تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۱۶ دی ۱۴۰۰

طرز تهیه بستنی زمستونی به یاد دهه شصتی‌ها

یاد بچگی‌هایمان به خیر! زمستان که می‌شد دیگر از آن بستنی‌های فصل تابستان خبری نبود، عوضش همه مغازه‌ها پر می‌شد از بستنی‌های زمستونی. طعم خیلی خوب و خاصی داشت. می‌خواهیم خاطره دوران کودکی را با آموزش بستنی زمستونی برایتان زنده کنیم.

طرز تهیه بستنی زمستونی

رویداد۲۴مواد لارم برای بستنی زمستانی

سفیده تخم مرغ ۴ عدد
خاک قند ۱ لیوان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۱ و ۱/۲ قاشق
آب ۳ قاشق
نان میکادو یا بیسکوئیت گرد
شکلات ذوب شده
پودر نارگیل
پودر گردو

طرز تهیه بستنی زمستونی به یاد دهه شصتی‌ها




۱- سفیده‌های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

۲- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده‌ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

۳- ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

۴- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت‌ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن‌ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.

۵- بعد از اینکه بستنی‌ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی‌های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن‌ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن‌ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: آشپزی ایرانی
نظرات شما