تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۱۳ مهر ۱۴۰۰

سوپ بروکلی و پنیر چدار یک سوپ تمام عیار پاییزی

سوپ یکی از خوشمزه‌ترین پیش غذا‌ها و غذا‌هایی است که بهترین پیشنهاد برای یک شام سبک پاییزی است. این بار با بروکلی و پنیر چدار یک سوپ پاییزی خوش طعم درست کنید

سوپ بروکلی

رویداد۲۴ یک مخلوط غلیظ از پنیر چدار خیلی تند، سیب زمینی و بروکلی. این سوپ کلاسیک مناسب فصل پاییز و زمستان است.

مواد لازم برای سوپ بروکلی و پنیر چدار

2 تکه نان
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ ساقه کرفس
۲ حبه سیر
۱ عدد پیاز
یک عدد سیب زمینی در حدود ۲۲۵ گرم
یک دسته بروکلی در حدود ۷۵۰ گرم
نمک و فلفل
۱ پیمانه شیر کم چرب
¼ قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه
۱۷۰ گرم پنیر چدار تند

طرز تهیه سوپ بروکلی و پنیر چدار

فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک سینی فر دندانه دار نان را با یک قاشق روغن زیتون مخلوط کرده به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه‌ای و خشک شوند حرارت داده و کنار بگذارید.

یک قاشق باقیمانده روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس، سیر، پیاز، سیب زمینی و ساقه بروکلی را اضافه کنید. سپس نمک ¾ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. مواد را هم بزنید در ظرف را گذاشته و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بپزید.

در این میان گل‌های بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید و به همراه سه پیمانه آب به بقیه مواد اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا به جوش آید. به محض جوش آمدن بروکلی‌ها دیگر نرم شده اند اگر هنوز سفت هستند ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را با گوشت کوب برقی به صورت پوره درآورید و سپس شیر و جز هندی را اضافه کنید؛ و به مدت ۲ دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سپس با نان‌های تست شده در فر سرو کنید.
منبع: سیمرغ






 
 
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات شما