تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۲۱ دی ۱۳۹۹

آلودگی هوای تهران روی دست کرونا زد/ پنجره‌ها را باز کنیم یا نکنیم؟

رییس اورژانس بیمارستان ابن‌سینای تهران اعلام کرد: با شدت گرفتن آلودگی هوا در پایتخت، آمار مراجعه‌کنندگان به اورژانس بیمارستان‌ها بالا رفته است.

آلودگی هوای تهران

رویداد۲۴ حسین کرمان‌پور رییس اورژانس بیمارستان ابن‌سینا با اشاره به اینکه تعداد مراجعه کنندگان به اورژانس بیمارستان‌ها با شدت گرفتن آلودگی هوا افزایش یافته است، گفت: آلودگی هوا سبب می‌شود سکته‌های قلبی و مغزی و بیماری‌های تنفسی نظیر برونشیت‌های مزمن و بیماری‌های مزمن انسدادی ریه (COPD) شدت یابند.

کرمان‌پور با بیان اینکه آلودگی هوا همچنین می‌تواند موجب تشدید یا ایجاد بیماری‌های پوستی شود، ادامه داد: افزایش غلظت آلاینده‌های جوی سبب شدت گرفتن و یا بروز مشکلات چشمی می‌شود و در این دوران با مشکلاتی نظیر سردرد، خواب‌آلودگی، احساس ضعف و بی حالی بیشتر مواجه هستیم.

رییس اورژانس بیمارستان ابن‌سینا اظهار کرد: کادر درمان در این دوران بسیار به زحمت می‌افتند. چون با مشاهده یک سری از علائم گمان می‌کنند فرد مراجعه‌کننده دچار بیماری خطرناکی شده ‌است و پس از بررسی متوجه می‌شوند این علائم به دلیل افزایش غلظت آلاینده‌های جوّی بروز پیدا کرده‌اند.


بیشتر بخوانید: هزینه مقابله با آلودگی هوا ۱۰ هزار میلیارد تومان گرانتر شد!


این پزشک اورژانس در پاسخ به این سوال که با توجه به همزمانی آلودگی هوا و کرونا با هم بهتر است، پنجره‌ها را باز بگذاریم یا ببندیم، توضیح داد: اگر بیرون از خانه باد بوزد، بهتر است پنجرها باز باشند اما چنانچه هوا ساکن باشد، هنگامی باید پنجره را باز کنیم که آلودگی هوا کمتر است. چراکه برخلاف کرونا که از پنجره داخل منزل نمی‌شود، آلاینده‌های جوی وارد می‌شوند و فضای خانه را آلوده می‌کنند.

کرمان‌پور با بیان اینکه از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب هوا بیشتر میزان آلودگی را دارد، گفت: توصیه می‌شود، زمانی که آلودگی هوا با چشم قابل رؤیت است. درحال‌حاضر با چنبن وضعیتی روبرو هستیم. پس پنجره‌ها را باز نکنیم و برای مقابله با کرونا از تهویه داخل خانه استفاده کنیم. البته اکثر افراد در منزل خود تهویه مناسب ندارند و به همین دلیل یکی از نگرانی‌های کادر درمان در حال حاضر این است که آلودگی هوا و کرونا موجب تشدید یکدیگر می‌شوند.

منبع: میزان
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما