تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳

پشت پرده تخریب روحانی در صداوسیما؛ زهر چشم از پزشکیان؟!

برخی این اقدام صداوسیما در ادعای دیدار روحانی با مسئول اسرائیلی را هشداری به پزشکیان قلمداد می‌کنند که صدا و سیما قدرت تخریب بالایی برخوردار است.

پشت پرده تخریب روحانی در صداوسیما؛ زهر چشم از پزشکیان؟!

رویداد ۲۴ | صدا و سیما به کدام سو می‌رود؟ این رسانه که در زمان انتخابات ریاست جمهوری سعی داشت چنین القا کند که رویکرد‌های خود را تغییر داده، مانند روزی که خبر ۱۴ سیما تصویری از خاتمی را در دیدار او با پزشکیان پخش کرد.

در این خبر خاتمی با عنوان رئیس‌جمهور دولت‌های هفتم و هشتم توصیف شد. این از جمله اندک مواردی بود که صداوسیما در خبری عادی و محترمانه، خبر و تصویری از خاتمی را پخش می‌کرد، اما اکنون بار دیگر صداوسیما به ماهیت گذشته خود یعنی تخریب اصلاح‌طلبان و اعتدالبون بازگشته است. در اذهان همگان هست که صداوسیما در زمان ریاست جمهوری روحانی چگونه به او و دولتش به‌ویژه محمد جواد ظریف می‌تاخت. اکنون شاید دیداری که جبلی با پزشکیان داشت و وعده همکاری او مانع تداوم هجمه به دولت جدید شده و دلواپسان صداوسیما برای طی مسیر همیشگی خود بار دیگر به روحانی هجمه بردند.

تکرار یک ادعای تکذیب شده در صداوسیما  
ماجرا از زمانی آغاز شد که از شبکه افق یک به‌اصطلاح کارشناس مدعی مذاکره دکتر روحانی رئیس‌جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم با یک اسرائیلی در سال ۱۳۹۲ شد. کارشناس صداوسیما در یک برنامه تلویزیونی گفت: «حسن روحانی در هتل پاریزین پاریس با نماینده اسرائیل (آمیرام نیر، مشاور ضد تروریسم شیمون پرز) مذاکره کرده است!» آنچه ازصداوسیما پخش شد، پیش از این هم در رسانه حمید رسایی منتشر شده بود. نشریه «۹ دی» در آبان ۱۳۹۴ نوشت: چندماه قبل بود که حسن عباسی در یک افشاگری با ارائه اسناد اظهارکرد که حسن روحانی در سال ۶۵ با فردی از مقامات اسرائیلی مذاکراتی انجام داده و در آن مذاکرات از انعطاف غرب با امام خمینی گلایه کرده و درخواست افزایش فشار‌ها به ایران را داشته تا آن‌ها بتوانند به جنگ ایران و عراق خاتمه دهند! این سخنان عباسی با واکنش‌های گسترده رسانه‌ها در تایید و تکذیب این خبر همراه بود. اما هفته گذشته دکتر عباسی درخصوص شکایت دولت یازدهم از ایشان به‌خاطر افشای مذاکرات حسن روحانی در سال ۱۳۶۵ با فردی اسرائیلی و حکم دادگاه در خصوص این شکایت بیان داشت: «دادگاه حکم تبرئه‌ام را صادر کرد. زمانی‌که این بحث را مطرح نمودیم پیش‌بینی کردیم که دو احتمال وجود دارد. اولین احتمال این بود که اگر مقامات دولتی این مذاکره را تکذیب کنند ما به دهان اسرائیل زده‌ایم و آن‌ها را محکوم می‌کنیم که چرا چنین شایعه‌ای را منتشر می‌کنید و احتمال دوم اینکه اگر دوستان این اظهارات را تکذیب نکنند مشخص می‌شود که قضیه‌ای وجود دارد که متاسفانه اتفاق دوم رخ داد.» عباسی افزود: «آنان به‌جای تکذیب کردن این موضوع آن را نشر دادند و سایت‌های همسو با دولت سر و صدایی راه انداختند و در نهایت شکایت کردند. در ماه رمضان به دادگاه رفتیم و اسنادی را که در اختیار داشتیم ارائه دادیم.»

اکنون، اما آش صداوسیما در برابر تخریب روحانی آن اندازه شور بود که صدای رسانه‌های دلواپس را هم در آورد؛ مانند صراط‌نیوز که ۸ سال در مسیر انتقاد از روحانی گام بر داشته بود، دیروز بخشی از یادداشت روزنامه جمهوری اسلامی را بازنشر کرد که چنین بود: در حالی در برابر تخریب‌های صورت گرفته در مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری توسط دو کاندیدای پوششی علیه دولت روحانی، صداوسیما حتی اجازه دفاع به او نداد، ادامه تخریب توسط رسانه‌ملی به معنای کوبیدن بر طبل تفرقه و ادامه بازی‌های جناحی است. انتظار این است که رسانه‌ملی با استفاده از صاحبنظران مطلع و مستقل نسبت به نقد دولت‌ها اقدام کند و زمینه را برای پاسخگویی به نقد‌ها نیز براساس قانون و عدالت فراهم نماید. با اقدامی که صورت گرفت برخی به یاد آنچه افتادند که محمدعلی ابطحی در روز‌های گذشته پیرامون تغییراتی در صداوسیما نوشته بود: ویترین صدا و سیما تا به تناسب تغییرات اجتماعی تغییر نکند، تلاش‌های بالادستی تغییر نخواهد کرد. اگر کشور به آرامش نیاز دارد. اگر قوا باید با هم همکاری کنند. اگر موفقیت پزشکیان به گفته رهبری موفقیت همه است، باید در اداره صدا و سیما که تابلوی حاکمیت است تغییرات محتوایی ایجاد شود. چهره‌های افراطی، مخالفان متعصب پزشکیان و همیشه روی آنتن صدا و سیما نمی‌توانند بذر امید بکارند. برخی این اقدام صداوسیما در ادعای دیدار روحانی با مسئول اسرائیلی را هشداری به پزشکیان قلمداد می‌کنند که صدا و سیما قدرت تخریب بالایی برخوردار است.

 

منبع: روزنامه آرمان ملی

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما