تاریخ انتشار: ۰۶:۱۹ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
رویداد۲۴ گزارش می‌دهد؛

گرایش سیاسی نمایندگانی که از حضور در مجلس یازدهم منع شدند/ وداع رهبران اصولگرا با پارلمان +جدول

نمایندگان مجلس طرحی تصویب کرده‌اند که بر اساس آن افرادی که سه دوره متوالی نماینده بوده‌اند، حق حضور در دوره بعدی مجلس را نخواهند داشت. با این طرح، 34 نماینده مجلس از حضور در انتخابات آتی منع خواهند شد. در صورت تصویب این قانون، اتفاق مهمی رخ خواهد داد و هیات رئیسه مجلس تغییرات جدی خواهد کرد. در حال حاضر علی لاریجانی (رئیس) پزشکیان و مطهری (نایب رئیس) و محمد آشوری تازیانی (ناظر) و امیرحسین قاضی زاده (دبیر) در هیات رئیسه مجلس حضور دارند که با قانون جدید از حضور در انتخابات مجلس یازدهم منع می‌شوند.

گرایش سیاسی نمایندگانی که از حضور در مجلس یازدهم منع شدند/ وداع رهبران اصولگرا با پارلمان

رویداد۲۴ میثم سعادت: نمایندگان مجلس این هفته در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب کردند که کاندیداتوری افرادی که ۳ دوره متوالی نماینده مجلس بودند، برای دوره چهارم ممنوع شود؛ لذا نمایندگانی که در ادوار هشتم، نهم و دهم مجلس شورای اسلامی حضور داشته‌اند، نمی‌توانند در انتخابات دور یازدهم مجلس شورای اسلامی کاندیدا شوند.

در صورت تصویب این قانون، اتفاق مهمی رخ خواهد داد و هیئت رئیسه مجلس تغییرات جدی خواهد کرد. در حال حاضر علی لاریجانی (رئیس) مسعود پزشکیان و علی مطهری (نایب رئیس) و محمد آشوری تازیانی (ناظر) و امیرحسین قاضی زاده (دبیر) در هیات رئیسه مجلس حضور دارند.

به این افراد باید کاظم جلالی را هم اضافه کرد که در مسئولیت استراتژیک رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس حضور دارد.

محمدرضا رضایی کوچی (نماینده جهرم و رئیس کمیسیون عمران) هادی قوامی (نماینده اسفراین و نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه) محمدمهدی مفتح (نماینده تویسرکان و سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه) حسینعلی شهریاری (نماینده زاهدان و رئیس کمیسیون بهداشت) حسین امیری خامکانی (نماینده زرند و نایب رئیس کمیسیون انرژی) عزیز اکبریان (رئیس کمیسیون صنایع و نماینده کرج) حمیدرضا فولادگر (رئیس کمیسیون حمایت از تولید داخل و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی و نماینده اصفهان) نیز از دیگر چهره‌هایی هستند که در مجلس هشتم و نهم و دهم نماینده بوده‌اند.

جدول زیر اسامی سایر نمایندگان را در چهار گرایش اصلاح طلب فراکسیون امید، میانه‌رو (به معنای نمایندگان نزدیک به علی لاریجانی) و اصولگرا تقسیم شده است و نمایندگان اقلیت‌های دینی هم ستونی را به خود اختصاص داده‌اند.

هرچند اصلاح‌طلبان در روزهای اخیر مصاحبه کرده‌اند و گفته‌اند این طرح تصمیمی منطقی نیست و نیروهای زبده از گردونه قانون‌گذاری خارج می‌شوند اما جدول زیر نشان می‌دهد نمایندگان اصولگرای مجلس از فراکسیون ولایی و افراد نزدیک‌تر به آنها در فراکسیون مستقلان ولایی، بیشترین آسیب را از قانون جدید ممنوعیت خواهند دید.

نمایندگانی که اجازه نامزدی ندارند، از کدام گرایش سیاسی هستند؟

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۴
0
0
پزشکیان و مطهری فراکسیون امید نیستن؟؟؟
نظرات شما