کابینه دولت سیزدهم مهمترین نقطه ضعف رئیسی!
رویداد۲۴ این حواشی با مطرحشدن برخی وعدههای نجومی و گاهی ناممکن از سوی تعدادی از وزرا شروع شد و گذر زمان نیز ثابت کرد که این ادعاها تا چه اندازه ناممکن بودهاند. نکته جالب این است که این وعدههای بینتیجه دقیقا از سوی آن وزرایی مطرح شده که ضعیفترین سوابق اجرائی را در کارنامه خود دارند. ادعاهایی عجیب که به سوژه طنز مردم در شبکههای اجتماعی هم تبدیل شدهاند.
وعدههایی مانند ایجاد اشتغال با یک میلیون تومان برای یک نفر تا ایجاد چند میلیون شغل در مدت یک سال. بیان این وعدههای ناپخته و خام از سوی این وزرا نشان داد که آنها درک صحیحی از فضای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشور ندارند و حالا یکباره خود را در پشت میز عالیترین مقام مجری سیاستهای کلان اجرائی کشور دیدهاند.
برخی وزرا با این خیال که وزیر دارای قلم جادویی است و بدون برنامه و تخصص و صرفا با یک دستور میتواند بحرانهای کشور را رفع کند، چنین مسئولیت خطیری را پذیرفتهاند.
بیشتر بخوانید: شیرازه دولت از هم پاشیده است/ دولت رئیسی ۶ رئیس جمهور دارد
کابینه ابراهیم رئیسی نیز مانند دولتهای گذشته دارای ضعفهایی است؛ اما ویژگی بارز این کابینه تعدد وزرای ضعیف و بیتجربه در کنار وزرایی است که سالها تجارب مدیریتی و اجرائی در بخشهای مختلف و کلان کشور را دارند. این در حالی است که رئیسجمهور خوب میداند که کشور در وضعیتی حساس و تاریخی قرار داشته و فرصتی برای آزمون و خطا وجود ندارد. او بهخوبی میداند که حضور چنین وزرایی میتواند آسیبهای جدی و جبرانناپذیری هم به دولت او و هم به کشور وارد کند. حالا ابراهیم رئیسی مانده و مشکلات فراوانی که قطعا با ادامه حضور بعضی از وزرا در کابینه او نهتنها رفع نخواهند شد؛ بلکه بحرانهای جدیدی را نیز ایجاد خواهند کرد.
این روزها شاخصترین ویژگی مثبت کابینه سیدابراهیم رئیسی را مردمیبودن دولت او میدانند که نتیجه حضور فیزیکی رئیس دولت انقلابی در میان مردم است. در فضای فعلی کشور که بحران شدید اقتصادی بر زندگی مردم سایه افکنده، این ویژگی مردمیبودن دولت ابراهیم رئیسی میتواند در حکم یک مُسکن کوتاهمدت جامعه را آرام نگه دارد؛ اما آنچه مسلم است، برای مردمی که زندگی آنها تحت فشار شدید اقتصادی قرار دارد، نقش این اقدامات بهزودی کمرنگ و خنثی خواهد شد؛ بنابراین تنها راه باقیمانده برای ابراهیم رئیسی ایجاد اقدامات مثبت و مؤثر در بخش اقتصادی کشور و با محوریت ایجاد اشتغال است تا از فشار مضاعف بر جامعه بکاهد و در این صورت است که اقدامات او مفهوم حقیقی مردمی به خود خواهد گرفت؛ اما رسیدن به هدف و نقطه مطلوب نیاز به تجربه و تخصص کافی دارد؛ ویژگیای که در تعدادی از وزرای کابینه رئیسی وجود ندارد؛ وزرایی مانند حجتالله عبدالملکی، وزیر کار؛ سیداحسان خاندوزی، وزیر اقتصاد؛ سیدرضا فاطمیامین، وزیر صمت و بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت.
تورم وگرانی ایمان مردم رو هم ضعیف کرده و ایشان و حامیان ساندیس خورش میگویند خرابه تحویل گرفتند نمیشود در کوتاه مدت مسایل رو حل کرد اگه اینطوره پس چرا دو هفته مانده به عید رییسی وعده ریشه کنی مطلق فقر رو میده؟؟؟ اونم عرض دو هفته !!!!!
چرا باید شخصی در مقام ریاست جمهوری یه کشور اینطوری حرف و وعده مفت و هوایی بده؟؟ علتش چیه؟؟؟ دلیلی جز بیسوادی واسش هست؟؟؟
رفع فقر و مشکلات مردم در داخل اهداف این دولت بمانند قبلیا جا سازی نشده پس چطور بودجه سپاه رو نزدیک دو برابر کرده؟؟ دلیل این افزایش بودجه چیزی جز رفع مسایل مالی این سازمان نیست مگه؟؟؟؟ پس چرا برای جامعه کاری نکردند؟؟؟؟
جواب همونه چون رفع مشکلات جامعه در بین اهداف ایشان جاسازی نشده
چون ما در گام دوم انقلاب! قرار داریم و میباست از نیروهای جوان و انقلابی ومتعهد استفاده شود. و از نیروهای که در گام اول انقلاب امتحان خود را پس دادند لذا نمیتوان از آنها دوباره استفاده نمود. باید تحمل کنید همینی که هست.تا اینها چند سال کشور را با اقداماتشان و سعی وخطاهایشان بگردانندتا کسب تجربه کنند باید نوگلان انقلابی را تحمل کرد