تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
وزیر بهداشت:

چگونه کسانی که ماسک را از ما دریغ کردند قرار است به ما واکسن بدهند؟

وزیر بهدشت با اشاره به کنترل مناسب بیماری کرونا در کشور، گفت: برای مدیریت بیماری با سختی‌هایی روبرو بودیم.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا

رویداد۲۴  وزیر بهدشت با اشاره به کنترل مناسب بیماری کرونا در کشور، اظهار کرد: برای مدیریت بیماری با سختی‌هایی روبرو بودیم. در حالی که برای تامین و جابجایی ماسک N95 در روزهای اول همه دنیا را زیر و رو می‌کردیم و با خست از گروهی می‌گرفتیم ؛ می‌آمدند در فلان فرودگاه همبن آدم‌هایی که می‌گویند ما برای دارو و تجهیزات اجازه دادیم، اقلام را بلوکه می‌کردند. همین است که امروز مقام معظم رهبری می‌فرمایند چگونه باور کنیم کسانی که ماسک را از ما دریغ کردند قرار است به ما واکسن بدهند؟.

وی افزود: امسال سال سختی داشتیم. در کنار سختی‌های ناشی از ناجوانمردی‌های تحریمهای ظالمانه، فشاری بدلیل کووید ۱۹ بر مجموعه فشارها تحمل کردیم. ما در شرایطی این موج را دریافت کردیم که خزانه‌ای نسبتا تهی و بانک مرکزی بیشتر از خزانه تهی به دلیل عدم صادرات و دریافت منابع ارزی داشتیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: ما در یک مسابقه با کشورهایی وارد شدیم که خزانه های پر، زیرساخت مهیا و پرسنلی با برخورداری از تمام امکانات داشتند و ما حتی برای تهیه ماسک و لباس برای مدافعین سلامت یا هیچ نداشتیم یا اندک امکانات بود. از هرکجای دنیا هم که می‌خواستیم تجهیزات بیاوریم با سختی و ظلم مضاعف روبرو بودیم. برای تامین و جابجایی ماسک N95 در روزهای اول همه دنیا را زیر و رو می‌کردیم و با خست از گروهی می‌گرفتیم و می‌آمدند در فلان فرودگاه همین آدم‌هایی که می‌گویند ما برای دارو و تجهیزات اجازه دادیم، اقلام را بلوکه می‌کردند. همین است که امروز مقام معظم رهبری می‌فرمایند چگونه باور کنیم کسانی که ماسک را از ما دریغ کردند قرار است به ما واکسن بدهند؟ که بسیار منطق قابل دفاعی است.


بیشتر بخوانید: بی‌اعتمادی مردم به واکسن ایرانی/ واکسیناسیون کرونا اجباری است؟


وزیر بهداشت ادامه داد: در عرض ۵۵ روز از یک وارد کننده ماسک و تجهیزات تبدیل به یک تولید کننده و سپس یک صادر کننده شدیم که این از برگ‌های زرین تاریخ پس از انقلاب است. خوشبختانه با اجرای طرحی مزین به نام یکی از ناب ترین بندگان خدا یعنی شهید سردار سلیمانی که تا زنده‌ام عشق او با سلول‌هایم آمیخته است در حالی که دنیا برای ما مرگ‌های بالاتر از ۱۰۰۰ عدد روزانه را برآورد کرده بودند. در عرض ۴۰ روز به مرگ‌های دو رقمی رسیدیم که البته آنهم زیاد است اما در مقایسه با دنیای گرفتار و مرفه افتخار بزرگی بود. خدارا شکر می‌کنم که سالی را به پایان می‌بریم که علی‌رغم تمام سختی‌ها دستاوردی بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران در مدیریت کرونا به دست آمد و به عنوان کوچک‌ترین سرباز مجموعه کار کردم. من در این راه بزرگ، کمترین برای ملت ایران هستم و خود را از دکه داری که  برای همراهی، دکه‌ای را بست که همه روزی‌اش را می‌داد و یا از کارگری که کار نکرد به دلیل اینکه کمک کند، کاسبی که مغازه‌اش را بست و... کمتر می‌دانم. من خاک پای ملت ایرانم ‌و بزرگترین کار را در این عرصه کسانی کردند که با ما همراهی کردند.

نمکی ادامه داد: من به عنوان متولی نظام سلامت شرمسار تاب آوری بیش از این  همکارانم در نظام سلامت هستم. هیچ کدام از همکارانم حتی یک روز در این ۱۳ ماه استراحت نداشتند. ما باید به تاب آوری نظامی که می‌خواهد خدمت دهد فکر کنیم، آیا اینها نیازمند یک بازتوانی در طول این مدت نیستند؟ بنابراین از مردم می‌خواهم سفر ها را بویژه به استانی مثل مازنداران که تازه از یک پیک گذر کرده مدیریت کنند و پیکی با ویروس جهش یافته به آنها تحمیل نکنیم. 

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سامره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۵
0
0
اینقدر با مغلطه و کلی گویی ناکارامدی خودتون رو توجیه نکنید لطفا.
دقیقا کدوم کشور و بر اساس کدوم مدرک از دادن ماسک به ما امتناع کرده بود؟
نظرات شما