دولت فقط تماشاچی است/ برخوردها با معترضان تشدید میشود؟
رویداد۲۴ آفتاب نیوز نوشت: از آغاز اعتراضات و ناآرامیهای بعد از مرگ تلخ مهسا امینی، بیش از یک ماه گذشته و این تجمعات همچنان به صورت پراکنده در نقاط مختلف کشور برگزار میشود. تجمعات روز پنجشنبه در شهرهای مختلف به خصوص در کرج که اتفاقات تلخی نیز در جریان این حوادث رخ داد، واکنشهایی را در پی داشته است. گفته شده که در ناآرامیهای پنجشنبه، چندین نفر جان باختند و برخی نیز زخمی شدهاند.
یکی از نگرانیهای تحلیلگران سیاسی و دلسوزان کشور در خصوص ناآرامیهای اخیر، میزان خشونتی است که مشاهده میشود. در این حوادث تاکنون دهها نفر کشته و زخمی و هزاران نیز بازداشت شدهاند. تصاویر و صحنههای بسیار دلخراشی نیز از درگیریها و خشونت در این این ناآرامیها منتشر شده است. اگرچه خشونت رخ داده در حوادث اخیر به هیچ وجه مورد تائید جریانها و چهرههای دلسوز کشور نبوده و نخواهد بود، اما برخی صاحبنظران و تحلیلگران معتقد هستند که لحن و برخورد مسئولان نسبت به این ناآرامیها از همان ابتدا چندان مناسب نبوده است. دولت میتوانست در قبال معترضان عملکرد بهتری از خود نشان دهد و ضمن دعوت آنها به گفتگو و شنیدن مطالبات معترضان و اصلاح برخی عملکردهای مورد انتقاد مردم، از میزان خشونت ناآرامیها کاسبته و فضای اعتراضات را به سمت آرامش هدایت کند. اما حداقل تاکنون چنین رفتاری از سوی دولت مشاهده نشده است.
حالا با حوادث تلخ کرج، به نظر میرسد که فضا تندتر خواهد شد و برخی از جریانها نیز خواستار برخورد شدیدتر با تجمعکنندگان شدهاند.
خبرگزاری فارس با انتشار سخنان برخی نمایندگان مجلس، به نقل از آنها، خواستار تشدید برخوردها شده است.
حسین پور نماینده اسفراین تاکید کرده است: دبیرخانه شورای امنیت ملی، دستگاههای امنیتی و قوه قضاییه، باید با قاطعیت تمام با اغتشاشهای مسلحانه که از خارج هدایت میشود برخورد کنند. مردم مطالبه دارند.
فلاحی نماینده همدان نیز گفته است: چطور قوه قضاییه با افرادی که با دروغ زمینه ایجاد آشوب و حفره امنیتی برای اقدامات تروریستی ایجاد میکنند برخورد نمیکند؟
کرمی نماینده دشتستان هم تاکید کرده است: شورای عالی امنیت ملی باید مماشات را با اعمال تروریستی کف خیابان کنار بگذارد.
آریانپور نماینده شرق گلستان هم تاکید کرده است: امنیت مردم باید برای شورای عالی امنیت ملی و قوه قضاییه اولویت باشد و مقتدرانه با عوامل نا امنی برخورد کنند.
حسینی نماینده خدا بنده هم اظهار داشته: مماشات با اغتشاشهای داعش گونه دیگر به صلاح مردم و کشور نیست.
احمدی نماینده رشت هم گفته: برقراری امنیت مطالبه مردم از شورای عالی امنیت ملی است. مردم از به خطر افتادن امنیت کشور ناراحت هستند.
فیروزی نماینده نطنز هم تاکید کرده: راهبرد مدیریت اغتشاشات تا زمانی بود که فضا شفاف نبود، شلیک مستقیم به مامور و شکنجه مردم تا حد مرگ فقط کار سرویسهای خارجی است. مماشات دیگر معنا ندارد.
