سکوی تامین مالی جمعی (آی بی کراد) ۲۵۰۰۰ میلیارد ریالی شد
رویداد ۲۴- در این مراسم که با حضور مدیران ارشد بانک توسعه صادرات و بانک شهر در محل غرفه تأمین سرمایه تمدن انجام شد، امیر مرادی مدیرعامل تأمین سرمایه تمدن در خصوص دستیابی این شرکت به رقم ۲۵.۰۰۰ میلیارد ریال تأمین مالی جمعی از طریق پلتفرم آیبیکراد گفت: مطمئناً دستیابی به این مهم کار دشواری است که در مجموعه تأمین سرمایه تمدن انجام شده است؛ اما با پتانسیلی که در همکاران بنده وجود دارد و همفکری، همافزایی و همکاری دو مجموعه بانک توسعه صادرات ایران و بانک شهر، آیبیکراد به موفقیتهای بیشتری دست خواهد یافت.
آیبیکراد ارمغان تأمین سرمایه تمدن برای بخش تولید کشور
رضا یاریفرد عضو هیئت مدیره بانک شهر در این مراسم درباره پلتفرم آیبیکراد گفت: تأمین سرمایه تمدن با بهرهگیری از کارکنانی با دانش و خرد بالا به شرکتی پیشرو در اقتصاد کشور بدل شده و بر خلاف برخی طرحها که سمت تقاضا را در جامعه هدف قرار داده و موجب افزایش تورم میشوند، پلتفرمهای تأمین مالی جمعی مستقیماً بخش عرضه را تأمین منابع میکنند که منجر به جابجایی منحنی عرضه شده و این موضوع باعث افزایش تعداد کالاها و خدمات در کشور خواهد شد که این مهم کنترل تورم و پاسخگویی به تقاضای جامعه را تسهیل خواهد کرد.
وی افزود: پلتفرم آیبیکراد علاوه بر کمک به رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی کشور، در ایجاد فرصتهای شغلی نیز اثرگذار بوده است.
یاریفرد در ادامه با اشاره به تأمین مالی جمعی ۱.۳۰۰ میلیارد ریالی طرحهای سرمایهپذیر در دوره مدیریت جاری تأمین سرمایه تمدن از جمعآوری سرمایههای خرد از مردم و سرمایهگذاری آنها در بخش تولید کشور از طریق این پلتفرم بجای سفتهبازی گفت و در ادامه افزود: شرکت تأمین سرمایه تمدن تاکنون موفق به تأمین مالی بالغ بر ۲۵.۰۰۰ میلیارد ریالی در این زمینه شده و انتظار میرود با همکاری بانک شهر این رقم در آیندهی نزدیک رشد محسوسی داشته باشد تا گام بسیار مهمی در شکوفایی اقتصادی کشور برداریم.
سرمایهگذاری مطمئن و بدون ریسک از طریق آیبیکراد
مرتضی باقری مدیر سرمایهگذاریهای جایگزین تأمین سرمایه تمدن نیزدر این مراسم گفت: پلتفرم آیبیکراد در سال ۱۳۹۹ موافقت اصولی و در سال ۱۴۰۰ مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کرده است.
وی افزود: آیبیکراد در سال ۱۴۰۱ موفق به تأمین مالی طرحهای سرمایهپذیر به میزان ۳.۰۰۰ میلیارد ریال شد و در سال ۱۴۰۲، این عدد به ۱۶.۰۰۰ میلیارد ریال رسید. وی ادامه داد آیبیکراد در سال ۱۴۰۳ نیز مبلغ ۶.۵۰۰ میلیارد ریال تأمین مالی موفق را در کارنامه خود ثبت کرده است.
باقری در ادامه در خصوص تنوع جغرافیایی متقاضیان تأمین مالی گفت: شرکتهایی از استانهای تهران، اصفهان، آذربایجانهای شرقی و غربی و فارس از طریق آیبیکراد تأمین مالی شدهاند.
وی یادآور شد: شرکتهای صنایع شیمیایی، صنایع دارویی و سایر صنایع از متقاضیان تأمین مالی بودند که این مهم از طریق سکوی آیبیکراد صورت گرفت.
مدیر سرمایهگذاریهای جایگزین تمدن اضافه کرد عمده سرمایهگذران مشارکت کننده در این طرحها افراد حقیقی بودند که بالغ بر ۶.۰۰۰ نفر میباشند و تضامین دریافت شده برای بیش از نود درصد این طرحها، ضمانتنامه بانکی بوده است که این موضوع علاوه بر افزایش امنیت طرحهای سرمایهپذیر، منجر به کاهش ریسک سرمایهگذاری به نسبت سایر پلتفرمهای تأمین مالی جمعی شده است.
پلتفرم آیبیکراد (iBCrowd) تأمین سرمایه تمدن بزرگترین سکوی تأمین مالی جمعی از طریق بازار سرمایه کشور بوده و تا کنون بیش از ۱۵۰ کسب و کار از طریق این پلتفرم منابع مورد نیاز خود را تأمین نمودهاند. از سویی با توجه به نرخ سود مطلوب این پلتفرم، ابزار بسیار مناسبی برای سرمایهگذاران به حساب آمده تا علاوه بر کسب سود مطمئن، ریسکهای سرمایهگذاری مستقیم را نیز کاهش دهند.