تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

مخاطب بایدها چه کسانی بودند؟

سخنان مقام معظم رهبری برای مردم و مسوولین فصل الخطاب و به دلیل جایگاه ویژه ایشان همیشه از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است البته این فصل الخطاب بودن باعث نشده ایشان قانون اساسی را در نظر نگیرند و اتفاقا همیشه با در نظر گرفتن قانون به مردم و مسوولین توصیه هایی کرده اند.
سخنان مقام معظم رهبری برای مردم و مسوولین فصل الخطاب و به دلیل جایگاه ویژه ایشان همیشه از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است البته این فصل الخطاب بودن باعث نشده ایشان قانون اساسی را در نظر نگیرند و اتفاقا همیشه با در نظر گرفتن قانون به مردم و مسوولین توصیه هایی کرده اند.

طبق سنت هر ساله در ماه رمضان مسوولان نظام عصر دوشنبه (22 خرداد) برای افطار مهمان رهبری انقلاب بودند. دکتر حسن روحانی پیش از سخنان مقام معظم رهبری در جایگاه قرار گرفتند و علاوه بر ارایه گزارشی از خدمات دولت یازدهم به ارایه اولویت ها در برنامه های دولت دوازدهم پرداختند. 

روحانی گفت: همه تلاش دولت دوازدهم تحقق شعار "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال" خواهد بود و تاکید کرد برای تحقق برنامه ششم باید بیش از 900 هزار شغل در سال ایجاد شود که برای ایجاد اشتغال نیازمند سرمایه، اصلاح امور بانکی، افزایش مهارت های جوانان و توسعه شرکت های دانش بنیان هستیم.

رییس جمهوری در پایان تاکید کردند: فاصله درآمدی دهک دهم و دهک اول جامعه حدود 14 برابر است که باید به یک رقم متعادل برسد.

مقام معظم رهبری پس از سخنان روحانی، ماه مبارک رمضان را فرصتی طلایی و مغتنم برای «تضرع به درگاه خداوند متعال» و «نورانی کردن دل ها» خواندند و مسوولین نظام را به استفاده از این فرصت توصیه کردند.

رهبری در این دیدار به مسایل مختلف روز از جمله انتخابات 29 اردیبهشت، اقدامات وقیحانه آمریکا و تاکید به هوشیاری مسوولان در تصمیم گیری های کلان پرداختند. 

مقام معظم رهبری همچنین با بیان اینکه «مشی همیشگی بنده این بوده و هست که از همه دولت هایی که بر سرکارند حمایت می کنم و بعد از این نیز همین گونه خواهد بود» تصریح کردند: همه باید به مسوولین کشور کمک کنند و مسوولین نیز باید با رعایت حال مردم در بخش های مختلف با یکدیگر همکاری کنند.

اما بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در این دیدار بازتاب زیادی در میان مردم و مسوولان، به ویژه در شبکه های اجتماعی با هشتگ "#مخاطب_بایدها" داشت. ایشان با خطاب قرار دادن روحانی گفتند: رییس جمهور محترم در سخنانشان مواردی را گفتند که «باید بشود» اما مخاطب و مجری عمده این موارد، خود ایشان و تیم کاری دولت هستند.

آری طبق قانون اساسی مخاطب بایدها رییس جمهوری است و اتفاقا بالعکس برخی که این سخن رهبری را بر ضد روحانی و در واقع اعلام نارضایتی رهبری نسبت به او می دانستند و حتی در آن دیدار و پس از آن دیدار در محافل خصوصی و عمومی با تلخ خنده هایی سعی در القای این فضای نارضایتی داشتند ما معتقدیم این سخنان یادآوری قانون اساسی به رییس جمهوری و دیگر مسوولان نظام بود.

اتفاقا این سخن مقام معظم رهبری اخطاری به سازمان ها و نهادهایی است که در همه امور کشور دخالت می کنند و مانعی بر سر راه دولت ها هستند. نهادهایی که در امور اقتصادی از جمله صادرات و واردات دخالت می کنند و با داشتن شرکت های خصولتی، هم پاسخگوی جایی نیستند، هم مانع حضور شرکت های خصوصی در فضای اقتصادی کشور هستند حتی در موضوع فرهنگی هم این بنیادها، سازمان ها و نهادها حدود 80 درصد بودجه کشور را در اختیار دارند اما همه از دولت و وزارت ارشاد توقع دارند که مسایل فرهنگی کشور را حل و فصل کند و آنها نه به مردم و نه به مسوولان پاسخ نمی دهند که با وجود بودجه بالایی که در اختیار دارند برای فرهنگ کشور چه کرده اند.

سخنان مقام معظم رهبری برای همه فصل الخطاب است و این سخن ایشان و خطاب قرار دادن دکتر روحانی فرصت خوبی برای رییس جمهوری است تا با استفاده از اختیاراتی که قانون اساسی به او داده و با تکیه بر سخن رهبری و پشوانه مردمی به اصلاح امور پردازد. 

اکنون زمان آن رسیده است دکتر روحانی برای اجرای قانون اساسی، عمل به تاکید رهبری انقلاب و خدمت به مردم و کشور و اصلاح وضعیت اقتصادی کشور دست به کار شود و در این راه هر سازمان، نهاد، بنیاد یا شرکتی که مانع حرکت دولت شد را صراحتا به مردم و رهبری معرفی کند. اکنون که روحانی طبق قانون اساسی، تاکید رهبری و انتظار مردم "مخاطب بایدها" ست باید به مبارزه با اشخاص و گروه هایی که در امور صادرات، واردات و حتی قاچاق سازمان یافته دست دارند و به هیچ کسی هم پاسخگو نیستند بپردازد و آنها را به رهبری و مردم معرفی و دستشان را کوتاه کند تا مسیر توسعه کشور با شتاب بیشتری حرکت کند.

رهبری با گفتن این جمله بار دیگر قدرت رییس جمهوری و انتظار خودشان و مردم را براساس قانون اساسی یادآوری کردند و این یادآوری در واقع فرمان آتش به اختیار به روحانی بود تا بتواند با تکیه به رهبری و مردم  وضعیت اشتغال و تولید را سامان بخشد. در واقع رهبر معظم انقلاب با این سخن اجرای دقیق قانون اساسی و وظایف رییس جمهوری را بار دیگر به همه مردم و مسوولان یادآور شدند و بهانه را از دولت ها در رابطه با وجود نهادهایی که مانع فعالیت آنها هستند را گرفتند و به دیگر نهادها و سازمان ها هم یادآور شدند سکاندار اجرایی کشور رییس جمهوری است و نباید در این مسیر مانعی ایجاد کنند.

منبع: برنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۷
0
0
متاسفانه رهبری مانند رهبر جناح شکست خورده در انتخابات عمل می کنند! از گل کمتر به دولت جاهل قبلی هیچی نگفتند که اینهمه آسیب به این کشور زد!
نظرات شما