آصفری، نایب رئیس کمیسیون داخلی مجلس هم گفته: حالا دیگر بحث امنیت روانی فقط نیست، امنیت اقتصادی و جانی مردم به خطر افتاده و شورای عالی امنیت ملی باید مدیریت قاطعانهای را برای پاسخ به مطالبه برقراری امنیت از سوی مردم داشته باشد
علیزاده نماینده دامغان هم معتقد است: اقدامی که کف خیابان میبینیم محاربه با امنیت و جان مردم است و نمیشود فقط نگاه کرد. برخورد قاطع مطالبه مردم است
جعفری نماینده بروجن هم تاکید کرده: سرکردهها و عوامل اصلی آشوب و ترور باید توسط قوه قضاییه محاکمه شوند و این برای مردم ملموس باشد.
شکرالهی نماینده ۵ شهرستان کرمان هم گفته: شورای عالی امنیت ملی باید جدیتر و موثرتر به رفتارهای داعش گونه افراد متاثر از دشمن خارجی پایان دهد.
بیشتر بخوانید: جزییات اعتراضات در کرج / معترضان سنگر درست کردند +فیلم و عکس
جوکار رئیس کمیسیون شوراهای مجلس هم تاکید کرده: مسئولین امنیتی و قضایی بدانند که مماشات با تروریستهای اغتشاشگر پایمال کردن حقوق مردم است.
قاسمی پور نماینده مریوان هم میگوید: مماشات با جنایت کافی است.
خبرگزاری تسنیم نیز در گزارشی بر لزوم برخورد شدید با تجمع کنندگان ناآرامیهای اخیر تاکید کرده است و نوشته که مدارا کافی است!
این خبرگزاری در مطلبی با عنوان "ضرورت پایان مماشات با آشوبگری" نوشته است: اگر در روزها و هفتههای اول سیاست مدارا برای جداشدن صف مردم از اخلالگران امنیت درست بود، با اتفاقات امروز کرج حجت بر همه تمام شده که برخی صحنهگردانان آشوبهای فعلی سیاست سوریه کردن ایران و قتل طیف گستردهای از ایرانیان را در پیش گرفتهاند.
متن کامل یادداشت خبرگزاری تسنیم، نزدیک به سپاه در ادامه آمده است: از اواخر شهریور ماه و بعد از ماجرای فوت خانم «مهسا امینی» که برای همه غمانگیز بود، عدهای فرصتطلب هم سعی کردند با سوءاستفاده از احساسات مردم و برخی تجمعات اعتراضی، اقدامات رادیکال و خشونتطلبانه خود را در پشت پرده اعتراضات مردم دنبال کنند. اقداماتی که هیچ رنگ و بویی از اعتراض مسالمتآمیز و منطقی نداشت و مهسا امینی برای این دسته صرفاً اسم رمز آشوب بود. با ورود برخی رسانههای تروریستی فارسیزبان و کانالهای معاندی که تبلیغ جنگ شهری و ساخت مواد منفجره و کوکتل مولوتف میکردند و همچنین لیدری تجزیهطلبان و منافقین، بعضی از اغتشاشات به سمت فعالیتهای تروریستی و شبه تروریستی رفت و وارد فاز خشونتهای بیش از پیش شد. با وجود به آشوب کشاندن برخی شهرها و همچنین نقاطی از تهران، رفتار نیروهای حافظ امنیت اعم از پلیس و بسیج، مدارا و مماشات بود تا مردم با مشاهده رفتارهای خشونتبار آنها هرچه بیشتر صف خود را از اخلالگران امنیت جدا کنند. این رفتار نیروهای انتظامی و امنیتی به مرور جواب داد و شاهد از بین رفتن تجمعات و محدود شدن آشوبها به گروههای چند نفره و البته آموزشدیده بودیم که با آتش زدن سطلزبالهها یا موتور سیکلت، برای ساعاتی نظم عمومی را برهم میزدند.
