تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۸ نظر

روزنامه آفتاب یزد خطاب به رئیسی: ممنون که سفراستانی می‌روید؛ اما این کار‌ها مرغ را ارزان نمی‌کند

روزنامه آفتاب یزد خطاب به رئیسی نوشت: ممنون که سفراستانی می‌روید؛ ممنون که سرزده به پمپ بنزین می‌روید؛ اما این کار‌ها مرغ را ارزان نمی‌کند

روزنامه آفتاب یزد خطاب به رئیسی: ممنون که سفراستانی می‌روید؛ اما این کار‌ها مرغ را ارزان نمی‌کند

رویداد۲۴ روزنامه آفتاب یزد نوشت: سیدابراهیم رئیسی اگرچه از بدنه‌ی منتقد دولت روحانی به پاستور رسید، اما در همان رقابت‌های انتخاباتی و در مناظره‌های تلویزیونی به صراحت از مستقل بودن گفت، از مذاکرات گفت و از تلاش برای رسیدن به توافقی «جامع»، «پایدار» و «برآوردکننده‌ی خواست نظام و مردم» با این توضیح که: «ما اقتصادمان را به مذاکرات هسته‌ای گره نخواهیم زد».

انتقال قدرت در وقت و ساعت مقرر انجام شد، رئیسی کابینه‌اش را راهی مجلس کرد و با ۱۸ وزیر راهی پاستور شد. آن یکی هم که نمره‌ی قبولی از مجلس نگرفت با سرپرست اداره شد، اما مردم کاری به نام و پیشینه و رزومه‌ی وزرای کابینه‌ی رئیسی نداشتند برای آن‌ها رهایی از تنگی و سختی معیشت مهم بود.

مردم نه به ساخت ۴ میلیون مسکن به عبارتی سالی یک میلیون مسکن کار دارند و نه به بازی‌های صیانتی - سیاسی مجلس، مردم از تغییر دولت و روی کار آمدن گروهی که تام و تمام منتقد دولت قبلی بودند فقط گشایش و آرامش می‌خواهند. دیگر از مردم گذشته که وارد بازی‌های سیاسی و دعوا‌های حیدری - نعمتی شوند، نمونه‌اش همین پیامک یک مخاطب ناشناس که بی‌هیچ کلام و حرف اضافه‌ای پرسید: «تحریم‌ها کی لغو می‌شه؟!»

هرچند مجلس مشغول «صیانت» شد و وزارت خانه‌ها مشغول برنامه‌های اعلام شده، اما افکار عمومی، تنها و تنها حواسش به وزارت امور خارجه بود و تیم مذاکره کننده، استناد هم این بود: «رئیسی در مناظره‌ها گفته است برجام و مذاکرات را به نفع مردم و نظام دنبال خواهد کرد.»

دعوا همچنان روی صحنه‌ی منتقدان برجام نیز ادامه داشت؛ خیلی زود دست به کار شدند و به رئیسی توصیه کردند از مذاکرات خارج شود و برجام که به زعم این عده، «جنازه‌ای متعفن» بود را رها کند اما، نظام نمی‌توانست بر اساس خوشایند و بدآیند منتقدان عمل کند.

امیرعبداللهیان که معروف است «عجله‌ای ندارد» (!) نه در ایجاد تغییرات در بدنه‌ی «وزارت امور خارجه» و نه در «ورود به مذاکرات» و نه در «تبیین و اعلام برنامه ها» بدون ذره‌ای استرس عبارت: «به زودی» را به ادبیات دیپلماسی ایرانی اضافه کرد و وقتی فشار‌ها زیاد شد به همین اندازه توضیح بسنده کرد که: «به زودی ما با به‌زودیِ غربی‌ها متفاوت است» و همین اندازه کافی بود تا فشار بر مردم، بیش بود بیشتر شود!


بیشتر بخوانید: اعداد ارقام می‌گویند دولت و مجلس در بهبود زندگی مردم موفق نبوده‌اند/ اگر با گفتاردرمانی، مشکلات حل می‌شد، روحانی و احمدی‌نژاد سخنران‌تر بودند


تیم مذاکره‌کننده معلوم شد، اما «به زودی» معلوم نشد یعنی چه؟! اخیراً «به زودی» شده است «نوامبر» و نوامبر یعنی ۱۰ آبان تا ۱۱ آذر تازه با اِعمال تحریم‌های جدید شاید این نوامبر از ۲۰۲۱ به ۲۰۲۲ منتقل شود و آن وقت معلوم نیست کشوری باقیمانده که با آن مذاکره کنیم یا نه؟!

این روزها، نُقل محافل است؛ سفر‌های استانی، حضور‌های میدانی و شعار‌های پی در پی، اما سوال بی‌پاسخ مردم و افکار عمومی همانی است که در پیامکی ناشناس پرسیده شد: «تحریم‌ها کی لغو می‌شه؟!»

