خوراکیهای مناسب و نامناسب برای ۴۰ سالهها
کارشناسان تغذیه فهرستی از بایدها و نبایدهای تغذیه را برای افرادی تهیه کردهاند که دهه چهارم عمر خود را پشت سر میگذارند.
رویداد۲۴یک کارشناس تغذیه روس اعلام کرد افراد بالای ۴۰ سال باید شماری از خوراکیها را به طور کامل از منوی غذایی خود حذف کنند.
میخائیل زاپوتین متخصص غدد و تغذیه در مقالهای که در پایگاه طبی «medikforum» منتشر شد به افراد بالای ۴۰ سال توصیه کرد از این پس خوردن غذاهای دارای کربوهیدرات ساده، نمک و غذاهای صنعتی را فراموش کنند. به گفته این پزشک، این افراد باید شکر، مربا، عسل، نوشابههای شیرین، نان سفید، شیرینیجات، ماکارونی، شکلاتهای شیری و بستنی را کنار بگذارند و حتماً دیگر فستفود نخورند.
بیشتر بخوانید: غذاهایی که عمرتان را کوتاه میکنند
در این میان پایگاه اطلاعرسانی اکسپرس هم به نقل از کارشناسان تغذیه به افراد بالای ۴۰ سال توصیه کرد به دریافت ویتامینها و در رأس آنها ویتامین ب ۱۲ توجه ویژه داشته باشند. در واقع هر چه سن بالاتر میرود باید با حساسیت بیشتری به دریافت ویتامین ث و ویتامین دی توجه کنیم.
میخائیل زاپوتین متخصص غدد و تغذیه در مقالهای که در پایگاه طبی «medikforum» منتشر شد به افراد بالای ۴۰ سال توصیه کرد از این پس خوردن غذاهای دارای کربوهیدرات ساده، نمک و غذاهای صنعتی را فراموش کنند. به گفته این پزشک، این افراد باید شکر، مربا، عسل، نوشابههای شیرین، نان سفید، شیرینیجات، ماکارونی، شکلاتهای شیری و بستنی را کنار بگذارند و حتماً دیگر فستفود نخورند.
بیشتر بخوانید: غذاهایی که عمرتان را کوتاه میکنند
در این میان پایگاه اطلاعرسانی اکسپرس هم به نقل از کارشناسان تغذیه به افراد بالای ۴۰ سال توصیه کرد به دریافت ویتامینها و در رأس آنها ویتامین ب ۱۲ توجه ویژه داشته باشند. در واقع هر چه سن بالاتر میرود باید با حساسیت بیشتری به دریافت ویتامین ث و ویتامین دی توجه کنیم.
منبع: اعتماد آنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط