تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۲۹ تير ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
سخنگوی سازمان تعزیرات خبر داد:

جریمه ۲ میلیاردی فروشگاه شهروند در پرونده برنج‌های تقلبی

سخنگوی سازمان تعزیرات درباره محکومیت فروشگاه شهروند و تامین کنندگان این فروشگاه در پرونده تقلب در برنج‌های ایرانی و پاکستانی توضیح داد.
جریمه ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی فروشگاه شهروند در پرونده برنج‌های تقلبی
رویداد۲۴ یاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره پرونده تقلب گسترده در فروش برنج‌های ایرانی در فروشگاه شهروند وابسته به شهرداری تهران توضیح داد: طبق حکم قطعی شعبه تعزیرات، دو نفر از تامین کنندگان برنج ایرانی فروشگاه شهروند به دلیل اختلاط (مخلوط کردن) برنج ایرانی با پاکستانی به جریمه محکوم شدند.

رایگانی افزود: امین کریمی صاحب برند تجاری حاج تبارک الله کریمی که مباشرت مستقیم در اختلاط برنج‌ها داشت به مبلغ ۱۷ میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین روزبه محمدعلیزاده مالک برند برنج چاپار هم به مبلغ ۹۴۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد که هر دو جریمه صددرصد وصول شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه سخنانش گفت: همچنین از مقدار ۲۶۹ تن برنج توقیفی در مرحله اول مقدار ۱۰۰ تن برنج به ازای هر کیلوگرم ۱۰ هزار تومان و بقیه ۱۶۹ تن در مراحل بعدی به همین مبلغ توزیع شد. فروشگاه شهروند هم به خاطر خدماتی که در حوزه تنظیم بازار داشته است، به جریمه «تعلیقی» محکوم شد. این فروشگاه به مبلغ ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جریمه محکوم شد که در صورت تکرار این تخلف، محکومیت اجرا می‌شود. برای شعبه رسیدگی کننده به تخلف، محرز شد که تامین کنندگان عامل اصلی تخلف بودند.

بازار با افزایش نرخ دلار، گران می‌شود، ولی با ارزانی ارز، نرخ‌ها پایین نمی‌آید

سخنگوی سازمان تعزیرات با اشاره به اینکه نرخ کالا‌های بازار با افزایش نرخ ارز بالا می‌رود، ولی دیگر پایین نمی‌آید، گفت: با بالا رفتن قیمت دلار شاهدیم قیمت اجناس هم بلافاصله بالا می‌رود، ولی با پایین آمدن نرخ دلار، اتفاقی نمی‌افتد که موضوع خوشایندی نیست. از اتحادیه‌ها و اصناف خواهش می‌کنیم کمک کنند تا همزمان با کاهش نرخ ارز، کاهش نرخ کالا‌ها هم اتفاق بیفتد. در شرایطی که با دلار ۱۶ هزار تومانی یک لپ تاپ حدود ۷ میلیون تومان به فروش می‌رفته، ولی الان که نرخ دلار حدود ۱۱ هزار تومان است، همان لپ تاپ به نرخ ۹.۵ میلیون تومان به فروش می‌رود.

رایگانی در ادامه سخنانش درباره قاچاق دارو و تجهیزات پزشکی گفت: بخشی از ۲۰۰ میلیارد تومان جرایم تعزیراتی مربوط به کشف تخلفات در حوزه بهداشت و درمان و دارو است. جدیدا رئیس دفتر رئیس جمهور نامه‌ای به ۴ وزیر نوشته اند که شرکت‌های ارزی به تعهدات خود در زمینه واردات دارو، تجهیزات پزشکی و اقلام خوراکی، عمل نکرده اند.

سخنگوی تعزیرات با اعلام اینکه برخی از شرکت‌های تولیدکننده لبنیات، اقلام خود را با قیمت‌های بسیار بالاتری از واقعیت موجود در بازار آگهی می‌کند، گفت: برخی از تولیدکنندگان چیپس را می‌بینیم که با نرخ‌های سرسام آور، محصولات خود را در اختیار بازار قرار می‌دهند. سیب زمینی کیلویی ۵ هزار تومان است، ولی نرخ چیپس بسیار بالاست.

 

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
احمد روشنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۳۰
0
1
اقای حناچی که فرموده بودی اگر تخلف شهروند ثابت شود، برخورد میکنیم، لطفا با برادر محمود سریع القلم مشاور رئیس جمهور که هیچ سابقه ای در حد مدیرعاملی یک شرکت حتی کوچک بازرگانی ندارد و یک شبه به این سمت منصوب شده برخورد کن!
نظرات شما