تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۱۴ دی ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
سید حسین نقوی حسینی:

قالیباف به کار در مجلس علاقه‌ای ندارد/ بعد از قالیباف تنها گزینه‌ای که برای ریاست شانس دارد، زاکانی است

سید حسین نقوی حسینی گفت: فراکسیون‌ها با قالیباف جلسه می‌گذارند و به تفاهمی با او می‌رسند و شاید پیشنهاد دهند که اگر قرار است نامزد ریاست‌جمهوری شود، نامزد هیئت‌رئیسه نشود.
قالیباف
رویداد۲۴ انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ علاوه بر آنکه شاید بیش از هر انتخابات ریاست‌جمهوری دارای اهمیت سیاسی باشد، احتمالا با حواشی جالبی هم همراه باشد؛ برای مثال بر اساس آنچه در پیش‌بینی‌های انتخاباتی دیده می‌شود اگر قرار باشد محمدباقر قالیباف که اکنون مسئولیت ریاست مجلس را برعهده دارد، در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزد شود، سرنوشت ریاست مجلس قدری مبهم می‌شود، زیرا انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس چندی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری است و در این صورت قالیباف یا باید به طور کلی از شرکت در انتخابات هیئت‌رئیسه منصرف شود یا اگر حاضر شود و به فرض رأی آورد و بار دیگر رئیس‌مجلس بشود، بعد از مدت اندکی باید مسئولیت را وانهد. علاوه بر این در غیاب قالیباف مشخص نیست چه شخصی می‌تواند مورد اجماع نمایندگان برای ریاست مجلس باشد.

سید حسین نقوی حسینی، نماینده پیشین مجلس درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «طبق قوانین نامزد ریاست‌جمهوری نیاز به استعفا یا توقف فعالیت‌های خود ندارد البته در مدت خاصی نباید به تبلیغات رسمی بپردازد یا از رسانه‌های عمومی برای مطرح‌کردن خود استفاده کند؛ بنابراین حضور در جایگاه ریاست‌مجلس مغایرتی با نامزدشدن در انتخابات ریاست‌جمهوری ندارد».

او درباره شرایط قالیباف اظهار کرد: «آقای قالیباف که رئیس‌مجلس است و قرار است چهار سال در مجلس خدمت کند، اما اگر در انتخابات هیئت‌رئیسه که پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری است شرکت کند و اگر رأی هم بیاورد و بعد در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزد شود، حتما تداخل به وجود می‌آید و اگرچه در از نظر قانونی منعی ندارد، اما اگر نامزد هیئت‌رئیسه شود و بعد هفته بعدش نامزد ریاست‌جمهوری شود، وضعیت مبهمی در وظایف مجلس ایجاد می‌شود».

او در پاسخ به این پرسش که اگر قالیباف قصد ریاست‌جمهوری داشته باشد، نمایندگان برای ریاست مجلس به او رأی می‌دهند یا نه، تصریح کرد: «به هر حال حتما فراکسیون‌ها در چنین حالتی با آقای قالیباف جلسه می‌گذارند و به تفاهمی با او می‌رسند و شاید پیشنهاد دهند که اگر قرار است نامزد ریاست‌جمهوری شود، نامزد هیئت‌رئیسه نشود».

بیشتر بخوانید: اخبار انتخاباتی اصلاح طلبان/ از وضعیت مبهم نهاد اجماع تا کمپین انتخاباتی خانه کارگر
این نماینده پیشین مجلس درخصوص احتمال ادامه کار قالیباف در مجلس خاطرنشان کرد: «آقای قالیباف روحیه اجرایی دارد و خودش هم تمایل ندارد در مجلس ادامه کار دهد. او بیشتر دوست دارد دستور از بالا به پایین بدهد و خیلی اهل نمایندگی و ریاست مجلس نیست، زیرا رئیس‌مجلس خیلی تفاوتی با دیگر نماینده‌ها ندارد و در بسیاری از کشور‌ها بیشتر نقش سخنگو دارد. به هر حال این موضوع هم وجود دارد که اگر او بخواهد از مجلس بیرون بیاید، در مجلس بحران ریاست به وجود می‌آید، زیرا در غیاب او همه نماینده‌ها خود را هم‌اندازه هم می‌بینند و شاید انتخاب رئیس دیگری با ترکیب فعلی نمایندگان قدری سخت باشد و شاید فقط آقای زاکانی بتواند قدری نظر نمایندگان را به خود جلب کند».

او در پاسخ به این پرسش که آیا این احتمال وجود دارد که سعید جلیلی در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس با قصد ریاست‌مجلس وارد انتخابات مجلس شود، گفت: «آقای جلیلی در زمره کسانی که احتمال نامزدی‌اش برای ریاست‌جمهوری بسیار قوی است و تصور نمی‌کنم تمایلی به نمایندگی مجلس داشته باشد که اگر چنین قصدی داشت در همان سال ۹۸ می‌آمد. علاوه بر این تعداد بسیاری هستند که از مجلس جامانده‌اند و رقابت برای میان‌دوره‌ای بالاست و آقای جلیلی وارد چنین عرصه‌ای نمی‌شود».

او درباره اینکه خودش نامزد انتخابات میان‌دوره‌ای می‌شود یا نه هم اظهار کرد: «من هم مشغول بررسی اوضاع هستم و شاید در انتخابات میان‌دوره‌ای شرکت کنم».

نقوی‌حسینی در پایان درباره وضعیت انتخاباتی اصولگرایان هم گفت: «من قبلا نظری داده بودم و همچنان بر آن نظر هستم که اصولگرایان تنها در صورتی به اجماع می‌رسند که آقای رئیسی نامزد انتخابات ۱۴۰۰ شود».
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
این بابا همونیه که نوار هرزه گیش درامد
ايران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
كسي كه علاقه به كار نمايندگي نداشته وكانديد شده واتفاقاٌ راي آورده يا اسمش را از صندوق درآورده اند بطور مستقيم به راي دهندگان توهين نموده ودهن كجي كرده وزمين وزمان هم ميدانستند كه قاليباف مرد مجلس نيست بلكه مجلس را جزء پله اي براي رسيدن به رياست جمهوري نميداند وسفرهاي بدون پشتوانه اش به استانها واداي آدم هاي مردم دار را درآوردن جز يك كار تبليغي زودهنگام رياست جمهوري نبوده است
44 میلیون کارگر فقیربا خانواده اشان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
0
0
بیچاره کارگران که زندگی و معیشتشان بازیچه دست عده ای از خدا بی خبر قرار گرفته میایند به جای رفع مشکلات مردم و بالاخص کارگران کشور به فکر پست و مقام بالاتری با لابی گری و زد و بند هستند .این مسلمانی است مگر وجدان کجا رفته .حالا شما در این مدت چه گلی به سر مردم زده ایدکه نه به قانون کار و ماده 41 قانون کار برای تععین دستمزد کارگران عمل میکنند و در راستای قانون حرکت میکنند تا کارگران زحمتکش و مظلوم و بی پناه هم قدری انصاف و عدالت را شاهد بوده باشند و نه دولت توانسته بازار و قیمت اجناس ضروری و کالاهای اساسی را کنترل کند که این همه افزایش چندین برابری قیمت در این سال وجود نداشته باشد و بیشترین فشار به خانواده مظلوم کارگران گرفتار وارد شده است .و نه دولت و نه مجلس و نه حتی بیت رهبری و حکومت هیچ برنامه ای برای معیشت 44 میلیون جمعیت کارگر و خانواده فقیر و تنگدست کارگران ندارند و کنار گذاشته اند این قشر را!
نظرات شما