به بهانه اول ژوئن روز جهانی شیر
توسعه پایدار با افزایش سرانه مصرف لبنیات ایران
عبداله قدوسی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) در روز جهانی شیر سخنانی را به شرح ذیل گفت:
رویداد۲۴ سودمندی شیر و فرآوردههای شیری در تضمین سلامتی و افزایش سطح ایمنی زیستی بزرگسالان، جوانان، کودکان و بیماران، پوشیده نیست.
وجود انواع ویتامینها، مواد معدنی و پروتئین در شیر، آن را به عنوان یک ماده غذایی کامل مورد توجه جامعه عمومی، متخصصان علوم صنایع غذایی و تغذیه، متخصصین علوم پزشکی و بهداشتی قرار داده و مصرف لبنیات را بهعنوان راهبردی مهم در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها مورد توصیه جامعه متخصصین و اهل فن قرار داده است.
بیشتر بخوانید: لبنیات بازهم گران شد؟
ارزشمندی ماهیت غذایی شیر در توسعه سطح سلامت جامعه بین المللی موجب شده است تا اول ماه ژوئن بنا به پیشنهاد سازمان
بین المللی خواربار و کشاورزی (فائو) وابسته به سازمان ملل به نام روز جهانی شیر، نامگذاری شود.
در واقع مهر تأیید سازمان ملل به اهمیت شیر، به معنای اجماع علمی جهانی در تایید و تأکید ضرورت مصرف آن است.
وجود انواع ویتامینها، مواد معدنی و پروتئین در شیر، آن را به عنوان یک ماده غذایی کامل مورد توجه جامعه عمومی، متخصصان علوم صنایع غذایی و تغذیه، متخصصین علوم پزشکی و بهداشتی قرار داده و مصرف لبنیات را بهعنوان راهبردی مهم در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها مورد توصیه جامعه متخصصین و اهل فن قرار داده است.
بیشتر بخوانید: لبنیات بازهم گران شد؟
ارزشمندی ماهیت غذایی شیر در توسعه سطح سلامت جامعه بین المللی موجب شده است تا اول ماه ژوئن بنا به پیشنهاد سازمان
بین المللی خواربار و کشاورزی (فائو) وابسته به سازمان ملل به نام روز جهانی شیر، نامگذاری شود.
در واقع مهر تأیید سازمان ملل به اهمیت شیر، به معنای اجماع علمی جهانی در تایید و تأکید ضرورت مصرف آن است.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط