حمله تند «وطن امروز» به رئیس جبهه اصلاحات؛ آذر منصوری در حد یک دنبالکننده مبتدی اخبار هم نیست!
رویداد۲۴| آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «لبنان با تلاش برای آتشبس و اجرای قطعنامۀ ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل میخواهد به وضعیت داخلی و روابط خارجی خود سامان دهد. به طور قطع این اتفاق مهم بر منطقه خاورمیانه و به خصوص ایران تأثیر گذار خواهد بود. جای تعجب است که چرا این خبر بسیار مهم در رسانههای ما بازتابی ندارد؟»
پاسخ این سوال خانم منصوری را روزنامه اصولگرای وطن امروز با حمله به رئیس به جبهه اصلاحات داد!
«وطن امروز» که از اشاره به آن طرح آتشبس عصبانی شده، در شماره امروز با این مثال که بعید است کسی در یک آزمان چهارگزینهای به همه سوالات پاسخ منفی بدهد؛ آذر منصوری را رکورددار پاسخهای غلط دانسته است!
این روزنامه اصولگرا نوشته: «در آخرین نمونه از انتخاب گزینههای غلط او روز گذشته همزمان با اینکه همه کارشناسان بر تبلیغاتی و غیراجرایی بودن طرح آتشبس در لبنان اذعان میکردند و آن را یک انشای تمام اسرائیلی دانستند که حتی قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت را نیز بلاموضوع میکند، او به استقبال این طرح آتشبس رفت! اگر شخصیت حقیقی آذر منصوری را تنها مدنظر قرار دهیم او با این موضع نشان داد حتی به عنوان یک دنبالکننده مبتدی اخبار سیاسی هم در جریان تحولات منطقه و شرایط جنگ در غزه و لبنان نیست، اما زمانی که او ریاست جبهه اصلاحات را به عهده دارد میتوان موضع فجیع وی را نشانی از نزول خسارتبار ادراک این جریان از تحولات منطقه دانست. طرح آتشبسی که تمام خواستههای اسرائیل برای نابودی و مهار حزبالله را درون خود گنجانده است و باز هم با تایید رژیم صهیونیستی مواجه نشده است، چگونه میتواند مورد استقبال یک کنشگر سیاسی در ایران قرار بگیرد؟»
«وطن امروز» همچنین در هجمه به اصلاحطلبان نوشته: «سابقه تاریخی اصلاحطلبان گویای این واقعیت است که همواره ضدیتی بنیادین با محور مقاومت داشتهاند و حتی به تضعیف آن به عنوان پیششرطی برای نزدیکی به غرب چشم دوختهاند. گذشته از این بیگانگی و عناد با محور مقاومت، اصلاحات اعتیاد ذهنی به هرگونه توافقی پیدا کرده است که در سوی دیگرش ردی از آمریکا باشد. به بیان دیگر صرف سازش و پذیرش بسته پیشنهادی آمریکا برای اصلاحطلبان به یک مولفه هویتی تبدیل شده که آنها خود را با مصادیق این مؤلفه تعریف میکنند.»
این روزنامه اصولگرا با کنایه نوشته: «اگر بخواهیم با نگاهی خوشبینانه به مواضع اینچنینی اصلاحطلبان نظر بیندازیم بیش از سیاست و امنیت باید با متغیر روانشناختی دنبال پاسخی برای چرایی رفتار این جریان بگردیم.»