تسنیم افزوده است:با وجود کاهش بسیار قابل توجه اغتشاشات در بسیاری از شهرها و تهران، اما دشمن با استفاده از فصای اغتشاش در کشور، حادثه تروریستی شاهچراغ را رقم زد؛ از سویی، چهره واقعی برخی سازماندهندگان و عناصر این آشوبها نشان داد دستکمی از داعش ندارند؛ اتفاقی که برای شهید «آرمان علیوردی» در شهرک اکباتان افتاد، یاد جنایات منافقین در دهه شصت همچون حادثه عملیات مهندسی را زنده کرد. اتفاقات امروز در کرج و حمله مسلحانه به نیروی انتظامی و قتل ناجوانمردانه یک بسیجی نشان میدهد برخلاف روزهای اول، تنها با آتش زدن چند سطل زباله و سردادن شعارهای تند و رادیکال توسط برخی فرصت طلبان روبهرو نیستیم و عملاً برخی وارد فاز مسلحانه و تروریستی شدهاند که امنیت همه ایرانیان را نشانه رفته است. اگر در روزها و هفتههای اول سیاست مدارا برای جداشدن صف مردم از اخلالگران امنیت درست بود، با اتفاقات امروز کرج حجت بر همه تمام شده که برخی صحنهگردانان آشوبهای فعلی سیاست سوریه کردن ایران و قتل طیف گستردهای از ایرانیان را در پیش گرفتهاند؛ لذا نیروی انتظامی و سایر نیروهای امنیتی و انتظامی باید مماشات را کنار گذاشته و برای جلوگیری از به خطر افتادن بیش از پیش امنیت مردم بطور قاطع در پی شناسایی و دستگیری آشوبگران و برخورد با برخی داعشمسلکها باشند.
گفتنی است که در ماههای گذشته و پیش از آغاز این ناآرامیها و در زمانی که تصاویری از برخورد نامناسب گشت ارشاد با برخی شهروندان منتشر شده بود، چهرههای بسیاری نسبت به تبعات چنین رفتارهای با مردم هشدار داده بودند، اما کسی به این هشدارهای دلسوزانه توجهی نکرد تا اینکه ماجرای تلخ مهسا امینی رخ داد و ...
منبع: آفتاب نیوز
واقعا این نمایندگان با چه افکاری این بیانات را ارایه می دهند؟ نمایندگانی که باید با در نظر گرفتن کلیه جوانب نمایندگی! و در نظر گرفتن افکار موافق و مخالف! و احساس مسٔولیت نسبت به وظایف خود! حقوق های کلان دریافت می کنند!شده اند غلام حلقه بگوش!
کشتن و ضرب و جرح از هر طرفی! نادرست و محکوم است! اما براستی چرا تاکنون هیچ اهمیتی به مطالبات مردم داده نشده است؟ مگر کشور ملک شماست! ایران از آن همه ایرانیان است!
براستی همین نمایندگان رانت و رشوه! چرا تاکنون به جز مباحث مرغ و تخم مرغ! تارموی زنان و پیاز و سیب زمینی! موضوعات کلان کشوری مانند وضعیت اقتصادی! فساد اداری و رانت! اختلاس و رشوه خواری! زیرساخت ها! وضعیت سخت معیشتی و بحران بی آبی را رسیدگی نکرده اند!؟
نماینده وظیفه دارد از مردم و حوزه انتخابی خود در سایه قانون دفاع کند! نه اینکه خودشرینی و ریاکاری کند!
البته جای گلایه نیست! از مجلسی که ریا بیداد میکند و اکثر مدارکشان را با پول دریافت کرده اند! یا با رشوه و یا بدلایل قوم گرایی به مجلس راه یافته اند!انتظار کار کارشناسی و علت یابی مشکلات امری بیهوده است!
از خواب غفلت بیدار شوید تا دیر نشده!