تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

"ویروس کرونا" ضعیف شده است؟

در حال حاضر در مطب من از ۴۰ بیماری که مراجعه می‌کنند، دو تا سه نفر مورد جدید کرونایی وجود دارد. در حالی که پیش از این ۲۰ تا ۳۰ مورد جدید شناسایی می‌شد؛ بنابراین وقتی بروز موارد جدید بیماری کاهش یابد، میزان موارد بستری، انتقال به آی سی یو و در نهایت مرگ و میر کاهش می‌یابد. اگر بروز موارد جدید مجددا افزایش یابد، مرگ و میر هم افزایش خواهد یافت.
ویروس کرونا در ایران
رویداد۲۴ یک متخصص عفونی با اشاره به کاهش موارد جدید ابتلا به کرونا در کشور درباره برخی شایعات مبنی بر ضعیف شدن و از بین رفتن کرونا طی دو ماه آینده، گفت: طبق اعلام دبیر کل سازمان بهداشت جهانی ما نمی‌توانیم برای پایان اپیدمی کرونا تاریخی را تعیین کنیم.

دکتر مسعود مردانی در گفتگو با ایسنا، افزود: باید توجه کرد که برخورد‌های تمامی کشور‌ها با اپیدمی کرونا متفاوت است. در حال حاضر اقداماتی که در آمریکا انجام می‌شود با اقدامات کشور‌های اروپایی برای کرونا کاملا متفاوت است. بسیاری از کشور‌های اروپایی مانند ایتالیا و اسپانیا بازگشایی انجام دادند، در حالی که برخی کشور‌ها همچنان قرنطینه می‌کنند.

کرونا تا ابد با ما می‌ماند

مردانی با بیان اینکه کرونا تا ابد با ما می‌ماند، گفت: اتفاقی که خواهد افتاد، کنترل بیماری است و کنترل بیماری زمانی رخ می‌دهد که ۳۰ تا ۷۰ درصد جمعیت در معرض خطر در دنیا به این ویروس مبتلا شوند و بهبود یابند، که در این صورت دیگر مبتلا نمی‌شوند. البته مواردی از ابتلای مجدد گزارش شده است، اما میزان آن بسیار کم است. در این زمان است که می‌توان گفت: بیماری کنترل شده است، اما پایانی برای اپیدمی وجود ندارد و ممکن است در زمستان بیماری مانند آنفلوآنزا، سرماخوردگی و ... وجود داشته باشد.

این متخصص عفونی درباره کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا در فروردین ماه به بعد، گفت: یکی از دلایل این موضوع این است که موارد جدید بروز کووید-۱۹ به طور کلی کاهش یافته است. به طوری که در حال حاضر در مطب من از ۴۰ بیماری که مراجعه می‌کنند، دو تا سه نفر مورد جدید کرونایی وجود دارد. در حالی که پیش از این ۲۰ تا ۳۰ مورد جدید شناسایی می‌شد؛ بنابراین وقتی بروز موارد جدید بیماری کاهش یابد، میزان موارد بستری، انتقال به آی سی یو و در نهایت مرگ و میر کاهش می‌یابد. اگر بروز موارد جدید مجددا افزایش یابد، مرگ و میر هم افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: آخرین آمار ویروس کرونا در ایران؛۹۴۶۴۰ نفر مبتلا و ۶۰۲۸ نفر فوتی

مردانی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ بیمار کرونایی در آی سی یو بیمارستان‌ها داریم که متاسفانه نیمی از این افراد احتمال مرگ و میر دارند، گفت: طبق تجربیات ما ۵۰ درصد از بیمارانی که در آی سی یو بستری می‌شوند، از بین می‌روند. البته خوشبختانه میزان ورودی بیماران به بیمارستان‌ها کاهش یافته و اگر این روند ادامه یابد، می‌توان گفت که میزان مرگ و میرمان در ماه آینده بسیار کمتر خواهد شد.

وی درباره آخرین پیگیری‌ها برای درمان کرونا نیز گفت: تاکنون هنوز درمان انتخابی برای ویروس کرونا در دنیا ارائه نشده است و تمام دارو‌هایی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، به نوعی ممکن است ویروس را تحت کنترل قرار دهند، اما درمان انتخابی و قطعی محسوب نمی‌شوند.
منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
0
0
وزیر بهداشت: من اگر خیلی خالصانه بخواهم بگویم، بزرگ‌ترین ظرفیت ما ظرفیت‌های معنوی است. من همواره به دوستانم می‌گویم که درست است خیلی کار کردید، و دستاوردها از نظر حرفه‌ای فوق‌العاده بالا است، اما ما باید مرحمت ویژه‌ پروردگار را در کنار یکایک قدم‌هایمان ‌ببینیم. این بسیار ارزشمند است. من همواره به همکاران می‌گویم تا زمانی که دعای نیمه شب یک مادر شهید و آه نیمه شب یک مجروح و جانباز قطع نخاع در این مملکت هست، این مملکت پشتوانه‌ی بسیار سنگین و قوی خواهد داشت. من جای پای این مرحمت و معنویت را کنار یکایک گام‌هایی که برداشتیم می‌بینم.
نظرات شما