تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۵ تير ۱۳۹۶
حسین سبحانی نیا در گفت‌وگو با رویداد۲۴:

تخریب از هیچ‌کس پذیرفته نیست/ برنده و بازنده انتخابات قواعد بازی را به هم نزنند

یک فعال سیاسی اصول‌گرا با تاکید بر پرهیز گروه های سیاسی از ایحاد تفرقه و حمله و هجمه به دولت منتخب مردم تأکید کرد: نیاز است تا بیشتر به سمت همگرایی حرکت شود و مسئله‌ای هم که به‌طور مرتب دغدغه رهبری بوده، تفرق و اختلاف و درگیری است، بنابراین هم دولت باید در این مرحله از سعه‌صدر بیشتری برخوردار باشد و هم رقبای او و درعین‌حال در یک فضای دموکراسی گروه برنده و بازنده نباید قواعد بازی را به هم بزنند. نقد مفید و سازنده با منطق بیان شود و تخریب بیجا و بی‌منطق در این شرایط از هیچ‌کس پذیرفته نیست.
رویداد۲۴یک فعال سیاسی اصول‌گرا با تاکید بر پرهیز گروه های سیاسی از ایحاد تفرقه و حمله و هجمه به دولت منتخب مردم تأکید کرد: نیاز است تا بیشتر به سمت همگرایی حرکت شود و مسئله‌ای هم که به‌طور مرتب دغدغه رهبری بوده، تفرق و اختلاف و درگیری است، بنابراین هم دولت باید در این مرحله از سعه‌صدر بیشتری برخوردار باشد و هم رقبای او و درعین‌حال در یک فضای دموکراسی گروه برنده و بازنده نباید قواعد بازی را به هم بزنند. نقد مفید و سازنده با منطق بیان شود و تخریب بیجا و بی‌منطق در این شرایط از هیچ‌کس پذیرفته نیست.

زمانی که جبهه مردمی نیروهای انقلاب اعلام موجودیت کرد چهره‌های سرشناس و باتجربه سیاسی مانند علی‌اکبر ناطق نوری و علی لاریجانی در بین آنان دیده نشد و در عوض حضور تندروهایی مانند علیرضا زاکانی بسیار برجسته بود. لاریجانی و ناطق نوری علاوه بر عدم حضور در جمنا به حمایت از حسن روحانی در جریان تبلیغات دوازدهمین انتخابات ریاست نیز پرداختند و این خود به عاملی بدل شد تا موردانتقادت شدید هم‌حزبی‌های خود قرار گیرند.

پس از پایان انتخابات و مشخص شدن نتیجه آن برخی از اعضای جبهه مردمی نیروهای انقلاب که مدام بر تک دوره‌ای شدن ریاست جمهوری حسن روحانی تأکید می‌ورزیدند و کاندیدا خود را برنده مسلم اعلام می‌کردند در ظاهر نتوانستند این نتیجه را بپذیرند و باگذشت چند ماه همچنان بر طبل خود می‌کوبند.

توهین به رئیس‌جمهور در حاشیه راهپیمایی روز قدس و مداحی پیش از نماز عید ازجمله این موارد است که سبب شده حتی صدای محمدرضا باهنر هم درآید و آن را کار ناپسندی بداند. درصورتی‌که این روش ادامه یابد، مشخص نیست درصورتی‌که اصولگرایان معتدل فاصله خود با تندروها را بارزتر سازند آینده جمنا که با سروصدا فراوان و امکانات زیاد به وجود آمد به کجا خواهد انجامید و آیا خواهند توانست به فعالیت خود ادامه دهند؟

 حسین سبحانی نیا، نماینده پیشین مجلس و فعال سیاسی اصولگرا در رابطه با تلاش عقلا اصولگرایان برای جدا کردن راه خود از افراطیون به رویداد۲۴ گفت: زمان انتخابات بحث، اظهارنظر و امور رقابتی توجیه‌پذیر است ولی بعدازآن اصل بر همگرایی، وحدت و تلاش جمعی برای پیشرفت کشور است، البته نه بدین معنا که گروه‌های سیاسی حذف شوند، آن‌ها باید نگاه و نظر خود را داشته باشند، اما نباید این نظرات به چالش مبدل شود و موضوعات فردی و دست چندم جزء مسائل اول کشور قرار گیرد و هزینه ایجاد کند.

این نماینده پیشین مجلس یادآور شد: باید همه گروه‌ها به دولت کمک کنند و در جهت تقویت او بکوشند تا بتواند از شرایطی که الآن در کشور حاکم است، عبور کند. دولت مشکلات و مسائل زیادی مانند مباحث اقتصادی، اشتغال و تولید دارد و مسائلی که برجهان امروز حاکم است مانند قضیه قطر، عربستان، عراق و سوریه مواردی هستند که ما را به همگرایی و همدلی تکلیف می‌کند و تلاش جمعی و فردی برای آینده کشور را می‌طلبد.

سبحانی نیا اضافه کرد: نیاز است تا بیشتر به سمت همگرایی حرکت شود و مسئله‌ای هم که به‌طور مرتب دغدغه رهبری بوده، تفرق و اختلاف و درگیری است، بنابراین هم دولت باید در این مرحله از سعه‌صدر بیشتری برخوردار باشد و هم رقبای او و درعین‌حال در یک فضای دموکراسی گروه برنده و بازنده نباید قواعد بازی را به هم بزنند. نقد مفید و سازنده با منطق بیان شود و تخریب بیجا و بی‌منطق در این شرایط از هیچ‌کس پذیرفته نیست.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره آینده جبهه مردمی نیروهای انقلاب نیز توضیح داد: جمنا تشکیلاتی بود که در یک مقطع باهدفی مشخص تشکیل شد و هنوز هم به کار خود ادامه می دهدوکارآنها به‌عنوان یک گروه سیاسی در کشور مغایر با اصول سیاسی حاکم نیست زیرا همه گروه‌ها حق فعالیت و اعلام برنامه و نظر خود به عموم مردم رادارند، البته در یک گروه و تشکیلات ممکن است افرادی نگاه تند و برخی هم نگاه معتدل دارند.

وی در ادامه افزود: اعضای جمنا دارای دیدگاه‌های متفاوتی هستند. به‌عبارتی‌دیگر افراد تند و معتدل باهم در آن حضور دارند، اما مهم این است تمام گروه‌ها به‌خصوص آن‌هایی که دم از ولایت و اطاعت از رهبری می‌زنند فرمایشات رهبری را در تمام شرایط نصب اللعین خود قرار دهند و نقد، سازنده، مستند و مستدل مطرح کنند و از بیان هرگونه مسئله‌ای که می‌تواند برای کشور هزینه ایجاد کند از هر دو طرف اصلاح‌طلب و اصولگرا پرهیز به عمل‌آورند. همه باید با همدلی بیشتر و پذیرش یکدیگر مصالح کشورها بیشتر از مصالح گروهی، حزبی و سیاسی موردتوجه قرار دهند.

نظرات شما