مسئولیت خسارات هر ساله سیل در ایران با کیست؟ (فیلم)
رویداد۲۴ تا کنون ۹ استان کشور گرفتار سیل و آبگرفتگی شدید شدهاند و چند تن از هموطنانمان جان باختند. این اولین بار نیست که مردم کشور قربانی سیلهای قابل پیشبینی میشوند. سال ۹۸ با خبرهایی از سیل و آبگرفتگی و مرگ تعدادی از هموطنانمان آغاز شد.
در برخی از استانها علت خسارت شدید سیل، قصور در اجرای پروژهها بوده است و در هر دوره که سیل خسارت با خود دارد، از برخورد با پیمانکاران مقصر سخن گفته میشود، با این حال از محاکمه مقصران در بروز این حوادث خبری نیست.
حدود ۲ سال است که خوزستان پس از هر بارش با آبگرفتگی شدید مواجه شده و زندگی مردم مختل و اموال آنان تخریب میشود. امسال با اولین باران، بخشهایی از خوزستان در مخلوطی از آب و فاضلاب فرو رفت؛ این در حالی است که در بودجه ۹۹ و ۱۴۰۰ بیشترین مبلغ بودجه در میان استانها به خوزستان اختصاص داده شده و سال گذشته با دستور رهبر انقلاب، ۱۰۰ میلیون یورو برای رفع مشکلات فاضلاب اهواز تخصیص داده شده بود، با این حال مشکلات خوزستان پابرجاست و غلامرضا شریعتی همچنان در راس مدیریت استان حضور دارد.
بیشتر بخوانید: استاندار خوزستان: حل مشکل آبگرفتگی وظیفه استانداری نیست +فیلم
در استان سیستان و بلوچستان هر ساله سیل بخشی از زندگی مردم را نابود میکند. در استانهای بوشهر و هرمزگان تا کنون ۷ نفر جان باختهاند و راه ارتباطی استانهای خوزستان و بوشهر قطع شده است.
حوادث و علت آنها تکراری است و مدیران هم همیشه همان افراد تکراری قبل هستند. وظیفه سازمان مدیریت بحران در زمان بروز حوادث، فقط ارائه گزارش از صداوسیماست. ایران کشوری است که هر ماه مدیر سازمان مدیریت بحران مهمان ویژه صداوسیماست.