تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۱۴ مهر ۱۳۹۵

بازداشتی‎های پدیده شاندیز به 18 نفر رسید

معاون دادستان مشهد در رابطه با آخرین وضعیت پرونده پدیده شاندیز گفت: یک نفر دیگر از افرادی که در بازگرداندن اموال و به طور مشخص در انتقال سند استنکاف کرده بود، دستگیر شد.
رویداد۲۴-معاون دادستان مشهد در رابطه با آخرین وضعیت پرونده پدیده شاندیز گفت: یک نفر دیگر از افرادی که در بازگرداندن اموال و به طور مشخص در انتقال سند استنکاف کرده بود، دستگیر شد.

قاضی حیدری معاون دادستان مشهد ، در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده پدیده شاندیز اظهار کرد: یک نفر دیگر از افرادی که در بازگرداندن اموال و به طور مشخص در انتقال سند استنکاف کرده بود دستگیر شد.

قاضی حیدری با بیان اینکه این فرد همچنان در بازداشت است، افزود: فرد مذکور روز گذشته برای انتقال سند اقدام کرده است، اما از آنجایی که فرآیند انتقال سند زمانبر است می‏‌‏تواند به مجموعه هیات مدیره جدید برای پیگیری موضوع وکالت دهند.

گفتنی است: با انتشار آگهی در جرائد کثیرالانتشار به اشخاص حقیقی و حقوقی که اموال و یا املاکی از پدیده در اختیار دارند هشدار داده شد که اموال خود را بازگردانند چرا که این اموال ید امانی است که در اختیار آنها بوده است.

منبع: میزان
نظرات شما