترز، بیش از ۱۵۰ واکسن برای مقابله با کووید-۱۹ در حال تولید است. این ویروس تاکنون جان ۶۵۰ هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است و اقتصاد کشورها را فلج کرده است.

شرکت آمریکایی مدرنا نیز مرحله پیشرفته آزمایشی واکسن خود را روز دوشنبه با مشارکت ۳۰ هزار داوطلب و شرکت «جانسون اند جانسون» نیز آزمایشات بالینی را از این هفته آغاز کرده است.


بیشتر بخوانید: توضیحات وزیر بهداشت درباره تولید واکسن کرونا در ایران +فیلم


به رغم رقابت های جهانی برای ساخت واکسن کرونا، سعید نمکی امروز سه شنبه در جلسه کمیته علمی مشورتی کرونا در وزارت بهداشت که به صورت ویدئو کنفرانس با دانشگاههای علوم پزشکی برگزار شد، گفت: همان طور که در اجداد کرونا ویروس جدید یعنی مرس و سارس واکسن خیلی موثر نبود در مورد بیماری کووید- ۱۹ و اثربخشی واکسن بر روی آن هنوز ابهامات زیادی وجود دارد: این که ایمنی پس از واکسن حتی اگر تولید شود چقدر استمرار دارد، واکسن هر چند وقت یکبار باید تکرار شود، آیا واکسن مثل واکسن آنفلوانزا هر سال باید تکرار شود یا ایمنی بر اثر وجود آنتی بادی است یا ایمنی مولکولی است.

وی افزود: دنیا هنوز در برابر این سوالات پاسخ صریح و شفافی ندارد، هنوز نمی دانیم آیا ایمنی پس از واکسن ۱۰۰ درصد است یا مانند واکسن آنفلوانزا حداکثر ۳۲ تا ۴۰ درصد است.

منبع: ایرنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ویروس کرونا
نظرات شما