صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک از فهرست واگذاری خارج شد
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک اعلام کرد این صندوق با موافقت کمیسیون اقتصادی دولت، برای حمایت واحدهای تولیدی از فهرست واگذاری ها خارج شد.
مقیسه اضافه کرد: با تلاش فراوان مسوولان وزارتخانه و همراهی وزارت اموراقتصادی و دارایی و سازمان خصوصی سازی، ابتدا کمیسیون فرعی اقتصادی دولت و سپس کمیسیون اصلی اقتصادی دولت موافقت کردند صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک، صندوق ضمانت صادرات و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک از شمول واگذاری ها خارج شود.
وی ادامه داد: با تصویب کمیسیون اقتصادی دولت، موضوع برای تصویب نهایی به هیات وزیران ارسال شد.
مقیسه اضافه کرد: این گونه صندوق ها در بیشتر کشورها، زیر نظر دولت ها اداره می شود؛ زیرا ماهیت آنها حمایتی و تقبل ریسک هایی است که بخش خصوصی توان آن را ندارد.
** نیاز صندوق به افزایش سرمایه
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک درباره نیاز این صندوق به افزایش سرمایه گفت: تاکنون بیش از 6 برابر سرمایه صندوق، ضمانتنامه صادر شده است و برای ادامه فعالیت، به افزایش سرمایه نیاز فوری داریم.
وی گفت: در صورت افزایش نیافتن سرمایه، امکان محدودیت های جدید برای صدور ضمانتنامه وجود دارد؛ در حالی که در شرایط اقتصادی فعلی کشور باید حمایت از صنایع کوچک بیش از پیش در نظر باشد.
«اساسنامه صندوق به اصلاحاتی برای تسهیل حمایت از صنایع کوچک نیاز دارد اما در این سال ها به دلیل اینکه صندوق در فهرست واگذاری ها قرار داشت امکان قانونی برای این اصلاحات نبود».
مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک یادآوری کرد: پارسال روند صدور ضمانتنامه 43 درصد رشد کرد و بخش قابل توجهی از آنها برای صنایع مستقر در مناطق محروم صادر شد.
وی گفت: پارسال بانک های سینا، ملی و کشاورزی بیشترین ضمانتنامه را برای صنایع کوچک پذیرفتند و بیشترین ضمانتنامه برای استان های خراسان رضوی، خوزستان، گیلان، ایلام و کرمانشاه صادر شد.
بیست و چهارم آذرماه 1383 قانون تاسیس «صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک» زیر نظر وزارت صنایع و معادن وقت به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
اساسنامه صندوق در سال 1384 مصوب هیات دولت شد و صندوق پس از آغاز به کار در سال 1385، نخستین ضمانتنامه خود را در سال 1386 صادر کرد.
منبع: ایرنا
خبر های مرتبط