با دورهمی هیاتی نمیتوان بحران اقتصاد را مدیریت کرد/ فکر میکنیم چون نیتمان خیر است، خدا مشکلات را حل میکند!
رویداد۲۴ اکرم جدیدی ممتاز: جلیل رحیمی جهانآبادی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در انتقاد از عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم در یک سال و نیم گذشته به رویداد۲۴ میگوید: ضعف اساسی که در دولت فعلی وجود دارد، عدم وجود یک فرمانده کاربلد در تیم اقتصادی است. تیم دولت سیزدهم عمدتاً از دو بخش تشکیل شده است؛ بخشی از نهادهایی مانند بنیاد مستضعفان و از ایندست به دولت آمدهاند که در تا کنون کارهای عمده اقتصادی انجام ندادهاند و بیشتر در کار حفظ و نگهداری اموال هستند. بخشی هم از قوه قضاییه هستند که اصلاً با کار اقتصادی سر و کار ندارند. این دو طیف، تیم اقتصادی دولت را تشکیل دادهاند.
او میگوید: در اینکه آقای رییسی، نیت خیرخواهانه دارد و تلاش شبانهروزی میکند و دغدغه مردم را دارد، شکی ندارم. افرادی هم که اطراف رییس جمهور چه در تیم اقتصادی و چه در تیم ریاست جمهوری فعالیت دارند، انسانهای نیکی هستند، اما ما برای گذر از شرایط بحران اقتصادی و تامین مطلوب معیشت مردم، نیاز به تیمی خیلی قدرتمندتر از تیم فعلی در حوزه اقتصادی داریم؛ تیمی که توانایی کار کردن با بازار، دور زدن تحریمها و همینطور تجربه لازم برای فعال کردن بخشهای تولیدی را داشته باشد و نکته مهمتر اینکه تیم اقتصادی دولت باید با بهرهگیری از تیم تخصصی و کارشناسی، تسلط در امر صادرات و واردات را هم داشته باشد.
با دورهمیهای هیاتی نمیتوان بحران اقتصادی کشور را مدیریت کرد
نماینده تربت جام میگوید: متاسفانه چیزی که در دولت آقای رییسی مشاهده میشود این است که این مهارتهایی که اشاره کردم را ندارند و غالب تیم اقتصادی دولت فعلی، افرادی هستند که تجربه قابل قبولی در این امور نداشتند. بسیاری از این افراد اصلاً سابقه کار در وزارتخانه را نداشتند و الان نیز، بیشتر کار ستادی انجام میدهند نه کار دولتی و کار مجموعه وزارتخانهای. با تصمیم و کاری که در یک هیات دورهمی هم انجام میشود، نمیتوان بحرانهای اقتصادی کشوری با این عظمت را مدیریت کرد.
رحیمی جهان آبادی میگوید: در حال حاضر در وضعیتی قرار داریم که هر تصمیم، گفته و اظهارنظر داخلی در نظام بینالملل بر اقتصاد ما، ارزش پول ملی، رفت و آمد مردم به خارج، فرار سرمایه و نخبگان از کشور، آثار دارد. هر موضعگیری و هر تصمیمی که میگیریم باید این آثار را بسنجیم. نمیشود با افرادی که با دیپلماسی، سیاست خارجی، حکومتداری به مفهوم تخصصی آن، آشنا نیستند و از یک سری مجموعه نهادهای قضایی و عمومی بر سر کار آمدهاند، اقتصاد را سر و سامان بدهیم.
این چهره اصلاحطلب مجلس میگوید: متاسفانه ما در دهه هشتاد هم در یک مقطع، همین مشکلات را داشتیم که مثلاً اظهارنظر فردی درباره یک مطلب بینالمللی به کشور بسیار آسیب میزد و شاید معروفترین جمله همان باشد که گفت «قطعنامههای سازمان ملل کاغذ پارهاند.» این نشاندهنده عمق عدماطلاع یک مقام مسئول ما از فضای بینالمللی و آثار یک قطعنامه است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس میگوید: به اعتقاد من، بخشهایی از تیم اقتصادی دولت در حد و قواره قولهایی که آقای رییسی به مردم دادند و در قواره رفع نیازها و مطالباتی که مردم دارند و حتی در حد و قواره برطرف کردن مشکلاتی که کشور دارد و مردم گرفتار آن هستند، نیست و واقعاً مردم ایران از نظر اوضاع اقتصادی، ناتوان و فلج شدهاند و هیچیک از راهکارهای ارائه شده تیم اقتصادی دولت، نمیتواند به آنها کمک کند که بین دخل و خرج خودشان تعادل برقرار کنند.
فکر میکنیم چون نیتمان خیر است، خدا در حکومتداری مشکلات اقتصاد را حل میکند!
وی میگوید: با توجه به شعارهای اولیه دولت مبنی بر کنترل و نظارت بر تورم اقتصادی و عدمموفقیت در این هدف، باید گفت ما در یک مثلث برمودا گیر افتادهایم؛ بخشی جنگ رسانهای و افکار عمومی داخلی خود ما است و بخشی از آن، فشار تحریمها و سنگاندازی دشمنان است و ضلع دیگر مثلث، مدیران ناکارآمد هستند که کشور در حال فرو رفتن در این مثلث برمودا است.
رحیمی جهان آبادی میگوید: من به عنوان یک نماینده مجلس که سابقه دانشگاهی دارم و به عنوان یک کارشناس میگویم که مدیریت اقتصاد، سیاست، فرهنگ و رسانه، علم و تخصص است. استفاده و بهرهگیری از ظرفیتهای ملی یک کشور، یک تخصص است. اینکه بتوانیم از هر فردی در جای مناسب خودش استفاده کنیم و اینکه بتوانید آدمهایی با طیف فکری مختلف، نگاه و توانمندیهای متفاوت را مدیریت کنیم، یک تخصص در جهان است.
نماینده تربت جام میگوید: مشکل ما این است که به اینکه حکومتداری یک تخصص است، اعتقاد نداریم و فکر میکنیم همین که نیت ما خیر بود، قطعاً خدا در حل بحرانهای اقتصادی به ما کمک میکند. مثل این است که نیت خیر داشته باشیم و ماشین ما بنزین نداشته باشد، حال هرچه قدر استارت بزنیم و خدا را یاد کنیم، فایده ندارد. خداوند به ما عقل داده که بیندیشم ماشین برای حرکت به بنزین نیاز دارد نه دعا.
تایتانیک وقتی داشت غرق میشد، طبقات پایین میزدن تو سر خودشون؛ طبقات بالا هنوز داشتن میرقصیدن
مماشات مجلس با برخی مدیران خاطی ، باعث فشار به دولت و مردم شده است .
برخی نمایندگان به جای باج خواهی و درخواست رانت از شرکتهای ثروتمند ، قانون را اجرا کنند .
مجلسیان به جای سهم خواهی از شرکتهای ثروتمند مانند نفت ، مس ، فولاد مبارکه ، معادن سنگ آهن گل گهر ، چادرملو ، ایمیدرو ، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ، پتروشیمیها و پالایشگاهها ، قانون را قاطعانه اجرا کنند .
سالهاست این شرکتهای مافیایی ، دچار نشتی مالی و سوء استفاده گسترده از درامد کلان عمومی هستند .
برخی نمایندگان به جای نظارت قاطع و اجرای قانون به دنبال انواع رانت یا استخدام خود و فرزندان و آشنایان در آنجا هستند ، لذا بسیاری از سوء استفاده ها قطع نمیشود .
شرکت نفت و صندوق بازنشستگی نفت در حال اخلال در نظام اقتصادی کشور هستند .
یک سال است زیر بار اجرای حساب واحد خزانه نرفته اند .
و این باعث سرشکستگی مجلس و دولت و ... است .
به جای سهم خواهی ، قانون را قاطعانه اجرا کنید .
در موضع درخواست نباشید تا بتوانید بدون رو در بایستی حق مردم را بگیرید .
.......
استخدام نمایندگان و فرزندانشان در شرکتهای ثروتمند کنترل و ممنوع شود !!
.....
اگر طی یک سال اخیر ، شفافیت درامد و حساب واحد خزانه در شرکت نفت انجام شده بود ، اکنون دولت مجبور به حراج اموال دولت(مردم) و تحمل این همه فشار اجتماعی نبود
قبل از این پست هم مدیر معدن روی مهدی آباد یزد بود !
٢- در تمام دولتها ، اعم از راست و چپ و مستقيم و غيره اين افراد نيك فرصت طلب وجود داشته اند.
٣- چاره اي جز اصلاح ساختاري انهم با كنار رفتن تمام مديران خسته فرتوت و جوانان نيك فرصت طلب و نابود شدن گعده هاي مديريتي و در سايه و حاكميت ١٠٠٪ قانون وجود ندارد.
ریا یعنی فریب
زبان دروغین
نیت پلید
درجه جاهلیت عامدانه این شش کلاسه ها فراتر از حد تصور بشریته ...
وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ ۚ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِينَ
پروردگارتان گفت: بخوانيد مرا تا شما را پاسخ گويم. آنهايى كه از پرستش من سركشى مىكنند زودا كه در عين خوارى به جهنم درآيند.
هههههههههههههه
با سطح سوات در حد دیپلم یا 5کلاس
چرا ندارد ؟ !
به علت تجویز غیرعقلایی خصوصی سازی در شرایط حاد تورمی .
واگذاری دارایی در شرایط تورمی یعنی خودکشی دولتها ( از جیب مردم ! )
خصوصی سازی یعنی حراج صنایع و معادن دولتی بی نظیر مانند پتروشیمیها ، معادن فولاد مبارکه یا معادن طلا ، سرب و روی و .. ، پالایشگاهها ، روغنسازهای صنعتی و ...
یعنی برباد دادن کانونهای ثروتساز دولت .
راه نجات چیست ؟
پس گرفتن قاطع صنایع و معادن دولتی بی نظیر و ثروتساز .
راه موثر و پایدار دیگری نیست .