مصباحیمقدم: دولت برای واردات خودروی کارکرده نیاز به مجوز ندارد
رویداد۲۴ عضو هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تأکید بر این مسئله که "دولت برای واردات خودروهای کارکرده نیاز به اخذ مجوز از هیچ مرجعی ندارد"، دلایل مخالفت مجمع با مصوبه واردات خودروهای کارکرده را تشریح کرد.
حجتالاسلام مصباحی مقدم عضو هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حواشی ایجادشده درباره حذف مصوبه واردات خودروهای کارکرده از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در مورد خودروهای کارکرده موضوع اصلی این است که قانونگذاری مجلس نباید ذیل تصویب بودجه سنواتی صورت گیرد.
وی افزود: اگر نمایندگان بخواهند خارج از بودجه در رابطه با واردات خودروهای کارکرده، قانونگذاری کند، مجمع تشخیص در صورت تأیید شورای نگهبان ایرادی به آن وارد نمیکند، اما وقتی در سیاستگذاریهای کلان تصریح شده است که لایحه بودجه سنواتی صرفاً باید شامل درآمدها و هزینههای دولت باشد و نه قانون جدید، بنابراین وضع قانون جدید ذیل تصویب سالیانه کار اشتباهی است.
عضو هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سؤال که اگر مجمع با اصل واردات خودرو مخالفتی ندارد، چرا طرح ساماندهی بازار خودرو که مورد تأیید شورای نگهبان نیز قرار گرفته بود، از سوی این مجمع خلاف سیاستهای کلی نظام شناخته شد، عنوان کرد: در بحث طرح ساماندهی بازار خودرو ایراد هیئت عالی نظارت این بود که مجلس مصوب کرده است که ارز مورد نیاز برای واردات خودرو از محل صادرات خودرو یا قطعات خودرو تأمین شود، در حالی که اصلاً چنین قانونگذاریای اولاً ضرورتی ندارد چرا که دولت مستقلاً امکان تدوین آییننامهای برای واردات خودرو را دارد، ثانیاً حجم صادرات خودرو و قطعات ما بهمیزانی نیست که ارز حاصله از آن پاسخگوی واردات خودرو به کشور باشد، بنابراین نهتنها از این محل واردات قابلتوجهی صورت نمیگرفت بلکه انتظار کاذبی نیز میان مردم پدید میآورد.
مصباحی مقدم بار دیگر با تأکید بر اینکه ایراد هیئت عالی نظارت مجمع به مصوبه واردات خودرو شکلی است و مجمع بههیچوجه با اصل واردات خودرو مخالفتی ندارد، گفت: دولت این اختیار را دارد که بدون اخذ مجوز از هیچ یک از مراجع از جمله مجمع تشخیص مصلحت نظام آییننامه واردات خودرو را تدوین و اجرایی کند و هیچ مانعی در این رابطه وجود ندارد.
عضو هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: در ماجرای اختلاف هیئت عالی نظارت مجمع و مجلس بر سر مصوبه ساماندهی بازار خودرو مشاهده کردید که پس از آنکه مجلس شرط مجمع تشخیص مبنی بر تضمین خدمات پس از فروش توسط نمایندگان رسمی خودروساز خارجی و همچنین واردات خودرو بهشرط انتقال تکنولوژی را در مصوبه خود گنجاند، مجمع نیز با این مصوبه موافقت کرد.
ما دیگر حرف شعار و سخنرانی نیاز نداریم
باید به حق و حقوق کارمندان، کارگران، بازنشسته های و مردم را بررسی و رسیدگی کنید و هم باید قانون و عدالت را رعایت، عمل و اجرا کنید.
قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمیشود.
قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمیشود.
1 مدیر عامل شرکت مخابرات ایران
2 و سایر مدیران شرکت مخابرات ایران
3 وزارات ارتباطات و فناوری اطلاعات
4 دولتمردان
5 نمایندگان مجلس
6 سازمان بازرسی کل کشور
7 سازمان خصوصی سازی
شرکت مخابرات از پرداخت بن خوار بار بازنشستگان شرکت مخابرات از دی ماه سال 1400 تاکنون مشکل مالی دارد خودداری کرده است و هنوز هم خودداری می کند/ سوال اصلی اینجاست که پس چرا از پرداخت حقوق 30 تا 60 میلیون تومان کارکنان رسمی تاکنون هیچ گونه مشکل مالی ندارد.
