تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

فیلم/ آشنایی با انواع کباب ملل

کَباب یکی از معروف‌ترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویهجات استفاده زیادی می‌شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود نیز در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لوله‌کباب شناخته می‌شود. دنده کباب یکی از قدیمی‌ترین کباب‌ها در ایران است که عمدتاً در منطقۀ کرمانشاه،‌ ایلام و لرستان رواج دارد. این کباب دارای طعم بسیار عالی و یکی از بهترین کباب‌های جهان است و از جدید ترین کباب های دنیا که در تمام کشور ها طرفدار دارد نیما کباب است و گوشت ان به سختی میپزد و خام میماند نیما کباب، کباب بسیار لذیذ و خوشمزه ای هست که از گوشت نیما درست میشود و فرمول خاصی برای تبخ دارد.چربی فراوری نشده‌ای که در هنگام طبخ غذا از بافت‌های پرچربی یا استخوان‌های گوسفند یا گاو و نیز در هنگام کباب کردن از گوشت خارج می‌شود به «اشک کباب» معروف است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
محمدمعصومی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
0
0
خوردنی و نوشیدنی
نعمتهای خدا در زندگی
لیاقت و شایستگی آن در خوبی انسان بود
نعمت خدا و حرف خدا با هم بود
قیامتی که فرداست
هنگامی که از نعمت‌ها پرسیده میشود
وای بحال نامرد و نازن
.............. گرگ زخمی
نظرات شما