تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۳ نظر

طراحی سامانه «جریمه عابران پیاده» با چهره‌زنی و کدملی

رییس پلیس راهور ناجا از طراحی سامانه‌ای برای جریمه عابران پیاده خبر داد. وی ادامه داد: ما سامانه مربوطه را طراحی کرده‌ایم، کد ملی و چهره افراد را هم داریم می‌توان تطبیق داد و جریمه کرد. اگر عابر پیاده تخلف کرد، می‌توان با این شیوه او را جریمه کرد.

جریمه عابران پیاده

رویداد۲۴ رییس پلیس راهور ناجا از طراحی سامانه‌ای برای جریمه عابران پیاده خبر داد.

 سردار سیدکمال هادیانفر در مراسم تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم پلیس راهور تهران بزرگ، گفت: ما باید به رعایت حق تقدم با اولویت عابران پیاده برسیم و به سمت جریمه کردن افراد برویم.
بیشتر بخوانید: احتمال ابطال گواهینامه رانندگان حیوان‌آزار
وی ادامه داد: ما سامانه مربوطه را طراحی کرده‌ایم، کد ملی و چهره افراد را هم داریم می‌توان تطبیق داد و جریمه کرد. اگر عابر پیاده تخلف کرد، می‌توان با این شیوه او را جریمه کرد.

به گفته رییس پلیس راهور ناجا، می‌توان این طرح را با همراهی شهرداری تهران به شکل پایلوت اجرایی کرد.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: پلیس راهوار
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
0
کشور بی قانون و مستبد و مدیران خود شیفته که ازادی مردم را نشانه رفته اند میخواهند ایران را قفس اهنین کنند . علم ابزاری برای انقیاد و زندانی کردن مردم شده است لطفا این دوربین هاب چهره زن را به مریران و مسولان ارشد کشور ببندید و اختلاس و جاسوسی و .... انان را رصد کنید !
همه این ترفند ها محدود سازی ازادی مردم است ! وباید اندیشمتدان و متفکران مانع استبداد اجتماعی شوند
آذربایجانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
0
0
البته خیلیها بخاطر اشتباه مامورین و سامانه ها بی جهت جریمه شدند اونم با اشتباه خواندن پلاک وسیله نقلیه حالا ببینید این سامانه چقدر اشتباه خواهد داشت چونکه پلاکی در کار نیست و فقط با چهره نگاری خواهد بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
0
0
1. توقع شناخت قوانین رانندگی از عموم مردم، اصلاً نه عقلائی است و نه شدنی! زیرا مستلزم اخذ گواهینامه رانندگی توسط تک‌تک افراد جامعه (اعم از پیر، زن، کودک و بیسواد) است؛ آیا همه می‌توانند از قوانین رانندگی سر درآورند؟ و گواهینامه رانندگی اجباری بگیرند؟ پس دفعۀ بعد که خواستی چیزی عرض کنی، شأن ملّت را رعایت کن و قبلش کمی فکر کن!
2. از ماضی بعید تا آیندۀ دور در کلّ تاریخ و جغرافیای قوانین رانندگی، همیشه و همه جا حق تقدم با عابر پیاده بوده و خواهد بود، چون ماشین دودی بعد از آدمهای پیاده به خیابانها آمده! وانگهی فرض بر کم‌توانی پیاده است لذا کم‌توان را بایستی ملاحظه و مراعات نمود نه بالعکس! دیگر اینکه پیاده آسیب‌پذیر است نه ماشین سرکار! و اگر بنا بر عجله هم باشد، سواره [که همیشه سریعتر به مقصد میرسد] بایستی پیاده را مقدم شمارد و ... خلاصه اینکه اگر مشاوره برای برخی مسئولین توصیه میشود، ظاهراً وضع تو یکی اضطراری است
3. سوء استفاده از داده، جرم است، چه رسد به اینکه پایگاه داده ملّی باشد؛ مهم نیست بهانه چه بوده یا مجرم چه مقامی باشد، مهم اینست که هیچ قانون‌تراش / قانون‌گزاری نمی‌تواند کار غیرقانونی را قانونی کند؛ چون در آن صورت دیگر هیچ حرمتی برای قانون باقی نمی‌ماند و چنین پیشنهاد بیشرمانه‌ای حد اقل مستلزم تجویز خیانت در امانت است؛ وانگهی ملّت افتخار داده‌اند که امر ثبت احوال شخصیه‌شان را به «سازمان ثبت احوال» محوّل فرموده‌اند، آنهم برای حفاظت نه برای سرقت یا برای هک شدن! اگر دولت خدای نکرده، بی‌فکری نموده و بخواهد مرتکب چنین جرم سایبری شود، یقیناً بازندۀ نهایی خودش خواهد بود؛ چون از خودش سلب اعتماد کرده و دیگر مشارکت مردم را مگر در خواب ببیند! زیرا بدیهی است هیچ کم‌هوشی هم، آنقدر احمق نیست که گوشت را به گربه سپارد
نظرات شما