تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

افزایش اختلالات روحی روانی بعد از کرونا

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به شرایط کنترلی کرونا در کشور، گفت: حتما نظارت ویژه‌ای بر بخش‌های بستری کرونا باشد و زیرساختار‌های آماده شده برای مقابله با ویروس کرونا در مراکز بهداشتی و درمانی همچنان برقرار باشد؛ چراکه باید برای هر اتفاقی، آمادگی داشته باشیم.

عوارض ویروس کرونارویداد۲۴ دکتر سعید کریمی در اجلاس معاونین درمان دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با اشاره به عملکرد مطلوب وزارت بهداشت در کنترل اپیدمی کرونا، اظهار داشت: خوشبختانه با عنایت الهی، همت مردم و دولت خدمتگزار و تلاش شبانه روزی مدافعان سلامت، کرونا کنترل شد و امروز با تلاش وزارت بهداشت در واکسیناسیون عمومی ، آمار فوتی های کرونا چندبار پیاپی در هفته های اخیر صفر شد که افتخار بزرگی است.

وی تاکید کرد: مسئله اپیدمی کرونا در کشور تمام نشده و از مردم همچنان درخواست داریم که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

دکتر کریمی از معاونین درمان داشنگاه های کشور در این نشست خواست که حتما نظارت ویژه ای بر بخش‌ های بستری کرونا داشته باشند و زیرساختارهای آماده شده برای مقابله با ویروس کرونا در مراکز بهداشتی و درمانی همچنان برقرار باشد چرا که باید برای هر اتفاقی، آمادگی داشته باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت به اثرات روانی بر جای مانده اپیدمی کرونا در سطح جامعه اشاره و عنوان کرد: در این شرایط باید به سلامت روان، توجه بیشتری شود چرا که طبق گزارشات اختلالات روحی، افسردگی و اضطراب بعد از کرونا افزایش می یابد بنابراین باید در این زمینه در معاونت درمان نیز برنامه ریزی کنیم.

وی با اشاره به قانون جوانی جمعیت گفت: مراکز ناباروری سطح ۲ به زودی برای اولین بار در کلینیک‌های ویژه دانشگاه های علوم پزشکی با حضور حداقل یک متخصص ارولوژیست، متخصص زنان و آزمایشگاه راه‌اندازی می‌شوند چراکه طبق قانون جوانی جمعیت هر دانشگاه باید یک مرکز ناباروری سطح ۲ داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم توسعه خدمات دندانپزشکی، گفت: اگر بخواهیم خدمات دندانپزشکی کشور را توسعه دهیم باید در ۲۷۰ کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی، خدمات دندانپزشکی را ارائه کنیم. اکنون ۱۷ خدمت دندانپزشکی تحت پوشش بیمه است و بنا داریم تعداد قابل توجهی از خدمات دندانپزشکی دیگر نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.


بیشتر بخوانید: پاندمی کرونا و کودکان کار/ رشد ۲۰ درصدی کودکان دارای فقر شدید


کریمی با تاکید بر ضرورت الکترونیکی شدن فرآیندهای معاونت درمان، یادآور شد: نیاز داریم سامانه‌های یکپارچه ایجاد کنیم تا بر اساس آن، معاونت درمان الکترونیک برای تجهیزات، عملکردها و نیروی انسانی کارنامه صادر کند. سامانه نظارت بر درمان نیز قرار است راه اندازی شود تا سوابق بیمارستان و پزشکان و افراد و همچنین امتیازات مشخص باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: مراکز جراحی محدود از آخر تیرماه اعتباربخشی می‌شوند.

کریمی گفت: توانبخشی از اولویت های معاونت درمان و مقوله ای بسیار مهم است و در نظر گرفتن بخش و تخت توانبخشی برای بیمارستان هایی با تعداد تخت بالا، بسیار مورد تاکید است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما