تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۸ دی ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۵ نظر
رئیس کمیسیون بلاکچین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور:

دویست دستگاه استارلینک به صورت قاچاق وارد ایران شده است/ وزیر ارتباطات اگر از عهده کار بر نمی‌آیند، به سرکار قبلی خود برگردد

افشین آشوری رئیس کمیسیون بلاکچین و رمز ارز نظام صنفی رایانه‌ای کشور درخصوص کندی سرعت اینترنت و فیلترینگ پلتفرم‌ها می‌گوید که ما پروفسورای فرصت‌سوزی و ازبین بردن کسب و کار‌ها را داریم. ما یک سری کسب و کار‌هایی را داشتیم که در یک خیابان شلوغی مثل اینستاگرام روزی حلال در می‌آوردند، حال ما همه آن‌ها را از بین بردیم.

دویست عدد استارلینک به صورت قاچاق وارد ایران شده / وزیر ارتباطات اگر از عهده کار بر نمی‌آیند، به سرکار قبلی خود برگردد
رویداد۲۴ انتخاب نوشت: رئیس کمیسیون بلاکچین و رمز ارز نصر کشور درخصوص کندی سرعت اینترنت و فیلترینگ پلتفرم‌ها می‌گوید که ما پرفسورای فرصت‌سوزی و ازبین بردن کسب و کار‌ها را داریم. ما یک سری کسب و کار‌هایی را داشتیم که در یک خیابان شلوغی مثل اینستاگرام روزی حلال در می‌آوردند، حال ما همه آن‌ها را از بین بردیم. مگر می‌توان صاحبان کسب و کاری که ارتباطات بین‌المللی دارند را مجبور کرد که به پلتفرم‌های داخلی کوچ کنند؟ به نظر من صنف‌هایی که نماینده بخش خصوصی هستندیک کارزار راه بیاندازند و این را به رای گیری بگذارند که آیا مردم اینترنت آزاد می‌خواهند یا خیر؟

افشین آشوری در گفتگو با «انتخاب» در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا می‌توان گفت اینترنت طبقاتی در حال اجرایی شدن است، بیان کرد: «وقتی پلتفرم‌ها فیلتر هستند دیگر اینترنت طبقاتی معنایی ندارد. پیشتر هم عنوان کرده بودم که ما پرفسورای فرصت‌سوزی و ازبین بردن کسب و کار‌ها را داریم. ما یک سری کسب و کار‌هایی را داشتیم که در یک خیابان شلوغی مثل اینستاگرام روزی حلال در می‌آوردند، حال ما همه آن‌ها را از بین بردیم.»

وی افزود: «دست‌کم باید یک فرصت چند ماهه می‌دادند تا به پلتفرم‌های بومی مهاجرت کنند که این کار را نکردند. الان هم می‌گویند اپلیکیشن ایتا را آورده‌ایم و واتساپ را از بین برده‌ایم، در صورتی که آیا می‌توانیم به صاحب کسب و کاری که از طریق واتس‌اپ ارتباطات بین‌المللی داشته، بگوییم به پلتفرم ایرانی بیاید؟»

این فعال صنفی و بخش خصوصی، ضمن تاکید بر اینکه ارتباطات به سختی صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: «مشکل ما این است که حکمرانان، قانون‌گذاران و تصمیم‌گیران نگاه و تفکرشان به داخل ایران محدود است. مگر می‌توان صاحبان کسب و کاری که ارتباطات بین‌المللی دارند را مجبور کرد که به پلتفرم‌های داخلی کوچ کنند؟ الان چند میلیون کسب و کار از بین رفته است؟ چند نفر بیکار شده‌اند؟ ما تمام این فضا‌ها را از بین برده‌ایم.»

آشوری درخصوص تبعات اینترنت طبقاتی عنوان کرد: «صحبت از اینترنت طبقاتی اصلا درست نیست چراکه از این به بعد همه می‌خواهند دانشجو شوند تا اینترنت طبقاتی بگیرند و آن را به دیگران بفروشند؛ بنابراین یک دلالی هم اینجا شکل می‌گیرد.»

وی ادامه داد: «همانطور که در مخالفت با طرح صیانت تعداد زیادی در پلتفرم کارزار به آن رای دادند، خوب است که صنف همین را به کارزار ببرد و نظرخواهی کند. به نظر من صنف‌هایی که نماینده بخش خصوصی هستند، مثل نظام صنفی رایانه‌ای و اتاق بازرگانی باید یک کارزار راه بیاندازند. کارزار این را به رای گیری بگذارد که آیا مردم اینترنت آزاد می‌خواهند یا خیر؟ سپس نتایجش را منتشر هم کند.»


