تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

بیماری‌هایی که پس از شیوع ویروس کرونا افراد را تهدید می‌کند

عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا و ابتلا به این بیماری، می‌تواند پس از پایان یافتن این دوره افراد را دچار مشکل کند.

عوارض شیوع ویروس کرونا

رویداد۲۴ عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا و ابتلا به این بیماری، می‌تواند پس از پایان یافتن این دوره افراد را دچار مشکل کند. عوارضی مانند افسردگی، اضطراب و استرس، خشکی و کهیر پوست بر اثر شستشوی بسیار و وسواس از جمله آسیب‌ها و بیماری‌هایی است که حتی پس از پایان یافتن شیوع کرونا گریبانگیر افراد می‌شود. طب ایرانی توصیه‌هایی برای درمان این بیماری‌ها ارائه کرده است که توجه به آن‌ها می‌تواند به بهبود سریع‌تر افراد کمک کند.

افسردگی
ابتلا به بیماری کووید ۱۹، از دست دادن عزیزان و صدمه‌های اقتصادی مواردی هستند که می‌توانند فرد را دچار افسردگی کنند. طب ایرانی برای درمان افسردگی، مصرف شربت جلاب (مخلوط سه چهارم لیوان آب، سه قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق مربا خوری عسل یا شکر و اندکی زعفران) و دمنوش بادرنجبویه یا اسطوخودوس یا ترکیب هردو (روزی دو کیسه) را توصیه می‌کند.

اگر افسردگی به سرعت درمان نشود و شدت پیدا کند، ممکن است اثرات درازمدتی برای فرد ایجاد کند؛ بنابراین به سلامت روان خود توجه داشته باشید.

اضطراب و استرس
داشتن استرس در شرایط بحران امری طبیعی است. اما اگر این استرس و اضطراب به موقع درمان نشود، عملکرد فرد را کاهش می‌دهد و برای او مشکلات حاد روانی ایجاد می‌کند.
طب ایرانی برای کاهش استرس، مصرف دمنوش بادرنجبویه یا اسطوخودوس یا ترکیب این دو (روزی دو کیسه) و همچنین بوییدن اسانس لیمو هر ۴ ساعت را توصیه می‌کند.


بیشتر بخوانید:اگر واکسن ویروس کرونا کشف نشود، سرنوشت بیماری چه خواهد شد؟



خشکی، خارش و کهیر پوست
با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه برای ابتلا به ویروس کرونا، شست و شوی مداوم دست هاست، ممکن است برخی بر اثر این شست و شوی مداوم دچار آسیب‌های پوستی از جمله خشکی و کهیر شوند. مالیدن روغن بادام شیرین روی قسمت‌های خشک شده پوست (روزی سه بار)، مصرف سوپ جو یا ماء الشعیر طبی (آب حاصل از پختن جو) هر ۶ ساعت یک فنجان و خودداری از مصرف مواد غذایی با طبع خشک مانند عدس، بادمجان، شکلات، قارچ و ادویه جات، از توصیه‌های درمانی برای خشکی پوست در طب ایرانی است.

وسواس
وسواس‌های فکری و افراط در رعایت نکات بهداشتی و شست و شو، می‌تواند زندگی افراد را مختل کند. طب ایرانی برای درمان این بیماری مصرف یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز نیم کوب (نیم ساعت قبل از خواب) و دمنوش گل گاو زبان (سه بار در روز) را توصیه می‌کند. از آن جایی که تخم گشنیز نیم کوب باعث افت قند و فشار خون نیز می‌شود، بیمارانی که قند و فشار خون پایینی دارند باید با احتیاط آن را مصرف کنند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما