تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

روحانی: انتظارات مردم را بیش از حد بالا نبریم+فیلم

رییس دولت دوازدهم با بیان اینکه باید میان انتظارات مردم و ظرفیت‌های موجود تناسبی وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: در هر دولتی در هر مقطعی اگر انتظارات مردم را بیش از حد بالا ببریم همواره شکست خورده‌ایم؛ اگر هر دولتی بالاترین خدمت را ارئه دهد اما انتظارات مردم را بالا ببریم، شکست خورده‌ایم. انتظارات باید در حد واقعیت های جامعه باشد.

رویداد۲۴ روحانی در نشست خبری با حضور مدیران ارشد رسانه‌ها:

* کمتر از یکسال فرصت خدمت برای ما باقی مانده و امروز بسیار مهم است که ببینیم در طول ۷ سال قبل چه اقداماتی انجام شده است، دولت چه خدماتی را مطرح کرده و دستگاه اجرایی چه اقداماتی را انجام داده و چگونه باید این خدمات را به مردم ارائه کنیم.

* (با تاکید بر اینکه ارائه خدمت بدون مقایسه زمانی یا مقایسه با دولت های قبل برای مردم کمی سخت است): تبیین شرایطی که در آن قرار گرفتیم یکی از ضرورت ها است؛ از آغاز دولت تا امروز ما سخت‌ترین شرایط را روبروی خود می‌بینیم. ما اولین دولتی بعد از انقلاب هستیم که در شرایط تحریم کار خود را آغاز کردیم؛ شرایط اقتصادی و سیاسی برای همه روشن است و در طول این ۶ سال هم سال اول و دوم در شرایط تحریمی بودیم؛ سال ۹۳ تا اواخر ۹۴ سپس در سال ۹۷ در تحریمی بسیار شدید و بی سابقه بودیم از سال قبل هم با موضوع کرونا مواجه شدیم.

* ممکن است جایی خدمت ما از گذشتگان بیشتر و جایی کمتر بوده و نقاط ضعف و قوت داشته باشیم، اما هر موفقیتی که داشتیم در سایه حضور مردم و رهنمودهای مقام معظم رهبری بوده؛ نقاط قوت ما متعلق به ملت و نقاط ضعف ما برای ماست.

* در این حال نکاتی در این ۷ سال برای تاریخ کشور وجود دارد؛ می‌توان گفت ۷ سال گذشته از نظر سیاسی و اقتصادی شرایطی استثنایی بوده است؛ به هر حال در این دولت صادرات غیرنفتی ما بر واردات پیشی گرفت که از زمان دولت مصدق تا زمان ما بی سابقه بوده. همچنین ۲۶سال بی سابقه بوده که ما دو سال تورم تک رقمی داشته باشیم که در سال‌های ۹۵ و ۹۶ اینگونه بود و در سال ۹۵ بالاترین رشد اقتصادی را در جهان داشتیم.

* (با تاکید بر اینکه مقایسه عملکرد دولت‌ها بر عهده رسانه ها است نه دولت): تبیین و نقد بر عهده رسانه هاست و دولت کار خود را انجام میدهد. در این فرصت باقی مانده مثل قبل از نقد رسانه ها استقلال میکنیم و میدانیم اگر انتقادات از روی دلسوزی مطرح شود، موجب بهبود و کمال امور خواهد شد.

* (با بیان اینکه باید میان انتظارات مردم و ظرفیت‌های موجود تناسبی وجود داشته باشد): در هر دولتی در هر مقطعی اگر انتظارات مردم را بیش از حد بالا ببریم همواره شکست خورده‌ایم؛ اگر هر دولتی بالاترین خدمت را ارئه دهد اما انتظارات مردم را بالا ببریم، شکست خورده‌ایم. انتظارات باید در حد واقعیت های جامعه باشد. نتیجه‌ی انتظارات بالا و عمل بر مبنای واقعیت این میشود که فاصله‌ای میان این دو ایجاد می‌شود و این فاصله موجب یاس و سرخوردگی می شود.

* بنابراین این هم در رسانه‌های ما مهم است که انتظارات را چگونه مطرح کنیم. در این دوران سخت تحریم و کرونا یکی از مواردی که این بلیه برای ما داشت این بود که موجب وحدت و همدلی همه قوا و رسانه‌ها شد.

* وقتی ما در قدرت دفاعی چیزی بالای اس۳۰۰ تولید کردیم و موشک کروز دریایی را همین هفته قبل رونمایی کردیم، این نشان دهنده افزایش توانمندی است.

* ارائه قطعنامه علیه ایران آن هم راجع به تحریم تسلیحاتی و اینکه تبلیغ ۴۲ ساله شان این بود که تسلیحات ایران علیه جهان است و آن وقت در همان شورای امنیت فقط یک رای بیاورند این یعنی قدرت ما.

* بعد از برجام گشایشی در کشور ایجاد شد و آنچه برای ما مهم است آن قدرت ملی است.

* اینکه کشور را به نقطه ای برسانیم که به یک محصول وابسته نباشد بسیار مهم است؛ برای ما مهم است که کاری کنیم که به محصول نفت متکی نباشیم و اگر هم نفت هست، سایر محصولات از جمله پتروشیمی فولاد نیز ظهور و بروز پیدا کند. همچنین لازم است که محصولات خود را بصورت خام به فروش برسانیم.

* (با بیان اینکه «ما ۷ سال قبل هم در بنزین و هم در گازوییل وارد کننده بودیم اما امروز هم در بنزین وهم گازوییل خودکفا شده ایم و هم بنزین خود را می‌فروشیم»): تحریم‌ها مقداری مارا وادار به کاهش اتکا به نفت کرد و در بودجه پارسال اتکای ما به نفت ۹.۹ بوده و در طول ۲ سال قبل اتکای ما به نفت برای اولین بار تک رقمی شده؛ اگر تحریم نبود، این اتفاق دیرتر می‌افتاد، ما اگر هم تحریم نبود، مصوبه ای داشتیم که پولی که به صندوق توسعه ملی وارد می‌شود هرساله درصدی افزایش یابد، عملا این اتفاق( کاهش وابستگی به نفت) اتفاق می‌افتد.


بیشتر بخوانید: از همین الان دور آن ۲۴ میلیون رایی که آقای روحانی را بر سر کار آورد، خط بکشید


* (با تاکید بر اینکه الان اتکای چندانی به نفت نداریم و ۹ درصد رقم بالایی نیست و اتکای بودجه امسال به نفت نیز ممکن است کمتر از پارسال شود) فاصله از اتکای بودجه به نفت و جلوگیری از خام فروشی از برنامه های دولت است. یک برنامه ای تدوین کردیم که بعد از نهایی شدن اعلام میکنیم؛ این برنامه چارچوبی برای یکسال پایانی دولت است و برای امسال و سال آینده برنامه ریزی خوبی در دولت انجام داده است که نشان میدهد دولت در تلاش در این مسیر است.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: حسن روحانی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
0
0
اینم در نظر بگیر که اگر کار زیاد برای مردم کنید و انتظارات مردم رو ببرید بالا نشان دهنده اینه که از دولتشون اعتماد کامل دارند که ازش انتظار دارند مشکلشون رو حل کنه
نظرات شما