تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۱

بهترین خوراکی برای کسانی مزاج سرد دارند

مخاط با به دام انداختن باکتری‌ها و ذرات ناخواسته دیگر، به ویژه در مسیر‌های هوایی حساس، از سلامت ما محافظت می‌کند. در همین راستا، رنگ و بافت مخاط می‌تواند سرنخ‌هایی درباره سلامت کلی ما ارائه کند

بهترین خوراکی برای کسانی مزاج سرد دارند

رویداد۲۴ به گزارش صدآنلاین، مخاط با به دام انداختن باکتری‌ها و ذرات ناخواسته دیگر، به ویژه در مسیر‌های هوایی حساس، از سلامت ما محافظت می‌کند. در همین راستا، رنگ و بافت مخاط می‌تواند سرنخ‌هایی درباره سلامت کلی ما ارائه کند

هر چه پیاز تند و تیزتر و شکل آن کشیده باشد، باعث گرمی و خشکی در بدن می‌شود. پیاز گرد سفید نسبت به پیاز کشیده و سرخ طبعی معتدل‌تر دارد و برای مصارف روزانه در پخت و پز و سالاد بهتر است. این نوع پیاز درهنگام پوست کندن و خرد کردن کمتر باعث سوزش چشم می‌شود. پیاز خام با توجه به خواص موجود در آن حالت دارویی دارد (باعث بالا رفتن کیفیت گرمی و خشکی بدن می‌شود) و پیاز پخته حالت غذایی دارد، ولی از آن خلط غلیظ سوداوی و بلغمی ایجاد می‌شود. کسانی که دچار انسداد عروق هستند یا غلظت خون دارند باید در مصرف پیاز پخته شده زیاده روی نکنند، البته مصرف مقداری مناسب از پیاز خام سفید شیرین می‌تواند باعث کم شدن غلظت خون و بهبود جریان خون شود.


بیشتر بخوانید: با خواص باورنکردنی هندوانه آشنا شوید
اگر پیاز پخته شود گرمی و خشکی آن کمی معتدل‌تر می‌شود. پیاز برای افراد سردمزاج چاق مفید است و باعث باز شدن مجاری گوارشی و پاک سازی معده و دفع ادرار می‌شود، ولی برای افراد گرم مزاج زیان آور است و با طبع آنان نمی‌سازد. پیاز سرخ تند و تیز می‌تواند باعث سردرد شود و حتی این افراد با بو کردن پیاز می‌توانند سردرد بگیرند. این افراد اگر میل زیادی به خوردن پیاز دارند بهتر است از نوع سفید گرد و شیرین آن میل یا ترشی آن را مصرف کنند.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: اخبار سلامت
نظرات شما