ظریف: قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم/ مردم از پرداخت هزینه خسته شدهاند
ظریف، وزیر سابق امورخارجه و استاد حقوق و روابط بین الملل در نشست «مسأله فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل با تأکید بر تحولات اخیر» گفت: من هم معتقدم مردم از پرداخت هزینه خسته شدهاند. نیازی هم نیست ما هزینه بپردازیم. ما میتوانیم از حق دفاع کنیم.
رویداد۲۴ بخشهایی از اظهارات محمد جواد ظریف به شرح زیر است:
اگر به سیاستی انتقاد داریم راهحل ما نباید عوض کردن جای ظالم و مظلوم باشد.
راهحل همانطور که قانون اساسی ما گفته این است که ایران از مستضعفین دفاع کند اما قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم.
ما در سیاست خارجی یک بحث نفوذ داریم و یک بحث حضور. این دو بحث با هم متضاد هستند.
من هم معتقدم مردم از پرداخت هزینه خسته شدهاند. نیازی هم نیست ما هزینه بپردازیم. ما میتوانیم از حق دفاع کنیم.
بیشتر بخوانید: ظریف: در کنار قدرت نظامی نیازمند افزایش توان اقتصادی و کسب رضایت مردم هستیم
قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم.
الان که کشور سیاست معقولی دارد، با موضعگیریهای تند آب به کاسه تندروی نریزیم.
تندروها برای حیاتشان نیاز به تندروی دارند.
خبر های مرتبط
خدمت وزیر وقت خارجه واستاد حقوق بین الملل
با سلام
صحبتهای جنابعالی به این معناست که این چهل سال جمهوری اسلامی برای مستضعفین کار می کرده است؟ چطور است آمار مستضعفین ایران نسبت به قبل از انقلاب بیشتر شده است؟! و اگر ملاک مستضعفان جهان باشد، چگونه است که آمار آنها هم زیاد شده است؟! پرسش بنیادی تر آن است که چگونه یک نظام سیاسی می تواند مدعی دفاع از مستضعفان جهان باشد، اما در داخل درگیر فساد و اختلاس و تبعیض و بی عدالتی باشد؟! به زبان ساده تر جهت درک استاد محترم حقوق بین الملل چگونه والدین شروری که به فرزندانشان ظلم می کنند و آنها را بیکار و روانی کرده اند، می توانند دلسوز فرزندان ستم دیده خانه همسایه باشند؟ این تضاد چگونه حل می شود؟
در بحث سیاست داخلی هم مساله برخورد با فساد و اختلاس و تبعیض و بی عدالتی صفر و صدی نمیشه به قضیه نگاه کرد. بله بی عدالتی و فساد هست ولی برخورد هم هست و در این زمینه کار زیادی باید انجام بشود ولی سمت و سوی کلی نظام به سمت برخورد با بی عدالتی هست. از زندانی و برخورد کردن با مسئولین بلندپایه و نزدیکانشون میشه این رو فهمید. امثال مهدی هاشمی و اکبر طبری و رحیمی و اخیرا هم که فرزندان معاون قوه قضائیه...
درمورد مثالی که زدین هم کاملا اشتباه هست، مثال امروز ایران شبیه خانواده تقریبا سنتی هست که پدر با درآمد محدودی که داره و ارثی هم از اجدادش نداشته (پهلوی ملعون) بعضی از خواسته های فرزندانش رو نمیتونه برآورده کنه و بعضی از خواسته های فرزندانش هم از نظر منطقی و دینی قابل انجام نیست و داره هزینه این ها رو میده ولی به هر ترتیب بچه ها رو به مدارج علمی رسونده و یکی از علتهای اینکه فرزندان میتونن انتقاد بکنن و درخواست هایی داشته باشن همینه که اونهارو رشد داده!
حرف حق و صحیح!
ولی از این اشغالگران طالبانی
نباید توقع فهمیدن داشت!
سطح شعور اینها در حد باجناق بازی و تجدید جای مهر ه
مگر من ایرانی از بیت المال کشور مسلمان پاکستان حقی دارم که آنها دارند؟