تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷

افزایش صادرات هند به ایران در پی اعمال مجدد تحریم‌های آمریکا/ درخواست هند برای از سرگیری مکانیزم پرداخت به روپیه

به گزارش یک رسانه هندی، تصمیم ترامپ مبنی بر اعمال مجدد تحریم‌ها عیله ایران به افزایش صادرات اقلام کشاورزی هندی از جمله چای، برنج باسماتی، دانه سویا و شکر به ایران با استفاده از مکانیزم پرداخت روپیه و ریال در ماه های آتی کمک خواهد کرد.

رویداد۲۴-به گزارش یک رسانه هندی، تصمیم ترامپ مبنی بر اعمال مجدد تحریم‌ها عیله ایران به افزایش صادرات اقلام کشاورزی هندی از جمله چای، برنج باسماتی، دانه سویا و شکر به ایران با استفاده از مکانیزم پرداخت روپیه و ریال در ماه های آتی کمک خواهد کرد.تصمیم ترامپ مبنی بر اعمال مجدد تحریم‌ها عیله ایران به افزایش صادرات اقلام کشاورزی هندی از جمله چای، برنج باسماتی، دانه سویا و شکر به ایران با استفاده از مکانیزم پرداخت روپیه و ریال در ماه‌های آتی کمک خواهد کرد.

به گفته «ازم مونم» رییس موسسه چای هندی‌، تحریم‌های آمریکا علیه ایران بر تجارت چای با ایران با توجه به اینکه هم اکنون هم تجارت بین دو کشور با مکانیزم ریال و روپیه انجام می‌شود، بی‌تاثیر است.

وی تصریح کرد: صادرات چای به ایران که در سال ۲۰۱۷-۱۸ نزدیک به ۳۱.۱۹ میلیون کیلوگرم بوده، به زودی به ۵۰ میلیون کیلوگرم خواهد رسید.

بر اساس این گزارش، ایران سالانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون کیلوگرم چای مصرف می‌کند.

صادرکنندگانبرنج باسماتی هند هم به این رسانه گفته‌اند که صادرات به ایران که یکی از بزرگترین واردکنندگان برنج است در ماه گذشته بیشتر شده است.

آنها گفته‌اند که به محض اینکه ایران بپذیرد که با روپیه هند کار کند، میزان صادرات از این هم بیشتر خواهد شد. اخیرا تجار و کمپانی‌های ایران خرید برنج را از طریق ارز یورو انجام می‌دادند.

به گفته «ویجای ستیا» رییس سندیکای صادرکنندگان برنج هندی، در ایران در حال حاضر وضعیت پرداخت‌ها هم به دلار و هم به یورو دچار مشکل شده است و اگر بتوانیم بار دیگر خرید و فروش را به روپیه انجام دهیم سطح صادرات ما افزایش خواهد یافت.

«دی ان پاتاک» رییس هیات مدیره سندیکای دانه‌های سویا هم به این خبرگزاری گفت: به محض اینکه صادرات به ایران از طریق روپیه انجام شود به راحتی می‌توان ۲۰ هزار تن دانه سویا به ایران صادر کرد.

«آبیناش ورما» رییس سندیکای شکر هند همگفت: صادرات شکر از کشور افزایش خواهد یافت. در گذشته هم زمانی که تجارت با هند از طریق روپیه انجام می‌شد ما به ایران شکر صادر می‌کردیم.

منبع: ایلنا
برچسب ها: قیمت شکر
نظرات شما