چرا خواربار 15 ماه گذشته تا الان را به بازنشستگان شرکت مخابرات پرداخت نمیکنند..ببینید این سیاست سلطانی است که اصلا نمیخا حتی مبلغ کمی هم به بازنشستگان پرداخت بشه این مردکه کلا با بازنشستگان مخالفه…تنها راه گرفتن حق تجمع هرهفته جلو مجلس هست تا یکی پیدا بشه و درد بازنشستگان را بفهمند..واقعا باعث تاسف است برای مسئولین کشور که اینقدر بی خیالند…
در کشورمان باید دادگاه ویژه تشکیل شود مسئولین، مدیران و نمایندگان مجلس را به خاطر کم کاری و بی توجهی به مشکلات کامندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور محاکمه شوند
پشیمونمون نکن از طرفداری سایت
متأسفانه نه در دولت آقای روحانی و نه در این دولت سیاستهای داخلی ما انقلابی نبوده است، چراکه اصل را بر مصرف هر چه بیشتر منابع کشور گذاشتند.
مرحله اول افزایش ۱۰ درصد حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۱
برای بازنشسته تامین اجتماعی با ۱۰ تا ۲۵ سال سابقه بیمه افزایش حقوق در سال ۱۴۰۱ با ۱۰درصد مبلغ ۱ میلیون ۳۰۰ هزار تومان واریز کردند.
برای بازنشسته تامین اجتماعی با ۳۰ تا ۳۵ سال سابقه بیمه افزایش حقوق در سال ۱۴۰۱ با ۱۰درصد مبلغ ۱ میلیون ۱۰۰ هزار تومان واریز کردند.
آیا این عدالت است.
هیچکس در مجلس شورای اسلامی تصمیم درستی نمیگیرد.
هیچکس در کشورمان تصمیم درستی نمیگیرد.
شرم آور و تاسف بار است که مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران متاسفانه در این مدت ۱۵ ماه و ۲۷ روز هیچ کاری برای حل مشکلات بازنشسته های شرکت مخابرات نکرده است و همچنان نیز ادامه دارد چرا؟
سوال اینجاست که چرا از دی ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون هیچ ارگان و نهادی به مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات رسیدگی نمی کنند چرا؟
آه بازنشستگان شرکت مخابرات در ماه مبارک رمضان دامن مجید سلطانی مدیرعامل بیکفایت را میگیرد
آه بازنشستگان شرکت مخابرات در ماه مبارک رمضان دامن مدیران بیکفایت را میگیرد.
آه بازنشستگان شرکت مخابرات در ماه مبارک رمضان دامن مسئولان بیکفایت را میگیرد.
در کشورمان باید دادگاه ویژه تشکیل شود مسئولین، مدیران و نمایندگان مجلس را به خاطر کم کاری و بی توجهی به مشکلات کارمندان، کارگران، بازنشسته های، مردم و کشور محاکمه شوند
مهندس مجید سلطانی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران متاسفانه هیچ برنامه مشخصی و روشنی برای حل مشکلات کارکنان رسمی و هم بازنشسته های شرکت مخابرات ندارد و از آذر ماه سال 1399 تاکنون هم برای همه ثابت شده است.
ولی بنده بدون کمک و حمایت قانون ثابت کردم حق خودم را دریافت کردم
چه زمانی خودرو از سبد تولید ملی خارج خواهد شد.
سعید میرترابی، کارشناس حوزه انرژی، نسبت به 4.5میلیون دلار گران فروشی بنزین روسیه به ایران گفت: آمار ها در این زمینه مبهم است اما به هر حال با توجه به اینکه روس ها در زمینه فروش محصولات نفتی شان دچار مشکل هستند و با توجه به همکاری هایی که بین ایران و روسیه شکل گرفته است بنزین ارزان تری به ایران بدهند. قاعدتا این مسئله می تواند یک بازار هم ایجاد کند. بنظر می رسد فعلا سرمایه گذاری در بخش تولید نیز نتیجه نمی دهد زیرا زمان بر است. با این وجود واردات در کوتاه مدت تنها چاره است. منطقا درست نیست که ما بنزین را با این قیمت در شرایط تحریمی از روسیه بخریم.
آه بازنشستگان شرکت مخابرات در ماه مبارک رمضان دامن مجید سلطانی مدیرعامل بیکفایت را میگیرد