معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور:
راه اندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در 30 شهرستان محروم و 120 منطقه حاشیه نشین کشور
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: راهاندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در مناطق محروم و حاشیه نشین کشور در دستور کار بهزیستی قرار گرفته است.
رویداد۲۴- معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: راهاندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در مناطق محروم و حاشیه نشین کشور در دستور کار بهزیستی قرار گرفته است.
حبیبالله مسعودی فرید از راهاندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در مناطق محروم و حاشیه کشور خبر داد و گفت: در کمیته محرومیتزدایی وزارت کشور بر اساس اولویتهای ارائه شده از سوی سازمان برنامه و بودجه و وزارت کشور در نظر داریم تا مراکز جامع خدمات بهزیستی را در مناطق محروم و حاشیه کشور راهاندازی کنیم.
وی تصریح کرد: تاکنون 30 شهرستان به عنوان محرومترین نقاط ایران شناسایی شدهاند که برنامههای خود را برای راهاندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در آنها ارائه کردهایم و در گام بعدی اجرای این طرح نیز این مراکز جامع در 120 منطقه حاشیهنشین کل کشور راهاندازی خواهد شد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه گفت: تاکنون یک مرکز جامع خدمات بهزیستی در استان سیستان و بلوچستان و یک مرکز در حاشیه شهر مشهد با توجه به افزایش شدید حاشیهنشینی در اطراف مشهد مقدس راهاندازی کردهایم و به زودی سه مرکز در استانهای کرمان، کرمانشاه و خوزستان راهاندازی خواهد شد.
فرید ادامه داد: گام اول این طرح راهاندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در 30 شهرستان محروم کشور است اما در گام بعدی با همکاری بهزیستی و وزارت راه و شهرسازی 120 منطقه حاشیهنشین کشور شناسایی شدهاند که این مراکز به صورت تدریجی در آنها راهاندازی خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه تا پایان سال جاری این مراکز در 30 شهرستان مذکور افتتاح میشوند، گفت: در این مراکز خدمات اجتماعی، پیشگیری، توانبخشی، ارائه تسهیلات مشاغل خرد خانگی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ارائه یک وعده غذایی گرم به کودکان، ساماندهی معلولیتها و ... ارائه خواهد شد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه ضمن اشاره به آنکه این مراکز جزو مراکز سرپایی محسوب میشوند، گفت: طبق برآوردهای اولیه هر یک از مراکز جامع خدمات بهزیستی ظرفیت ارائه خدمت به 10 هزار نفر را دارد، این در حالی است که طبق برآوردهای اولیه این مراکز سالانه حداقل 500 میلیون تومان هزینه دارند که هماکنون در تلاشیم تا از منابع داخلی سازمان بهزیستی جهت راهاندازی این مراکز استفاده کنیم.
فرید ادامه داد: افزایش اعتبار این مراکز یک نیاز ضروری است زیرا با افزایش اعتبار میتوانیم کیفیت خدمات ارائه شده را ارتقاء دهیم. همچنین آنکه خدمات پیگیری نیز در زمره خدمات این مراکز تعریف شده است.
وی در پایان گفت: مطمئنیم راهاندازی مراکز جامع خدمات بهزیستی در مناطق محروم و حاشیه نشین کشور منجر به افزایش اثربخشی مداخلات سازمان بهزیستی میشود، ضمن اینکه راهاندازی این مراکز منطبق با سیاستهای اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری است.
منبع: ایسنا