غذای اصیل و سریع/ دمپختک و نیمرو
دمپختک، در واقع شکل ابتدایی چلو و پلو است؛ تفاوت آنها در این است که دمی بر خلاف چلو پلو آبکش نمیشود و به همین جهت لعاب نشاستهای آن بیشتر است. پلو را همیشه با خورش میخورند، ولی دمی به واسطه داشتن بنشن (حبوبات) به تنهایی غذایی کامل است.
رویداد۲۴ مواد لازم:
لپه باقالای زرد: ۱ پیمانه
برنج: ۲ پیمانه
زعفران دم کرده: ½ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
زرد چوبه، آب، روغن و نمک: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب چنجه اصیل ایرانی؛ رستورانی و آبدار
طرز تهیه:
برای تهیه دمپختک ابتدا برنج را شسته و آن را خیس میکنیم. سپس لپه باقالا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب و نمک میپزیم.
پیازها را رنده و به همراه کمی زردچوبه سرخ میکنیم.
باقلاهای پخته شده را آبکش و با برنج در داخل یک قابلمه یا پلوپز میریزیم.
پیاز سرخ شده را نیز به همرا روغن، کره و نمک درون قابلمه میریزیم.
هنگامی که آب برنج جوشید، زعفران دم کرده را در داخل آن میریزیم. زمانی که آب برنج کشیده شد دم کنی را گذاشته و حرارت آن را کم میکنیم تا برنج کاملا دم بکشد.
پس از حدود ۳۰ دقیقه برنج شما آماده است.
میتوانید آن را با تخم مرغ نیمرو یا مرغ سرو کنید
لپه باقالای زرد: ۱ پیمانه
برنج: ۲ پیمانه
زعفران دم کرده: ½ پیمانه
پیاز: ۱ عدد
زرد چوبه، آب، روغن و نمک: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب چنجه اصیل ایرانی؛ رستورانی و آبدار
طرز تهیه:
برای تهیه دمپختک ابتدا برنج را شسته و آن را خیس میکنیم. سپس لپه باقالا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب و نمک میپزیم.
پیازها را رنده و به همراه کمی زردچوبه سرخ میکنیم.
باقلاهای پخته شده را آبکش و با برنج در داخل یک قابلمه یا پلوپز میریزیم.
پیاز سرخ شده را نیز به همرا روغن، کره و نمک درون قابلمه میریزیم.
هنگامی که آب برنج جوشید، زعفران دم کرده را در داخل آن میریزیم. زمانی که آب برنج کشیده شد دم کنی را گذاشته و حرارت آن را کم میکنیم تا برنج کاملا دم بکشد.
پس از حدود ۳۰ دقیقه برنج شما آماده است.
میتوانید آن را با تخم مرغ نیمرو یا مرغ سرو کنید
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط