تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹
سلیمی:

۱۸ برنامه پدافند غیرعامل برای تهران؛ از اتصال بیمارستان‌ها به مترو تا احیای پناهگاه‌ها

معاون مدیریت بحران شهر تهران از تشکیل کمیته راهبری پدافند غیرعامل شهرداری تهران در این سازمان خبر داد و گفت: در اولین نشست اعضای این کمیته ۱۸ برنامه ویژه پدافند غیرعامل برای تهران تعیین شد.

شهرداری تهران

رویداد۲۴ اسماعیل سلیمی معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیر عامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: کمیته راهبری پدافند غیرعامل شهرداری تهران به منظور پیشبرد موضوعات پدافند غیرعامل در سطح شهر تهران با عضویت سازمان هایی همچون پدافند غیرعامل کشور، زیباسازی، مرکز مطالعات و برنامه ریزی، اراضی عباس آباد شکل گرفته است و نخستین جلسه آن همزمان با هفته پدافند غیر عامل در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار و موضوعات قابل طرح و نیازمند پیگیری در قالب ۱۸ برنامه احصاء و تعیین شد.

سلیمی افزود: همچنین هماهنگی های لازم در ارتباط با برگزاری ۲ وبینار تخصصی توسط مرکز مطالعات و برنامه-ریزی شهر تهران و برگزاری نمایشگاه ترویجی آموزشی مباحث پدافند غیرعامل و انجام تبلیغات محیطی با استفاده از ظرفیت‌های سازمان زیباسازی، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، معاونت حمل و نقل و ترافیک و شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه از دستاورد های برگزاری این کمیته بود.


بیشتر بخوانید: اسامی ۴۶ شهرستان جدید مشمول محدودیت‌های کرونا اعلام شد


معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان مدیریت بحران تهران با اشاره به ۱۸ عنوان برنامه پدافند غیر عامل مشخص شده گفت: اتصال ایستگاه‌های مترو به ۸ بیمارستان، استقرار پایگاه‌های اورژانس در ایستگاه های مترو؛ تعریف استانداردها، الزامات و ملاحظات ایستگاه‌های مترو از منظر پدافند غیرعامل و با کاربری پناهگاه در زمان اضطرار؛ از جمله برنامه های احصاء شده در کمیته راهبری پدافند غیر عامل بود.

به گفته وی، طراحی سامانه پایش برخط میزان پرتو و آلودگی در حوادث پرتوی، طراحی سامانه رصد و پایش انتشار گازهای خطرناک شهر تهران؛ احیا و چندمنظوره‌سازی پناهگاه‌های عمومی، اجرای مانور و رزمایشهای دوره‌ای پدافند غیرعامل، تهیه شناسنامه پدافند غیرعامل مناطق ۲۲ گانه، اجرای آموزش های عمومی و تخصصی پدافند غیرعامل از جمله محورهای تعیین شده در نشست این کمیته بود.

وی افزود: در عین حال مقرر شد بانک اطلاعاتی مراکز و تأسیسات خطرزا در سطح شهر تهران به همراه چک-لیست، شناسایی و طبقه‌بندی ساختمان‌ها، زیرساخت‌ها، مراکز و تأسیسات حیاتی، حساس و مهم تهیه شود.

منبع: مهر
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما