تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۹ دی ۱۳۹۹

عقب‌نشینی آموزش و پرورش؛ بازگشایی مدارس به معنای واقعی کلمه نخواهیم داشت

معاون ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش گفت: بازگشایی مدارس به معنای واقعی کلمه نخواهیم داشت و اطلاق این عبارت درست نیست.

شرایط بازگشایی مدارس

رویداد۲۴ رضوان حکیم‌زاده معاون ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش در خصوص بازگشایی مدارس از اول بهمن‌ماه امسال گفت: ستاد ملی مبارزه با کرونا به عنوان تنها مرجع همه دستگاه‌ها و سازمان‌های تأثیرگذار که در این ستاد عضو هستند، مصوبه‌ای مبنی بر بازگشایی مدارس پایه اول و دوم به صورت محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارد.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش به هیچ وجه اجازه ایجاد وقفه در امر آموزش را نخواهد داد، ادامه داد: در مدارسی که شورای مدرسه تشخیص داده، پایه‌های اول و دوم در گروه‌های کمتر از ۱۰ نفر از اول بهمن‌ماه امسال آموزش‌های حضوری خواهند داشت.

معاون ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش افزود: در مناطق روستایی و عشایری و مناطق دوردست که اکثر آن‌ها جمعیت دانش‌آموزی کمی داشته و دسترسی به بستر فناوری ندارند، ارائه آموزش‌های حضوری می‌تواند به جبران شکاف آموزشی که از گذشته وجود داشته و با شیوع ویروس کرونا تشدید شده بود، کمک کند.


بیشتر بخوانید: قمار آموزش و پرورش با جان دانش‌آموزان/ بازگشایی مدارس در چه شرایطی انجام می‌شود؟


حکیم‌زاده با تاکید بر اینکه مقوله‌ای با عنوان بازگشایی مدارس نداریم و نباید این عبارت را برای این تصمیم به کار ببریم، گفت: حضور بسیار جزئی دانش‌آموزان پایه اول و دوم در گروه‌های کمتر از ۱۰ نفر را از اول بهمن‌ماه امسال خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه ثبت نام دانش‌آموزان امسال افزایش خوبی داشته است، توضیح داد: ۸ میلیون و ۴۷۸ هزار نفر در مقطع ابتدایی ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۳ میلیون پایه اول و دوم هستند.

معاون ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش افزود: کادر آموزشی بر روند حضور دانش‌آموزان پایه اول و دوم در مدارس به صورت محدود نظارت کامل خواهند داشت و ساعات حضور در مدرسه نیز محدود و مشخص خواهد بود، بنابراین برای پایش یادگیری باید ساعات محدود در مدارس حضور داشته و سایر اوقات کماکان به صورت مجازی خواهد بود.

حکیم‌زاده با بیان اینکه در مقطع اول و دوم ابتدایی دانش‌آموزان باید مهارت سوادآموزی را یاد بگیرند، گفت: تمام پروتکل‌های بهداشتی با همکاری و نظارت و وزارت بهداشت تنظیم شده است و باید بر این امر اذعان داشت که یک ساعت آموزش حضوری از ۶ ساعت آموزش مجازی بهتر است.

منبع: مهر
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما