انعقاد قرارداد ۱۲۰۰ میلیارد تومانی همراه اول با شرکتهای داخلی برای تولید آنتن
رویداد۲۴ به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، صبح روز دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۰، هیاتی از کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در بازدیدی از مرکز مانیتورینگ پلتفرمهای دیجیتال همراه اول که با همراهی مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل و جمعی از مدیران همراه اول انجام شد، در جریان دستاوردهای فنی و توانمندیهای بومی نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور قرار گرفتند.
مدیرعامل همراه اول در جریان این بازدید، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت تجاری اپراتور اول تلفن همراه و در اختیار داشتن ۶۰ درصد سهم بازار درآمدی اپراتورهای سیار کشور اظهار کرد: همراه اول با در اختیار داشتن این پتانسیل عظیم، توسط مرکز تحقیق و توسعه خود قرارداد بومی سازی و تولید داخلی با شرکتهای مختلف داخلی در حوزه آنتن به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان منعقد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین انعقاد قرارداد ۴۰۰ میلیارد تومانی برای تولید لینکهای رادیویی را هم داشتیم.
در جریان این بازدید، ظرفیت پلتفرمهای دیجیتال همراه اول نظیر «شاد» که بستری برای امر آموزش و پرورش دانش آموزان کشور است و پهنای باند مصرفی آن توانسته در مدت زمان کوتاهی از آغاز فعالیت، از واتساپ نیز سبقت بگیرد برای اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تشریح شد.
توسعه پلتفرم آموزشی شاد در کمترین زمان ممکن همزمان با اعلام شیوع ویروس کرونا در کشور، توسط همراه اول و با نگاه مسئولانه آغاز شد تا راهکاری برای حل یکی از بزرگترین دغدغههای کشور باشد.
با وجود اینکه تا پیش از توسعه و بهره برداری از این بستر آموزشی، کاری در مقیاس شاد انجام نشده بود و تمامی زیرساختها توسط همراه اول توسعه یافت، اما تا امروز هیچ هزینهای برای توسعه و پشتیبانی آن از دولت دریافت نشده است.
توسعه این بستر در کنار سایر پلتفرمهای دیجیتال همراه اول، بیش از پیش نقایص شبکه ملی اطلاعات را نمودار ساخت که برای رفع آنها، توسعه دیتاسنتر هم در دستور کار اپراتور اول تلفن همراه قرار گرفت تا تمامی کاربران ارتباطی در کشور به شکل عادلانه قادر به استفاده از سرویسهای پرکاربرد باشند.
مدیرعامل همراه اول در این بازدید همچنین با اشاره به رایگان بودن اینترنت برای بستر پرترافیکی همچون شاد، خبر از آمادگی این اپراتور برای ادامه ارئه رایگان اینترنت این شبکه داد؛ در حالیکه چند ماه پیش وزارت ارتباطات با ارسال نامهای به اپراتورها اعلام کرده بود که اینترنت مصرفی برای این بستر رایگان نباشد.
در جریان این بازدید، اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس به بیان دغدغهها و نقطه نظرات خود در ارتباط با حوزه ارتباطات پرداختند و در تعاملی صمیمانه، پاسخ سوالات خود را از متخصصان فنی و مسئولان اپراتور اول دریافت کردند.