بیشتر بخوانید:  اپراتورهای اینترنتی در حال ورشکستگی؛ وزیر ارتباطات مشغول دروغگویی


این عضو سازمان نصر کشورهمچنین افزود: «استار لینک اعلام کرده است که یک بار دویست عددی استارلینک در چند هفته گذشته، به صورت قاچاقی وارد ایران شده است و بزودی از طریق موبایلی هم می‌توان سرویس را دریافت کرد بنابراین جلوی فناوری را نمی‌توان گرفت.»

وی همچنین خاطرنشان کرد: «یک بیزینسی باز شده است به نام وی پی ان فروشی. مسئولان می‌گویند، چون دیتا را به صورت طبقاتی رد می‌کنیم، مثلا از مشترک گرفته تا FCP و بعد هم به زیرساخت اصلی می‌رود، در لایه‌های مختلف می‌توانیم اینترنت طبقاتی داشته باشیم درصورتی که چنین نیست. چراکه همین افرادی که در ایران سایت‌های اسرائیل را هک می‌کنند، این مسیر اینترنت طبقاتی را هم دور می‌زنند. چرا فکر می‌کنیم می‌توانیم همه کار را انجام دهیم؟»

آشوری ضمن بیان اینکه بهتر است عقلا و متخصصان صنفی بنشنیند و راهکار ارائه دهند، گفت: «راهکارش این است که حکمرانان و دولت بگویند که دارند چه کار می‌کنند. هر روز هم در خبر‌ها آقای تقی‌پور یک حرف می‌زند، آقای توانگر هم یک حرف دیگر و وزیر ارتباطات هم می‌گوید که من نبودم، دستم بود و من کاره‌ای نیست. یکبار هم به ایشان گفتم که اگر نمی‌توانید، به سرکار قبلی خود برگردید که موفق‌تر هم بودید.»

رئیس کمیسیون بلاکچین و رمز ارز نصر کشور ادامه داد: «ما آقای زارع‌پور را قبول داریم، ایشان متخصص هستند و در کشور‌های دیگر هم درس خوانده‌اند. درست است که وقتی مسئله امنیتی می‌شود و شورای عالی امنیت ملی تصمیم می‌گیرد، دیگر از دست وزیر کاری بر نمی‌آید، ولی می‌تواند از لحاظ فنی توضیحاتی دهد. همچنین آقای وزیر باید به بخش خصوصی هم توجه کند و فقط نگاه دولتی نداشته باشد.»

آشوری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا از گردش مالی فروش فیلترشکن‌ها اطلاعاتی موجود است، گفت: «آنقدر زیاد شده که تبدیل به یک بیزینس شده است. گردش مالی‌اش را نمی‌توان گرفت، ولی از ریالی و دلاری تا کریپتویی آن موجود است.»

وی در پایان افزود: «ما از پلتفرم‍ها و کسب و کار‌های داخلی حمایت می‌کنیم. بنده همه پلتفرم‌های داخلی و خارجی را استفاده می‌کنم و به متخصصین کشور هم اعتقاد کامل دارم. بنا به ماهیت کسب و کارم و ارتباطات بزینسی با دنیا، بیشتر پلتفرم‌های خارجی را هم استفاده می‌کنم.»

منبع: انتخاب
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸
1
10
اینترنت اوپراتور ها رو دوباره وصل کنید که حداقل اون بدبختا ورشکست نشن
استارلینک که دیگه همه جا هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸
0
4
آخ جووون زنده باد ماسک
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸
0
5
حتما همه اشم رو هم خود مسئولین برداشتن دارن استفاده میکنن
اعتراض
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۹
0
1
۱۴۰۱/۱۰/۰۹ - ۰۹:۴۳
مسئولیت پرداخت مطالبات بازنشستگان با مخابرات ایران است ولی متاسفانه از دی ماه سال 1400 تاکنون عمل و اجرا نکرده است چرا؟
و دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس هم هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کنند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟
از دی ماه سال 1400 تاکنون در مورد مطالبان بازنشستگان شرکت مخابرات در سراسر کشور بیش از 999 هزار بار هم اعتراض کرده ایم ولی متاسفانه در کشور به اصطلاح اسلامی هیچ کسی هم بررسی و رسیدگی نکرده است و پاسخگو و جوابگو هم نیست و نبوده است چرا؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۹
0
2
قاچاق کیلویی چند؟ توسط آقازاده وارد ایران شده.
نظرات شما