آقای رئیسی و وزرای کابینه و تیم مذاکره و سیاستگذاران نظام به خوبی می‌دانند «تحریم‌ها کی لغو می‌شه؟!» یعنی کسی منکر زحمات و منکر تلاش‌ها نیست، اما نه اوضاع بورس خوب است نه احوال بازار، همین امروز اگر سری به بازار خوراکی‌ها بزنیم قطعاً با قیمت‌هایی به مراتب بیشتر از تیرماه و مردادماه روبرو خواهیم شد، در بازار ارز و سکه هم که اتفاقی نیافتاده، نقدینگی نیز کم نشده، تورم نیز پا پس نکشیده و حالا سوال جدی‌تر نیز شده است: «تحریم‌ها کی لغو می‌شه؟!»

حالا هی روزنامه‌های حامی روحانی از سفر‌های استانی بنویسند، از حضور‌های سرزده و پی در پی، از احوال پرسی‌های گاه و بیگاه، این وعده‌ها برای عملیاتی شدن پول می‌خواهد و پول یا باید چاپ شود که می‌شود تورمی که عنانش دست فردی ناشناس است و فشارش روی دوش مردم یا باید خلق شود که تنها یک راه دارد؛ تعیین تکلیف مذاکرات، رونق اقتصاد و به راه افتادن تجارت خارجی.

این پرسیدن‌های پی در پی که: «تحریم‌ها کی لغو می‌شه؟!» یعنی آقای رئیسی خسته نباشید، ممنون که تا حالا به هشت استان سر زدید، متشکریم که دوبار رفتید خوزستان، و سری زدید به سیستان و دیگر استان‌ها، اصلاً دست شما درد نکند که ظهر در گرما رفتید در پمپ‌بنزین‌ها، ممنونیم که سرزده رفتید وزارت نفت، اما این‌ها روی مرغ سی و یک هزارتومانی و دلار بیست و هفت هزار تومانی تاثیری نگذاشته، یعنی امور مملکت با سفر‌های استانی و وعده‌های پی در پی حل نخواهد شد.

مَخلصِ کلام این که: بی‌انصافی است تلاش‌های شبانه روزی و مجدانه دولت را برای رفع گرفتاری‌ها نادیده انگاریم و قدرناشناسانه است حضور‌های میدانی و گاه و بیگاه رئیس دولت و اعضای کابینه را به هیچ انگاریم، اما از سوی دیگر ساده انگارانه است اگر انتظار داشته باشیم مردم با همین سفر‌های استانی و حضور‌های میدانی امیدوارانه به انتظاری طولانی برای پایان دوران سخت و سردی که با بی‌نهایت مهربانی تحمل کرده اند، تن در دهند! برای همین باید برای این سوال که: «تحریم‌ها کی لغو می‌شه؟!» پاسخی یافت حتی اگر پاسخ: «هیچ وقت» باشد!

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ابراهیم رئیسی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۹
1
2
ایشان درست فرمودند که اقتصادمان را به برجام گره نمیزنیم...منظورشون اینه که نمیزاریم اقتصاد کشور از این حالت خارج بشه چه برجام احیا بشه چه نشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۹
1
5
اگر یه جا اطراق کنه و مفید باشه خیلی بهتر از هر هفته سفر استانی رفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۹
1
4
انتظار حل مشکل ازاین دولت که اکثراعضای آن از آستان قدس، سپاه و دانشگاه امام صادق علیه السلام آمده اند، حماقت محض است
ایرانی
|
Germany
|
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۹
3
1
مگر آقای روحانی کمال و تمام در خدمت برجام نبود،خروجی کار رو دیدیم
یه فرصت به آقای رییسی بدیم ای نفوذی ها
پاسخ ها
حسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۹
روحانی راهم شما انحصارطلبان
و آتش به اختیاران نگذاشتید برجام را به سر انجام برساند
Nv
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۹
1
1
دولت قبلی با نام تدبیر و امید آمد ولی تدبیر که نداشت هیچ امید رو هم از مردم گرفت و این دولت هم عملش بر خلاف شعارهاش هستند از روزی که اومدن اقتصاد که بهتر نشد بدتر هم شده ارزون شدن اجناس ارزونی خودشون حتی نتونستن قیمت ها رو ثابت نگه دارند با شیبی تندتر از قبل اقلام داره گرون میشه اخر حکومت روحانی مرغ چقدر بود الان چقدر قند و شکر و .... وسایل موردنیاز در ساختمان سازی و ... در حال افزایش شدید قیمت هستند آبی هم از اینها گرم نخواهد شد
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
3
0
یعنی این دولت تو دو ماه انتظارات رو اینقدر بالا برده که خواستار کاهش قیمت طی دو ماه کاری هستیم.درخواستی که تو 8 سال انجام نشدوباز آفرین به دولت دو ماهه. چرا نمیگید سفر استانی کجا میرن آقای رییس جمهور؟ آقای رییس جمهور سفر استانی میرن نه سفر بوخور بوخور استانی.میرن داخل معدن میشن تا درک کنن شرایط را و بهتر عمل کنن.آقای استاندار میرن بالا سر کارگر پمپ بنزین تا مستقیم رصد کنن روند کار رو.کاری که یارو جمعه پا شد و گفت تازه فهمیدم بنزین گران شده
آذربایجانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
0
1
راست گفته سفر استانی با هواپیما خودش فشار مضاعفی به بیت المال و حیف و میل شدن بی نتیجه منابع اون هست
نظرات شما