تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۴ نظر

مقصر سیل امام زاده داوود از زبان رئیس سازمان مدیریت بحران

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: در سیلاب منطقه امام زاده داوود، یک دستگاه خودروی پارک شده در یکی از ساخت و ساز‌های غیرمجاز واقع در حریم تنگه به کانال افتاد و مچاله شد و مسیر کانال را مسدود کرد، همین مسئله از دلایل اصلی بالازدگی سیلاب و افزایش قابل توجه خسارات شد.

مقصر سیل امام زاده داوود از زبان رئیس سازمان مدیریت بحران
رویداد۲۴ محمدحسن نامی ضمن اشاره به سیل اخیر امام‌زاده داوود اظهار داشت: حوضه آبریز بالادست امام زاده داوود (ع) که متشکل از ۹ دره است که در نهایت به تنگه ذیل امام‌زاده ختم می‌شود و زمانی که بارش عادی و کمی فراتر از شرایط عادی باشد، این تنگه برای عبور آب مناسب است.

به نوشته فارس، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در تشریح دلیل شدت گرفتن خسارات سیل امام‌زاده داوود (ع) گفت: ساخت و ساز‌های غیرقانونی توسط افراد غیر بومی در بالای حیاط شمالی امام‌زاده سبب شده است تا حریم عبور آب مورد تعرض قرار گرفته و شرایط برای گذر جریان مهیا نباشد.

نقش ساخت و ساز غیرمجاز در افزایش خسارات سیلاب امام‌زاده داوود (ع)

وی افزود: به معنای دیگر، ساخت‌وساز‌های غیرمجاز سبب شده تا تنگه به وجود آمده در امام‌زاده داوود (ع) گنجایش عبور آب را از دست بدهد.

نامی در بیان یکی از دلایل اصلی افزایش خسارات سیل اخیر در امام‌زاده داوود (ع) گفت: یک دستگاه خودروی پارک شده در یکی از ساخت و ساز‌های غیرمجاز واقع در حریم تنگه بر اثر سیلاب به کانال افتاده، مچاله شده و بدین ترتیب مسیر کانال را مسدود کرده است که همین مسئله یکی از دلایل اصلی بالازدگی سیلاب و افزایش قابل توجه خسارات در سیل امام‌زاده داوود است.


بیشتر بخوانید: جشنواره عکاسی در مناطق سیل‌زده/ ما هستیم تا دوربین‌ها هستند!


انسداد کانال به وسیله یک خودرو خسارات سیل امام‌زاده داوود (ع) را افزایش داد

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: اگر این انسداد در مسیر کانال توسط این خودرو انجام نمی‌شد، میزان خسارات به مراتب کمتر از شرایط فعلی بود.

نامی ضمن رد تاثیر لایروبی بر شدت خسارات سیلاب گفت: شیب گذر آب در این مناطق بسیار زیاد است و عملا ما در آن مسیر گل و لای برجای مانده نداریم که نیاز به لایروبی باشد، بر این مبنا این فرضیه که نبود لایروبی شدت خسارات را افزایش داده اصلا صحیح نیست.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در پایان گفت: در طول ۸ سال گذشته شاهد ۹ سیلاب در منطقه امام‌زاده داوود (ع) بودیم که ۲ بار هم حتی منتهی به خسارت جدی به ساختمان امام زاده شده است.

منبع: فارس
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
سیدضیاء
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
0
0
باسلام.
به نظر شما این نظریه کارشناسی است؟
در رودهن - درفیروزکوه- دریزد-در اصفهان - دراستهبان -در در در در دههای جای جای سرزمین عزیزمان ایران.آنها .
وقتی توسعه هرمنطقه ازاین سرزمین پهن آور بدون نظرکارشناسان خبره محیط زیست وزمین شناسی ومدیریت منابع آبی متخصصان زلزله شناسی وووو باشد،به این مشکل برمی خوریم.
بعدمیاییم غیرکارشناسانه از یک قول مسئول ذیربط نظریه میدیم.
میشه بررسی کنید مدرک تحصیلی وسابقه کاری ایشان چی بوده است؟
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
0
0
وظیفه نگهداری حریم مسیل ها و رودخانه ها بعهده وزارت نیرو (سازمان های آب منطقه ای ) است .
چرا وزارت نیرو در نگهداری و جلوگیری از تجاوز به حریم مسیل ها کوتاهی میکند؟
لایروبی و پاکسازی مسیل ها و رودخانه های فصلی چرا بموقع انجام نمیشود؟
چرا تهدادی از سازمان ها ضمن ورود به حریم رودخانه ها و مسیل ها به ساخت و ساز در حریم اقدام میکنند و وزارت نیرو در مقابل تخلفات چندین ساله چشم خود را میبندد؟
گناه تلف شدن انسان های بیگناه در سیل های اخیر بر گردن مسئولینی است که وظیفه حریم بانی خود را بخوبی انجام نمیدهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
0
0
کانال باید حفاظ داشته باشه!
بنده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۸
0
0
لاکردارها استادتوجیه هستند.
نظرات شما